jacuzzi napihljiv-ima kdo?
Mi imamo pravi jakuzzi Hot spring in nikoli ne bi kupila tega napihljivega. Vode porabi kar precej, elektrike za segrevanje in vzdrževanje tople vode verjetno tudi ogromno. Masaža ni videti kaj prida. Če že hočeš provizorično masažo, si kupi blazino za v kad, včasih so jo prodajali pri Batagelu. Ne vem tudi, kako je z vzdrževanjem čiste vode pri tem jakuzziju, uporabljaš pa ga lahko samo nekaj mesecev, pravi jakuzzi pa celo leto.
Če imaš prostor zunaj, raje prihrani denar in si kupi pravi jakuzzi. V njem menjaš vodo le vsake pol leta. Pri nas se takrat segreva zelo dolgo, vsako uro se segreje za 1 stopinjo, napihljiv jakuzzi pa ima verjetno slabši grelec. Izolacija je odlična, pri nas se na pokrovu sneg ni topil. Da ne govorim o masažah, katerih intenzivnost si nastavljaš in o udobju sedenja.
Mi smo ga kupili v Bauhausu, pa smo zadovoljni. Voda se dokaj hitro segreje, je čista, masira pa bomba. Imamo drugače masažno kado in tuš za masiranje v zimskih mesecih, tega smo pa kupili za poletje in ga imamo na terasi. Pa še , če maš majhne otroke, je za njih za kopanje superca ( brez masaž seveda ). No, jaz bi se za nakup še enkrat odločila, smo šli pa ponj v Celovec v Bauhaus( resda stanujemo blizu ) pred cca 3 tedni in je 100 evrov cenejši kot pri nas, torej smo dali 399 evrov. Lp
Js sm kupil v bauhausu pri nas ta napihljiv masažni bazen in je res super. Po prvem polnenju se mi je voda segrela na 35 ° c cez noc. Voda se ohladi v 24h za 4stopinje. Trenutno je zunaj dost hladno. Vodo imam pa notri ze mesec in pol in je se nisem menjal. Pac uporabljam vse kar je potrebno za cisto vodo. Pa tudi sobe so super . Sm bil mal skeptik na začetku. Zdej mam pa čist drugo mišlenje. Zadeva je super. Umislil sm si se poceni razvetljavo ki pa vse skupaj se popestri in to za par 10€