Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Jacqueline Kale in Sandi

Jacqueline Kale in Sandi

Ta Sandi je pa čisto ogaben. Še dobro, da je šel v oddajo, da ženske vejo, da se ga morajo izogibati. Pa poglejte te njegove besede. Saj ne zna drugega kot govoriti “prava bejba”. Prvikrat, ko je odprl usta, se mu je videlo, da se mu gre samo za f*k.

Jaqweline je zelo lepa ženska. A jih ima 40?..V mladosti je bila model. Izredno lepe poteze obraza ima, in zobe.

En sluzavc nagravzen, prov odbijajoc vizualno in karakterno

Zobe ima že umetne, če ne opaziš dobro protetike…. Pa globok kadilski glas tudi. BIla model za kaj? Na manekenski pisti zagotovo ne – je prenizkorasla :). Pa ji nisem zavistna- samo občudujem take ženske, da zberejo pogum, da se gredo takole pred kamero smešit -kaj je vodilo – plačilo?
Sicer pa – koliko jim plačajo na epizodo, da tole “igrajo”? Napirmer Ameriški TLC za resničnostni šov “90 days to wed” plača akterjem nekje 2-3000 USD na epizodo.

Sicer pa, kje najdejo te “kerle slovenske”: Tale Janez o Sabini po pogovoru ena na ena: “njene joške so mi všeč”… Ahahahahhahahaa – primitivnost fukogledna…

Od smeha
Lepa zenska? Zgleda k da ma crne zobe 😂
Kasne spake morate bit tu gor jao

Noooo, kupi si očala… 69 letnik. Sej dobro zgleda, sam 10 let manj pa ne.

Taka ženska si lahko dobi lepega in mlajšega bogataša. Pa še premožna je. Urejena v nulo, obraz kot barbika.

Delala kot čistilka in sedaj kot natakarica? Od kje ji denar? Nima za burek

Haha. Sem se nasmejala. Jaquelin je stara 51 let in prosim ne zali 40 letnic. In od kje tebi, da ima lepe zobe? Si videla posnetek od blizu? Meni tudi malo ne deluje, da ima lepe zobe. Sploh pa mi duje kot ena vaska k….

New Report

Close