Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Jabolčni kis in ananasove kapsule

Jabolčni kis in ananasove kapsule

No, končno je denar tu.Ampak ne celih 6900 sit, ampak so odšteli poštnino.

Špela, a so jo tebi tudi ?

No, končno je denar tu.Ampak ne celih 6900 sit, ampak so odšteli poštnino.

Špela, a so jo tebi tudi ?

Živjo!
Mene pa zanima ali je res, da naredijo te tabletke bolj lepo, gladko in kožo brez mozoljev?
Hvala!

Ne. Poštnino sem plačala – 399 sit (3 škatlice -2 zame in eno za prijateljico). Vrnjenih sem dobila 9600 sit.

Pa sem vseeno zadovoljna.

špela ali si napisala kak dopis zraven, ko si poslala škatlice nazaj ali si prej poklicala. tudi jaz bi jih rada vrnila, pa nevem kakšen način naj uberem
hvala.

Zakaj mi nihče noče odgovorit? Prosim, povejte kaj…

tudi meni nihče ne odgovori, očitno so vsi na dopustu.
bina

Jaz sem jedla te iz DM ja za 999 sit pa nisem opazla nič takega. Pa sem pojedla celi 2 škatli.

Definitivno stran vrzen denar. To niso nobene cudezne tabletke in samo z njimi shujsati je nemogoce! Samo pravilna dieta in veliko gibanja pripomore do izgube mascobe

Prosim, če mi kdo pomaga. Poslala sem nazaj ananasove tablete na naslov EDS d.o.o, ker ni bilo učinka in zahtevala denar nazaj. Vendar so mi le ti iz tega podjetja poslali dopis, da naj se obrnem na proizvajalca, ker oni so samo uvozniki. Ja in kaj zdaj ali naj pišem v Francijo.
Lepo prosim tiste, ki so dobili denar vrnjen, da mi napišejo na kateri naslov so pisali.
hvala
Bina

Zanima me ali kdo ve na kakšen način se uporablja javorjev sirup za prečiščevalno

kuro? Kolikokrat na dan se to pije,kako razredči,ali se lahko zraven normalno hrani

ali mora biti popoln post?

New Report

Close