Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style jade ni vedno good

jade ni vedno good

Spet sem se zafrknila z njihovo maskaro. Najprej sem kupila Jade Volum exppress pa se mi je zdela tako nerodna in debela metlica, sploh nisem prišla do kotičkov oči, sedaj sem kupila One by one, tudi njihovo, ker se mi je zdela metlica tko cort, tanka in majhna pa sem spet udarila mimo, ker strašno paca in nič lepo ne maže. In sem se odločila, da Jade maskare nikoli več. Se strinjate?

meni tista tadebela od Yade tudi ni v redu, zadomoljna sem pa z One by one; ne vem, ta meni nič ne packa.

Meni od Jade skoraj nič ni vredu. Ta “debela” maskara je pa naravnost grozna. Vedno znova grem nazaj k L’orealu – vsaj pri maskarah.

Meni tudi niso ušeč maskare od Jade. Trenutno sem zlo zadovoljna s to novo od L’oreal Lash architect. Sicer ne naredi takih trepalnic kakor so v reklamah, ampak je vseeno res odlična, trepalnic mi ne zlepi skupaj in zlo podaljša in pa tudi zgosti.

To pa je zanimivo…. Jaz že sigurno nekaj let uporablam prav to od Jade volum’ express in je ne bi zamenjala za nobeno drugo. niti mali mi ne zlepi trepalnic, zelo podaljša itd. je pa res, da vsakim trepalnicam ne ustreza vsaka maskara, tako da ne moreš posplošiti, katera maskara je dobra in katera ni LP

New Report

Close