Najdi forum

jabolcni kis

ali je treba za hujsanje imeti domaci jabolcni kis?Po koliko dneh se bo pokazal rezultat,ce ga zacnem piti danes?Kaksni so pa stranski ucinki kisa?

Če si boš pogledala stare poste o jabolčnem kisu, boš videla da nihče ni shujšal (vsaj ne preveč).
Najboljši recept za hujšanje: Več se giblji in manj jej.
Poglej si tudi forum Hujšanje.
LP, T.

ja res je, najboljša je francoska dieta in se imenuje MANJŽRI…….zraven tega se je treba še vsakodnevno razgibavati…….redkim pa uspe, ker se večini ne ljubi- žal je tako…..še tisti, ki jim to uspe, se v enem letu zredijo nazaj……tako, da je skoraj brez veze dajat kakrkšne koli nasvete……treba se je zdravo prehranjevat…..ne moreš ti cele dneve žret mastne pečenke, sladkarije, da o čokoladi ne govorim, potem pa zjutraj in zvečer po žretju popiti kozarec kisa, pa je …..jok brale odpade……

Poslušajte Jožeta …

…. in lep dn še naprej!

Draga moja jaz ga pijem od 04.09. in do danes sem izgubila 4 kg. Vendar Z GIBANJEM IN MANJ ŽRI. Jabolčni kis mi pomaga samo toliko, da mi zapre apetit, da se ne prenajedam oz. nisem lačna.
Ne verjet v čudeže brez truda in veliko uspeha.

Za uspesno hujsanje treba predvsem znizati vnos ogljikovih hidratov, povisati beljakovine in nenasicene mascobe (za omega3 mascobne kisline predlagam laneno olje) in zaceti z aerobnimi vajami.
Meni jabolcni kis ni pomanjsal apetita, oz se bolj sem bil lacen 😉

Zelo uporabne nasvete v zvezi s hujšanjem boste našli na http://www.myolympica.com, vedite pa, da čudežnega kisa ni, če bi bil, bi bili na svetu sami vitki ljudje. Veliko gibanja in manj papanja pa pomaga. Preverjeno.

Veliko uspehov!

Jasna

Jadran je pisal/pisala:
>
> Za uspesno hujsanje treba predvsem znizati vnos ogljikovih
> hidratov, povisati beljakovine in nenasicene mascobe (za
> omega3 mascobne kisline predlagam laneno olje) in zaceti z
> aerobnimi vajami.
> Meni jabolcni kis ni pomanjsal apetita, oz se bolj sem bil
> lacen 😉

Bravo Jože, čudeži se ne dogajajo več. Tebi Teja, če nisi sposobna samodiscipline in samokontrole ti ne pomaga nikakršen jabolčni kis niti karkoli drugega. Žal je temu tako in dokler ne boš spoznala, da je vse odvisno od tebe (kar ti pravijo tudi drugi) so vse besede in terapije odveč!

Samo

New Report

Close