Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika jabolčni kis

jabolčni kis

Špela, kar se tiče vonja. Malo, ampak res malo diši ovoj kapsule, ampak jaz osebno predno dam kapsulo v usta, ne vonjam kapsule pa gre.
Kar se pa tiče želodca. Pred slabim mesecem sem bila na pregledu pri osebnem zdravniku kateri je ugotovil, da imam gastritis. Dal mi je strogo dieto za tri mesece. Seveda moram sedaj malo eksperimentirati kaj mi na želodec paše. In najprej sem se malo bala, ker je pač kisova substanca. Moram povedati,da nimam po njih prav nobenih težav in jih kar pridno “zobljem”.
Sem se pa pozanimala in sicer zato ni težav, ker se ne razstopi v želodcu, ampak gre direktno v črevesje.

Upam, da sem ti kaj pomagala!

LP

Hvala obema za odgovor.

Pozdravljeni!

V DM sem kupila po vasih nasvetih kapsule za 999 SIT.
Zdaj me pa zanima, kdaj je najbolje vzet kapsulo, pred obrokom, ali jo vzames tudi, ce nimas obroka.. naprimer, ce zjutraj ne jes..
Vsak nasvet je dobrodosel!

A mislite, da so tablete iz jabolcnega kisa, ki jih prodajajo v lekarni boljse.. ker so drazje?
V DM prodajajo se ene, za cca 1126 SIT.. ampak sem izbrala raje te, kot jih jemljete tukaj..

Hvala in lep pozdrav!

Po vsej debati na tem forumu okrog jabolčnega kisa, sem tudi sama pred dvema dnevoma odbrzela v dm po jabolčne kapsule. Na ovoju pa bore malo ali skoraj nič, zato tudi mene zanima, kako … Sicer takim hitrim foram ne verjamem, ampak glede na to, kar ste zapisale, bom poskusila. Če bi brala samo oglas v Oni jih ne bi nikoli kupila. Halo? V 8 dneh 5 kg? ja, če stradaš, ne rečem pa, da ne gre kakšna dol. Ne vem ali zaradi tega, ker se podzavestno mal paziš, ali zato, ker je res!

Pravijo, da je najboljše, da jih vzameš pol ure pred večjim obrokom z veliko vode.
To je pred zajtrkom in pred kosilom.Če pa večerjaš, pa še pred večerjo.

V 8 dneh lahko tud brez tablet shujsas 5 kg..
Pa ne rabis stradat… sam, ce zacnes normalno jest, dobis 7 kg nazaj. 🙂

Na teh tabletah za 999 sit pa res cisto nic ne pise.. uporaba, kaj priporocajo.. itd.

V glavnem, motivacija je, zdaj bomo pa vidli, kako bo naprej!

LP!

Draga Zala, Mojca, Pia,

glede jabolčnega kisa bi vam rada povedala. NE SMETE piti trgovinski kis, ampak samo domačega, na kmetih pridelanega, ta je tapravi. Vendar predvidevam da ste iz Ljubljane in okolice, ne vem kje ga lahko dobite, jaz pa sem iz koroške in ga je lažje dobiti. Najbolj je cenjen in zdrav( kis ni samo za hujšanje ampak za še mnogo drugih tegob) je iz lesnikovih jabolk. Sicer trgovinskega nisem pila, pa imam informcije, da je prej škodljiv kot koristen. Sedaj se po naši ljubi državici kar na veliko odpirajo domače prodajalne s nepredelano, naravno, kmečko hrano in najbrž se da tudi domači kis kupiti. Prebrala pa sem tudi dobro knjigo o kisu in šele to mi je odprli oči, kako je koristen. Probajte in lepo se imejte.

Tako je, pol ure pred obrokom z 3 dl vode. Meni recimo se je najprej prebava uredila. Prej sem šla enkrat na teden, sedaj pa vsak drugi dan, kar je zame napredek. Sedaj grejo pa še kile dol.

NA POMOČ!

Kot sem zadnjič napisala, sem si kupila tehtnico. V petek. Od takrat sem s pomočjo kapsul izgubila samo eno kilo! Kako je to mogoče. Res se trudim zdravo prehranjevat, celo večerje več ne jem. Zadnji obrok je ob 17h. Še ananas sem začela jesti, ker ima baje veliko vode v sebi in je kar nasiten.
Kaj naj naredim?
Ali je knjiga Jem, torej hujšam res tako dobra, da si jo moram kupit?

ženske,

mene ste tudi prepričale za tele “čudežne kapsule”, a mi lahko ena napiše kako točno se imenujejo (tiste, ki jih prodajajo v DM). Zadnjič so imeli samo ene iz grozdne želatine. A je to ista zadeva??

lpm

Imenujejo se Apfel-Essig kapseln v svetlo rjavi škatli z zelenim napisom.

Mi lahko poveste, kje še se dobijo te tablete. Povsod jih je že zmanjkal.

Tud jaz spadam med tiste, ki bi rade hitro shujšale, saj vem da to ni zdravo, a vseeno.

