Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika jabolčni kis

jabolčni kis

Ja Klavdija mene tut zanima točno ime teh tabletk (baje imajo v lekarni več vrst), koliko jih je v škatlici in cena lepo prosim. Pa še nekaj. Ti si čisto normalno jedla ali si imela še kakšno dieto poleg teh tabletk? Kolko si jih pa vzela na dan in kdaj (pred obrokom?)? Za odgovor se že vnaprej zahvaljujem in upam da nisem preveč zatežila.

Včeraj sem jih dobila in danes začela jemati. Vam sporočim čez par dni. Sicer se jih pa jemlje 3x dnevno po dve, nekaj časa po obroku, če obroka nimaš pa vzameš samo kapsule.

Špela

Špela, upam, da ti bo uspelo.

Da ne bos pozabila porocat.. 🙂

LP !

Pri meni gre v bistvu za dodatno stimulacijo. Bila sem pridna s hrano od 15.aprila in se lepo držala, ter izgubila kar nekaj kg, sedaj pa mi zmanjkuje volje za zadnjih pet, ker se je pred dvema tednoma čist ustavilo in se ne premakne. Torej, če se bo premaknilo in to za več kot je to običajno, bom seveda povedala, če pa ne, bom pa tudi.,

Tudi jaz sem jih začela jemati v soboto. A se ti ne zdi čudno, da niti ne dišijo niti nimajo okusa po ananasu? Jaz sem kapsulo odprla in se mi zdi, da je noter prah kot žaganje.

LP,Tanja

Jaz sem narocila dans, pa sem vprasala, ce so kaj znani rezultati, pa je rekla, da so skoraj 200 %.
Sicer pa, ce nam ne bodo vredu lahko vrnemo prazne steklenicke. Tako, da ni panike. Denar pride nazaj!

LP!

A da ti bodo vrnili denar, ko jih boš spraznila? U, to pa kar težko verjamem! Kje je že kdo videl, da je lisica prinesla kokoš nazaj? Sicer ti paželim, da bi ti kapsule pomagale in se ti ne bo treba ukvarjati s tem. Veliko uspeha ti želim! Lp Urša

Tanja

Moram priznati, da jih nisem odprla. Sama kapsula res nima nobenega vonja – sicer pa meni to odgovarja. Da je notri le substanca ananasa zagotavlja deklaracija in ne preostane mi drugega, kot da ji verjamem, saj gre za znan francoski laboratorij.

Takoj sem opazila, da se mi je izboljšala prebava. Enako moji prijateljici, ki je začela jemati v nedeljo. Bom pa seveda v naslednjih dneh povedala, če je kakšen rezultat.

Oglasi se še ti, da informiramo tele forumovce. Pa Tea – ti se tudi javi, da vidimo.

Špela

Ojla Ursa!

Ja, s tem zagotovilom jih tudi kupis, da dobis denar nazaj, ce ne pomagajo. Rekla je, da po postni nakaznici.
Pa tudi v reklamah pise.. ali pa je zavajanje kupcev? Po telefonu so se mi zdeli kar resni..

Hvala! LP!

Špela bom se javila. Vceraj (ponedeljek) sem narocila, pa je rekla, da do cetrtka dobim, sem bla zelo presenecena, da tako hitro.

Ze komaj cakam!

Blagor tistim ki nimajo problemov s KG! 🙂

LP!

A jih jemlješ pred obrokom ali po obroku ?

Tanja

Tea, upam, da bi bilo res tako, kot praviš, kar se tiče vračila kupnine. Ampak, kot sem že napisala, upam tudi, da tega ne boš rabila preverjati in da ti bo pomagalo.

Tea, napisala si:
>
> Blagor tistim ki nimajo problemov s KG! 🙂
>
Mislim, da ni človeka na zemeljski obli, ki ne bi imel nobenih problemov. Vsakomur se zdi njegov problem največji. Ne obremenjuj se s kilažo, tako grozno. Baje tudi stres, napeti živci, strah prav tako uspešno kopičijo višek “kg” kot hrana, včasih še bolj.
Seveda je odvisno od vsakega posameznega organizma.

Tablete jabolčnega kisa z dodatkom medu, ki sem jih kupila v trgovini Natura, pa ne pomagajo veliko. Zgubila sem le 1.5 kg v 10 dneh. Moram pa priznati, da sem jedla ogromno, telovadila pa nič. Prepričana sem, da če bi še malo pazila na prehrano in vsaj malo gibala bi bil učinek večji.

Poračajte, kako gre s tabletami ananasa.

Lep pozdrav Sony

Ursa.. ponavadi je res tako.. 🙂
Na zalost! LP!

Ker nisem zagotovo vedela, kaj pomeni “med posameznimi obroki” sem preverila in izvedela, da jih vzamem dobesedno med posameznimi obroki in ne med obrokom , torej takrat ko ne ješ. Lahko po jedi 3X2 dnevno. Vzameš jih menda tudi, če obroka nimaš.

Špela, na reklami za te tablete sem brala, da so rezultati ze po 6 urah. Si kaj cutila?

Bolje bi bilo napisano občutila.. 🙂

po kokem cajtu pa dobis na dom te ananasove kapsule?
Hvala

Pozdravljena

Mislim, da je bila prebava malo boljša, drugače pa nič posebnega. Danes je že 4 dnevi. Kakšnega posebnega učinka ni. Izgubila sem sicer 1 kg, vendar tudi s hrano nisem pretiravala oziroma sem zelo zmerna kot že zadnjih nekaj tednov. Takole bi rekla, da sem pol kg sama oddelala, k drugi polovici pa je verjetno prispeval ananas – bom pa videla, kako bo do konca tedna.

Tanja – kako je pri tebi?

Tara, mislim, da tri – štiri dni, jaz dobim dans, pa sem v pondeljk narocila.. imajo na zalogi.

LP

To je svetovni nateg.Jaz nisem zgubila nič in bom to škatlo pojedla do konca, potem pa zadevo vrnila.Upam samo, da bo denar res prišel s poštno nakaznico.

Tanja zakaj bos pa pojedla do konca, ce ti nic ne pomagajo?

Ne vem, po moje se treba vseen mal drzat.. ne pa se prenajedat in mislit da ti bodo kapsule pomagale.. moje mnenje..

Špela, kako je pri tebi?

Jaz sem jih dobila dans..

New Report

Close