Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Jabolčni kis

Jabolčni kis

Ali je kdo ze slisal za taksno hujsanje, da zjutraj na tešče spiješ dve žlici jabolčnega kisa pomešanega z vodo. In zakaj je moja kolegica dobila po tem drisko. Ali je ta način za mene primeren, ker imam težave s kislino( v želodcu).

Malo pobrskaj z iskalnikom. Zelo veliko je bilo o tem napisano na tem forumu.

Jabolčni kis je dosti lažje piti z radensko.Jaz sem ga pila po kosilu.Vendar mora biti domač in kar nekaj časa traja da začne učinkova
ti.

Tudi jaz sem že slišala za hujšanje z jabolčnim kisom, tako kot si ti rekla. Če imaš preveč kisline, ti ne priporočam hujšanja z jabolčnim kisom!

Sonja je pisal/pisala:
>
> Ali je kdo ze slisal za taksno hujsanje, da zjutraj na tešče
> spiješ dve žlici jabolčnega kisa pomešanega z vodo. In zakaj
> je moja kolegica dobila po tem drisko. Ali je ta način za
> mene primeren, ker imam težave s kislino( v želodcu).

Zmešaj jabolčni kis in Donat.

Sedaj sem se pa jaz pozanimala o jabolčnem kisu in vam sporočam naslednje novice:
Če hočaš ekstremno shujšati se moraš poleg tega da piješ kis drzati tudi stroge diete.(vse piše v knjigi Hujšamo z jabolčnim kisom). Drugače se pa njegov efekt pokaže takrat, ko ga piješ tik pred obrokom in med obrokom. Ima nekakšen vpliv na maščobe v hrani. Tega nisem podrobno študirala. Če koga podrobneje zanima bom pa z veseljem odgovorila.

Na tvojem mestu ti ne bi priporočala piti nerazredčenega kisa,ker se lahko nivo kisline v želodcu zviša in lahko potem pride do hujših težav.Tudi sama imam težave s kislino v želodcu,zato se izogibam preveliki količini pomaranč,limon,kisa…Prej ga razreči potem pa ne bo težav.
LP 🙂

Tudi sam ze nekaj casa pijem jabolcni kis zjutraj na tesce. Sam jabolcni kis ti ne bo ne vem koliko pomagal. PRiporocal bi dieto z malo ogljikovimi hidrati in veliko aerobne aktivnosti. Taka dieta naj ne bi trajala vec kot 14 dni, ker se po tem casu ne porablja vec mascoba, ampak zacnemo veliko hitreje izgubljati misicno tkivo.
Sigurno se pa brez kontrolirane diete samo s kisom ne da izgubiti mascob. Poleg jabolcnega kisa ti svetujem 2 do 3 zlice lanenega olja/dan. Laneno olje pomaga pri izgubi mascob.

Jadran, Lahko napišeš kakšna dieta je to ,ki jo uporabljaš 14 dni. Hvala LP

Trenutno eksperimentiram program imenovan ABCDE [podrobnosti lahko preberes na http://www.geocities.com/HotSprings/Spa/9199/ ] kjer se 14 dni prenahranjujem [vnos KCal/dan je 25% – 30% visji od mojih dnevnih vzdrzevalnih KCal] in 14 dni sem na dieti [-25% KCal/dan od vzdrzevalnih]/ Na dieti znizam OH [uzivam samo kompleksne OH, z nizkim glikemicnim indexom] V fazi prenahranjevanja opravljam tezke treninge z utezmi, drugih aerobnih aktivnosti se absolutno izogibam. V fazi diete pa skusam izgubuti mascobo, ki sem jo pridobim med fazo prenahranjevanja [dieta za maso] in opravljam lazje treninge z utezmi + 2x – 3x tek [zjutraj na tesce].
V dieti ABCDE pa je na internetu kar precej napisanega, ce te zanima

Ne morem verjet! Pa kaj je z vami, ljudje božji, a ne znate uporabljati iskalnika ali pa samo preprosto pogledati “starejša sporočila”?
Brez zamere, ampak o tem jabolčnem kisu smo že doktorirali na tem forumu. Ni več kaj dodati, in lepo vas prosim ne odpirajte stalno novih tem v zvezi z isto zadevo, ker je potem vse strašno nepregledno!

New Report

Close