Lp

Sony

Hej, sony, jaz sem zadnja dva meseca dejansko pila jabolčni kis (sem tista mojca 21.5., ne una druga mojca:))), čeprav to sploh ni važno, da se ne bi mojca sekirala zaradi tega, ker imava pač isti nick), ampak priznam, da se mi je totalno zagnusilo, zato sem si v DM kupila Apfel-essig tablete (kapsul niso imeli). Stanejo cca 1.200 sit, vendar jih je treba lizat. Niso ravno zelo zanič, nekaj takega kot vitergin, vendar lahko po enem tednu povem, da v primerjavi s pitjem kisa, za moje pojme, nimajo nobenega učinka.

Glede hujšanja sicer ne vem koliko naj bi ta kis resnično deloval, ampak kot sem že pisala, sama sem opazila pozitivne spremembe na vsem telesu, zato bi s kisom res rada nadaljevala. Samo, ko ne bi bil tako ogaben!

Zdaj sem se odločila, da si naročim kapsule – tiste iz reklame. Res da so precej drage (90 kom za 5.990 sit + poštnina), ampak se mi zdi vredno probat. Ja, naročiš jih lahko na tel. 01/5121313 ali e-mail: [email protected] (me zanima, če bom dobila kaj provizije, ko jim delam reklamo! :))))

Sporočim, ko bom vedela kaj novega.

mojca

Mojca!

Ali ne bi najprej poskusila kupiti kapsule v DM. Tiste, ki je opisala Pia. Stanejo 999,00 sit. Kapsul je pa 32. Mislim, da je za probat.

Jaz osebno ne verjamem cenenim proizvodom, zato raje kupujem te, katere imajo v Sanolaborju in v lekarnah, stanejo pa okoli 3.000 sit. Učinek, pa kot sem že povedala, je.

A ti res vejameš, da boš shujšala 15 kil v 8 dneh, tako kot piše na reklami? Nega srat, to je totalen komercialni nateg. Polg tablet moraš tudi pravilno jesti in migati,migati.

Hvala za vse odgovore. Bila sem v 4 DM, Sanolaborju pa jih je povsod zmankal??!! Tako, da bom najbrž tud jaz kupila tiste iz reklame – bom pač tvegala toliko denarja – če bodo kakršnekoli spremembe vam sporočim.

Do takrat pa lep pozdrav Sony

Ja, hvala Zala, saj imaš prav, vendar se jih nikjer ne dobi – sem iskala. Za tistih pet jurjev me pa tud ne bo pobral, se bom vsaj sama prepričala kakšne so.

Ena od članic na forumu sprašuje dr. Rejec (na forumu) kakšna je učinkovitost teh kisovih kapsul. Zdravnica odgovarja, da za kis še ni dokazila, da deluje, škoditi pa ne more, ter omenja snovi v ananasu, ki raztapljajo maščobo. V tem tednu je bila v Vikend magazinu reklama za kapsule s koncentratom ananasa – jaz bom poskusila tole, pa vam sporočim, kako je kaj. Danes jih bom naročila

Sem nazaj pogledala in ugotovila,da si ravno ti o tem spraševala. No potem pa veš

Špela

A se ananasove kapsule tudi dobi v prosti prodaji: npr. DMarket? Špela – ali mi lahko poveš kako je tem kapsulam ime?

Kapsulam je ime Bioform ananas kapsule in jih lahko naročiš po povzetju na tel. 519 72 92. Reklama je v zadnjem vikend magazinu na str. 57. Cena: za 10 dnevni tretma je 3990, za 20 dnevni 6980, za 30 dnevni 9970 + k temu še poštnina. Včeraj sem jih skušala naročiti (med 8-18.uro sprejemajo naročila). Dobila jih bom v roku 10 dni. Naročila sem večjo dozo, razdelile si jo bomo 3 prijateljice, ki smo vse že nekaj tednov na dieti. Tako bo malo ceneje. Če funkcionirajo pa ne vem, ker še nisem probala. Ko jih dobim, bom povedala in kasneje tudi izkušnje.

živjo punce,

čeprav so ananasove tablete najbrž res učinkovite, vam priporočam svež ananas. jaz ga ponavadi kupujem v leclercu, kjer ni tako drag (prb. 450 sit/kg). glede na to, da je precej nasiten, ga imam za par dni. pomojem je svež še učinkovitejši od tablet in tudi naješ se od njega…

lpm

TUDI JAZ BI VAM RADA PODALA SVOJE IZKUŠNJE V ZVEZI HUJŠANJA Z JABOLČNIM KISOM IN TABLETKAMI. JAZ OSEBNO PRISEGAM NA KIS, AMPAK TABLETE SO PA NARAVNOST ČUDEŽ TEGA SVETA. V TREH TEDNIH SEM SHUJŠALA 7,5 KG. TO JE RES NEVERJETNO. PA MI POVEJTE S KATERO DIETO LAHKO TAKO SHUJŠAŠ, NE DA BI STRADAL. ČE PA KAJ DASTE NA SVOJE ZDRAVJE PA SI LE KUPITE TABLETKE V LEKARNI. SAJ VESTE “ZIHER JE ZIHER”. PA LEP POZDRAV!

Katere tabletke pa si kupila Klavdija ?
In kolk je bla cena?

A je ze kdo sprobal ananasove?
Špela ti se jih menda nisi dobila?

LP!

New Report

Close