Jabolčni kis in ananasove kapsule
Jaz sem pred 4-5 leti poizkusila s tem sirupom. Lahko rečem, da je res bolj prečiščevalni za cel organizem (voda in blato močno zaudarjata, izkašljuješ sluz itd.). Res pa je, da se počutiš nekako lahkotnega, “čistega”, polnega elana. Tudi malce kilaže zgubiš, samo jo dobiš takoj nazaj, ko s to kuro nehaš.
Če me spomin ne vara, sem takrat dala cca 7.500,00 sit.
Torej, če te cena ne moti, želiš se pa očistiti razno raznih strupov v telesu, je ta sirup kot naročen. Meni ga je, po lastnih izkušnjah, priporočila gospa (dobra znanka), ki se ukvarja tudi z alternativnim zdravljenjem in je vegetarijanka.
Ravnokar sem klicala na njihovo številko 01 519-7292.Danes je 14 dni odkar sem vrnila, pa denarja še ni. Dali so mi novo številko 041 208- 579. Poklicala sem tja. Najprej so me iskali na seznamu, potem je druga referentka pogledala v računalnik in me končno našla. Rekla sem, da je 10 dni mimo in da želim denar.Rekla je, da bo do konca tedna. Potem sem rekla naj ne zavajajo ljudi in da bom dala v časopise, če v dveh dneh ne dobim denarja.Potem je pa rekla naj kar dam in je odložila. Pa takšen poslovni odnos !
LP,Kaja
Ravnokar sem klicala na njihovo številko 01 519-7292.Danes je 14 dni odkar sem vrnila, pa denarja še ni. Dali so mi novo številko 041 208- 579. Poklicala sem tja. Najprej so me iskali na seznamu, potem je druga referentka pogledala v računalnik in me končno našla. Rekla sem, da je 10 dni mimo in da želim denar.Rekla je, da bo do konca tedna. Potem sem rekla naj ne zavajajo ljudi in da bom dala v časopise, če v dveh dneh ne dobim denarja.Potem je pa rekla naj kar dam in je odložila. Pa takšen poslovni odnos !
LP,Kaja
Ja, tako je to. Prepričana sem, da ti te napake pri svojih otrocih ne boš ponovila.
Moja soseda ima hčer, katero je prekomerno zredila. Sedaj pa ji govori: “Poglej se kako si debela, ne jej čokolade, ne jej čipsa”. Pa ona jo je tako navadila in mene čudno gledala ko smo šle enkrat na Šmarno goro in sem imela jaz v nahrbtniku jabolko in banano, ona pa celo škatlo cenenih napolitank. Vzgoja je veliko, zato pazimo kakšne prehranjevalne navade bomo vcepili otrokom
Ravnokar je bilo objavljeno. Saj kaj drugega ni bilo pričakovati kot tak odgovor –
rekli so, da so že vsem vrnili denar v 10-dneh in da če se je zgodila napaka, naj spet tja pokličemo.Zgovarjali so se na banke , ki zavlačujejo z denarjem. Baje je na radio klicala še ena ženska, ki ji tudi niso vrnili denarja.
Odločila sem se, da še danes napišem članek in ga pošljem medijem – Delo,Dnevnik,Jana,Ona, Pop TV, Tednik na TVS1. Imate še kakšno idejo kam ?
LP,Kaja