Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Jabolčni kis in ananasove kapsule

Jabolčni kis in ananasove kapsule

Jaz sem pred 4-5 leti poizkusila s tem sirupom. Lahko rečem, da je res bolj prečiščevalni za cel organizem (voda in blato močno zaudarjata, izkašljuješ sluz itd.). Res pa je, da se počutiš nekako lahkotnega, “čistega”, polnega elana. Tudi malce kilaže zgubiš, samo jo dobiš takoj nazaj, ko s to kuro nehaš.
Če me spomin ne vara, sem takrat dala cca 7.500,00 sit.

Torej, če te cena ne moti, želiš se pa očistiti razno raznih strupov v telesu, je ta sirup kot naročen. Meni ga je, po lastnih izkušnjah, priporočila gospa (dobra znanka), ki se ukvarja tudi z alternativnim zdravljenjem in je vegetarijanka.

Enako izkušnjo ima moja svakinja z 10 dnevno kuro. Čistilna je, drugih čudežev pa ni.

Kako je zv račilom denarja. Se je kaj zgodilo na to temo? Reklame imajo spet velike. Morda je pa tja šel naš denar 🙂

Ravnokar sem klicala na njihovo številko 01 519-7292.Danes je 14 dni odkar sem vrnila, pa denarja še ni. Dali so mi novo številko 041 208- 579. Poklicala sem tja. Najprej so me iskali na seznamu, potem je druga referentka pogledala v računalnik in me končno našla. Rekla sem, da je 10 dni mimo in da želim denar.Rekla je, da bo do konca tedna. Potem sem rekla naj ne zavajajo ljudi in da bom dala v časopise, če v dveh dneh ne dobim denarja.Potem je pa rekla naj kar dam in je odložila. Pa takšen poslovni odnos !

LP,Kaja

Ravnokar sem klicala na njihovo številko 01 519-7292.Danes je 14 dni odkar sem vrnila, pa denarja še ni. Dali so mi novo številko 041 208- 579. Poklicala sem tja. Najprej so me iskali na seznamu, potem je druga referentka pogledala v računalnik in me končno našla. Rekla sem, da je 10 dni mimo in da želim denar.Rekla je, da bo do konca tedna. Potem sem rekla naj ne zavajajo ljudi in da bom dala v časopise, če v dveh dneh ne dobim denarja.Potem je pa rekla naj kar dam in je odložila. Pa takšen poslovni odnos !

LP,Kaja

Jaz mislim, da nobena od vas ne bo dobila denarja, ker to naredi cca. 95% ljudi -vrne prazno embalažo.

Bomo pač dali v medije in na inšpekcijo, pa bodo dobili prepoved oglaševanja in prodajanja.

LP,Kaja

Sem že malo pozabila, kaj piše v oglasu. Ali piše, da lahko vrneš prazno škatlico, če nisi zadovoljen? To mi je malo čudno.

Piše, sicer si pa lahko še enkrat preberemo in iztrgamo oglas – ta teden v vikend magazinu.

erica zanima me ali se te tablete Reductil dobijo na recept ali jih lahko kupiš v prosti prodaji?

Tablete se dobijo samo na recept.

Erica, ali so te starši tako zredili in posiljevali s hrano ali si se čustveno tolažila s hrano. Zdi se mi nemogoče da bi otrok ki je psihično O.K. pojedel toliko da bi imel 120 kg. Očitno je bilo v vaši družini nekaj hudo narobe, ali se motim???

Prazno embalažo sem vrnila 3.7. in včeraj (19.) sem dobila nakaznico. Vrnili so mi vse do tolarja.

LP

Špela

Jaz denarja še vedno nisem dobila in sem dala danes na RGL.Vrnila sem pa že 30.6.

LP,Kaja

A na Rgl si dala?
In kako se je oglasil oglas?

Skoda, da v sluzbi ne dobim RGL-a, da bi slisala.

Na RGL sem se pritožila v oddaji Jutro je lahko tudi takšno.Potem oni kličejo na firmo in ob 12.50 je objavljen odgovor odgovornih v firmi. Kdor lovi RGL, naj torej posluša ob 12.50 , kaj bodo povedali. Če je Špela že dobila denar, ne vem kje se je zataknilo z mojim, pa sem prej poslala.

LP,Kaja

Ja no, mami pa babi… Po ločitvi staršev se je vse začelo. Mami veliko dela na terenu, to pomeni da je ni veliko doma, pa sem bila veliko pri babici (ko sem bila mlajša), babica mi je pa dajala veliko hrane za jest. In to je potem postal moj naćin življenja hrana, hrana,….

res pa je tudi, da sem izredno nagnjena k debelosti.

Ja, tako je to. Prepričana sem, da ti te napake pri svojih otrocih ne boš ponovila.
Moja soseda ima hčer, katero je prekomerno zredila. Sedaj pa ji govori: “Poglej se kako si debela, ne jej čokolade, ne jej čipsa”. Pa ona jo je tako navadila in mene čudno gledala ko smo šle enkrat na Šmarno goro in sem imela jaz v nahrbtniku jabolko in banano, ona pa celo škatlo cenenih napolitank. Vzgoja je veliko, zato pazimo kakšne prehranjevalne navade bomo vcepili otrokom

Sporoči, kaj so odgovorili. Na žalost nimam tukaj radia v službi pa ne morem poslušati. Le kaj si bodo zmislili.

Ravnokar je bilo objavljeno. Saj kaj drugega ni bilo pričakovati kot tak odgovor –
rekli so, da so že vsem vrnili denar v 10-dneh in da če se je zgodila napaka, naj spet tja pokličemo.Zgovarjali so se na banke , ki zavlačujejo z denarjem. Baje je na radio klicala še ena ženska, ki ji tudi niso vrnili denarja.

Odločila sem se, da še danes napišem članek in ga pošljem medijem – Delo,Dnevnik,Jana,Ona, Pop TV, Tednik na TVS1. Imate še kakšno idejo kam ?

LP,Kaja

Pri meni je bilo isto in vem, da te napake ne bom ponovila.
LP

Si kaj naredila na tem?

Ja, članek imam napisan. Sem pa danes še enkrat poklicala tja i so bili presenetljivo prijazni(očitno se zavedajo , da so bili na radiu !) in so rekli, da je šel denar naprej v petek in da ga moram danes oz. najkasneje jutri dobiti. Zato bom pač počakala do jutri.

LP,Kaja

Držim pesti, da se ti dobro izteče.

New Report

Close