Jabolčni kis in ananasove kapsule
Res je, da jabolčni kis malo izboljša prebavo, kar je lahko tudi vzrok za izgubo nekaj kilogramov.
Večina ljudi, ki trdi, da so z jabolčnim kisom in podobnimi stvarmi shujšali za npr. 2 kilograma, pozabi povedati koliko kilogramov preveč so imeli. Če ima nekdo 20 in več kilogramov preveč, 2 kilograma ne pomeni skoraj nič oziroma je voda, ki jo čez nekaj dni spet dobimo nazaj. Če pa imaš preveč samo nekaj kilogramov, pa je 2 kilograma malo težje izgubiti.
Bistvo vsega je, da lahko s takšnimi in podobnimi tabletami in zvarki shujšaš samo v denarnico. :)))
Spela, sestra jih je komi dans zacela jemat.
Jaz sem pa opazila, da ce vec pijem, se mi pozna, ce pa sem pila manj pa mi je ostalo na istem. – pri kg
V ponedeljek sem menda spila 4 litre vode, ne zarad tablet, ampak je bila taka zeja.
Ponavadi je, da pozabljamo na tekocino. Treba se prisilit in pit! 🙂
Pred menstruacijo se mi zdi, da si itak bolj napet, in da se to na tehtnici tudi pozna. Špela, ne obupaj! 🙂
LP!
Špela, tudi jaz obupujem, ko vidim, da mi tehtnica ne kaze manj.
To je zato, ker se vsak dan tehtam, bolje se je 1x na teden. Ampak mene zjutraj vseeno premami in stopim gor.
Je pa tudi tako, da vedno KG niso realni, ker naprimer, si oblecem hlace in so mi bolj na veliko, tehtnica pa je pokazala malo vec.
Erica, za reductil pa se nisem slisala.. in kaksna je cena za ta reductil..kako hitro pa si hujsala, ce pravis, da hujsas kot nor? A na mozgane vpliva? 🙂 A res, al zezas?
LP!
Jaz sem za reductil že slišala in povprašala prijateljico, ki je zdravnica in mi je povedala, da dejansko delujejo tako, da mrtvičijo možganski center za lakoto (no malo bolj strokovno ampak to je to), ter da jih zato svojim pacientom ne predpisuje. Xenical deluje le črevesno, ker pa veže nase maščobe, ki jih zaužiješ, je rezultat sluzasto blato – če pa zaužiješ preveč maščob, pa celo driska. Teža se ne zmanjšuje drastično, so pa zelo drage (mislim, da je mesečni paketek 16.000 sit).Mislim, da se je bolje potruditi in spraviti kako kg dol na drug način.
S tehtanjem je pa takole. Res bi bilo bolje tehtati se enkrat tedensko, vendar teža tekom tedna niha in lepo je kakšen dan videti tudi kak premik navzdol. Pri meni pa je še tako, da če se redno ne kontroliram, si čisto uidem iz rok in takoj sta spet dve kili gor.