Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Jabolčni kis in ananasove kapsule

Jabolčni kis in ananasove kapsule

Jaz bi morala denar dobiti do konca tedna, ker so rekli cca. 10 dni. Bomo videli.če denarja ne bo, naredimo cel bum v časopisih . O.K. ?

Lp,Kaja

Lahko bi, čeprav – eni je pa koristilo (poglej današnji forum o ponedeljkovi teži):

Samo ni rečeno, da je to od tablet.Lahko da je pač manj jedla in več migala. če pa normalno ješ in nič ne migaš ( saj tako obljubljajo v reklami), pa tablete ne pomagajo.

LP,Kaja

To drži. Pri meni še vedno deluje le ta metoda (uf – pa kako fajn bi bilo, če bi še kakšna druga…):

Saj sem rekla, da ne vem, ce je glih od tablet..
Ce nebo slo dol tolk kot obljubljajo naredimo BUM! 🙂

Ker sem imela pri 15 letih 121.90 kg!

In kako napreduješ?

Erica, kako ti je uspelo?

65 kg mam

Pol si shujsala 56.90 kg.

Vau, svaka ti cast!

Nam zaupas kako in v kolikem casu?

LP

Bravo – to pa je železna volja. Čestitam. Pravi svetli vzor.

hvala!!!

toliko sem shujsala v skoraj 2 letih, sicer sem bila 8 mesecev v Sentvidu pri Sticni- neke vrste bolnica za hujsanje, z dieto 1200 kcal, fizicne aktivnosti… Zdaj pa hodim na tae-bo.

Kaj te potem na drugem forumu samo radovednost matra, kaj druge o tem mislimo? Sem mislila, da se misliš šele vpisati. Meni je super.

Erica, res si od sile. Kako dieto za 1200 KCAL pa si imela?

LP

Nič posebnega, v glavnem stvari pripravljene z malo maščobami, čimmanj OH, v glavnem navadno dieto samo z zmanjšanim vnosom kalorij.

Ja tudi mnenje drugih me zanima, glede na to, da nobena od mojih frendic in frendov noče hodit, men je pa ful v redu!

Kaj ko bi ti, ko bo odprt nov forum hujšanje, malo razložila tole stvar. Nam mogoče kakšen jedilnik sestavila in podobno? Mislim, da rabimo čim več takšnih ljudi, ki so to stvar že dali čez in imajo izkušnje s tem.

Sej tudi jaz nisem hotela hodit, se mi je zdelo čudno, preveč fizično zahtevno (ha, ha) …pa da sem prestara za to….

No danes pa vem, kaj hočem in kaj nočem.

ni problema!!

a so komu te ananasove kapsule sploh pomagale? je kdo zadovoljen z njimi?
Kaj pa tista dieta z jabolcnim kisom? ali kapsulami?

ne poznam nobenega iz moje okolice, ki bi mu ananasove kapsule pomagale! Žal!

A je kera probala ze tisto preciscevalno dieto, z javorjem ( sirupom). Baje se po tem pocutis enkratno, pa se shujsas…jaz se bom tega lotila enkrat drug teden, pa me zanima ce ma kera ze izkusnje…
Se pravi skos pijes samo tisti sirup. Jaz bom poskusila in ga pila 5 dni. Voljo mam in upam da mi bo uspelo 5 dni brez hrane.

O tem se je že pisalo na tem forumu. Mislim pa, da je zelo drag. Poskusi z iskalnikom. Pa veliko sreče in poročaj!

Sem prebrala, nikjer pa nisem videla, koliko stane. Torej a kera ve, koliko stane ta javorjev sirup?

New Report

Close