Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jadralni padalec hudo poškodovan v Indiji

Jadralni padalec hudo poškodovan v Indiji

Res mi ni jasno kako nima primernega zavarovanja.

Sem pa sama letos iskala prevoz osebe z resilcem iz Hrvaške v Slovenijo in vem koliko smo plačali poleg Evropske kartice zavarovanja.

Sem sla sebi TAKOJ sklenit drugo zavarovanje.

Odgovor na objavo uporabnika
Monna256, 05.11.2024 ob 14:32

Tele zbiralne akcije pa presegajo vse meje. Veliko ljudi revnih, ored bajto prezivlja dopust, on pa v Indijo skakat s padalom. Kar se mene tice lahko tut dol ostane. Sport pozna, ve kok je poskodb pri vzletu in pristanku in dobro tudi ve, da ne gre za lahke poskodbe kadar se zgodi. Nizi ni sou tja za eno popoldne, kar pomeni, da je stalo nekaj denarja in zdaj naj adrenalinci napraskajo in ga spravijo domov. Ljudje nimajo dohtarja, cakajo zaradi bolezni, eni se pa zabavajo z adrenalinskimi sporti brez zavarovanj in racunajo, da bo raja pomagala, ce bo treba.  Da jih ni sram tega sploh objavit.

In oprema tudi ne stane malo denarja !

Kdo te sili da daš? Itak vedno bentite tisti ki nikoli nič ne date. Vsak lahko prosi. Ti se lahko odločiš da daš ali ne. Da te pa moti da drugi dajejo….mislim oprosti ampak imaš probleme. V glavi. Večje kot on z nogo. Da si daš toliko opravka z drugimi, ki nimajo nobene veze s tabo, nič ne vplivajo nate in ti nič ne jemljejo….bolano no.

ok, 05.11.2024 ob 16:21

Kdo te sili da daš? Itak vedno bentite tisti ki nikoli nič ne date. Vsak lahko prosi. Ti se lahko odločiš da daš ali ne. Da te pa moti da drugi dajejo….mislim oprosti ampak imaš probleme. V glavi. Večje kot on z nogo. Da si daš toliko opravka z drugimi, ki nimajo nobene veze s tabo, nič ne vplivajo nate in ti nič ne jemljejo….bolano no.

Kaj te pa briga s cim mam opravka. Napisala sem svoje mnenje in veliko darujem, samo takim pa ne. Ce pa tebi ne pasejo drugacni komentarji pa drugic napisi kaj lahko pisemo, no, sej upoštevala te itak ne bom 🙂

jao880, 05.11.2024 ob 00:57

Ena983, 04.11.2024 ob 22:54

Meni je ta zgodba malo čudna. A dejansko te ne morejo spravit v Slovenijo? A nobeno osnovno zavarovanje ne velja? Mislim saj si ga za v Poreč zrihtamo … ne sodim, le ne razumem, da te država ne more spravit domov.

Kristus no. Ja z odprtim večkratnim zlomom ga bodo iz indije v slovenijo prepeljali. wtf norcev na tem forumu. To je ena najbolj nevarnih poškodb. In ni on nekje v nekem večjem mestu, je nekje bogu za leđima. Zelo verjetno je zavarovanje samo do najbližje bolnišnice krilo. Ne pa prevoza iz tam v večje mesto in tako zahtevne operacije ter okrevanja, dokler ga ni možno prepeljat domov. Resno, na kakšnem planetu to prebivate v svojih glavah? Razmišljate kot triletni otroci no.

Za privoščljivce pa….vsakemu se lahko zgodi. Padeš po stopnicah in je. Upam da se vam ne bo. Gnusobe človeške.

Eno je, če padeš po stpnicah doma, v Slovreniji, drugo pa je, če ljudožerci v Afriki hočejo 10.000 dolarjev, da te ne bodo skuhali in pojedli…

1. Bodi doma, ostani doma.

2. Ne dovolim, da se porablja (tudi moj) denar iz državnega proračuna za prevoze, terapije, odkup zajetih, bolnih državljanov, ki se pred odhodom niso ustrezno zavarovali!

star dec, 05.11.2024 ob 16:30

Eno je, če padeš po stpnicah doma, v Slovreniji, drugo pa je, če ljudožerci v Afriki hočejo 10.000 dolarjev, da te ne bodo skuhali in pojedli…

1. Bodi doma, ostani doma.

2. Ne dovolim, da se porablja (tudi moj) denar iz državnega proračuna za prevoze, terapije, odkup zajetih, bolnih državljanov, ki se pred odhodom niso ustrezno zavarovali!

V tem primeru ne gre za drzavljana RSlovenije, tako da ne bo slo nic iz drzavnega proracuna SLO.

Koga  briga kaj ti dovoliš 😀 Patetično bitje. Sploh slovenec ni. Kakšna državna sredstva. Ne bo jih zmanjkalo zate ne skrbet. Ko te bo ruklno od sedenja in žretja sranja 24/7…..bomo mi rekli ne dovolimo da gre naš denar za eno nekoristno starino ki samo bevska po netu.

to fehtarjenje je postalo povsem brezsramno. stari penzelj ima najbrž pri 66 letih kaj našparano, pa lahko žena ali otroci dvignejo in pošljejo, sploh če si lahko tako luftanje okoli privošči. ampak takoj ko ljudje zavohajo, da bi se lahko revežem zasmilili, nastavijo svoj klobuk.

Ah, če imajo za luksuz po Indiji, imajo tudi za operacijo. Bodo pa vikend na Hrvaškem prodali, ali pa stanovanje, ki ga oddajajo po tržni ceni, ker oni NISO SOCIALNA USTANOVA!

Gre za srbskega drzavljana, ki je clan celjskega kluba. Ce ni sel v Indijo v samoreziji, mu mora pomagati organizator potovanja. Zdej, ko je panika, klub prosi za denarne prispevke. Da je pa mogoce klub odgovoren, da poskodovani nima ustreznega zavarovanja, pa ne bomo nikoli izvedeli….

Tole verjetno tudi ni klub, v katerega so včlanjeni razni socialci, minimalcarji in revni upokojenci? Ali pač?

🪸, 05.11.2024 ob 17:37

Gre za srbskega drzavljana, ki je clan celjskega kluba. Ce ni sel v Indijo v samoreziji, mu mora pomagati organizator potovanja. Zdej, ko je panika, klub prosi za denarne prispevke. Da je pa mogoce klub odgovoren, da poskodovani nima ustreznega zavarovanja, pa ne bomo nikoli izvedeli….

A Ne morejo tega urediti znotraj kluba? Glede na to, da je to drag šport, bi najbrž vsak lahko prispeval kakšnega tisočaka pa bi bil mir

Kana banana, 05.11.2024 ob 17:48

A Ne morejo tega urediti znotraj kluba? Glede na to, da je to drag šport, bi najbrž vsak lahko prispeval kakšnega tisočaka pa bi bil mir

Elita ne bi bila elita, če ne bi probala na tuj račun. Potem pa pizdit čez socialce in preveč požrešne delavce.

Pa kaj vas briga kdo prosi? In kdo daruje? Ni vaš denar. Pač greš mimo in je. Get a f*** life foušljiva raja….

Pejte raj računat kakšne subvencije boste spet vlekli, kolk otroških za mularijo dobil….fehtarji. Sam roke v vbogajme stegujete. Drugi plačujemo za vaše odločitve. Prisiljeni smo. Nam kar vzame se. To je pa prostovoljno, vas pa moti. Neprostovoljno jemalnje drugim zato da se vam daje vam je pa ok. Ne samo ok, prenizko je, bi mogli več dobit. Ker ste ubogi reveži, delavci na minimalcu s tremi mulci. Niste na to prišli prostovoljno, se je kar zgodilo. Njemu za njegove odločitve ne pripadajo PROSTOVOLJNI prispevki po vaše, vam za vaše odločitve pripadajo NEPROSTOVOLJNI. Fouš človeku k se za življenje bori, res ste reklama za človeštvo.

S takimi besedami se brani tudi profi fehtarska socialkarca Redna. Torej kaj tebe briga kaj drugi dobijo.  Začni se še ti ukvarjat s tem žicanjem in izkoriščanjem države.

Vidiš, kam pripelje taka miselnost? Med izkoriščevalske barabe, ki si domišljajo, da jim vse kar pripada, ker se pač malo znajdejo.

Oboje je podn.

New Report

Close