Jadranka Juras na rtv
V šlafroku in piđami ! Vsa siva zanemarjena , kot da bi jo potegnu iz ene vrtne ute medtem ko je lih vstala ..iz .ne vem kje.
Neglede kaj zagovarja in koliko resnice pove : KDO JO BO RESNO JEMAL !!!!???
pa peezda a nima res nič v glavi kot ta njen “prav” “whatewer it is ” že fura
Imam občutek da jim nekdo plačuje da sami sebe diskreditirajo s svojimi nastopi/ outfiti/ izgledom/ klobasanjem !
Meni ni bila nikol vsec..
Ampak, zdaj mi je pa bila.. To ni slafrok in halja, ampak je bila kar kul in moderno oblecena.. Kar se tice frizure, ji pase.. Boljse to, kot prej tisti crni ravni lasje.. Tudi v obraz ne izgleda staro..
Tako da jaz sem bila pozitivno presenecena..
Pa kot sem rekla, mi prej nikoli ni bila bohvekaj..
YeahRight, 08.04.2025 ob 07:57
Pristna je. Ne pa taka kot kakšne druge iz šovbiznisa, ki so veliko bolj speglane, umetne.
Ona je umetnica, ostale so zgolj umetne.
Ok, frizura, obraz kot bi se ravnokar zbudila, ampak oblačila, ojoj no, se tud za maškare ne bi tako oblekla, pa kakšni čevlji, kje se sploh take grde stvari kupijo? A to sploh prodajajo? OMG
Zanimivo, jaz sploh opazil nisem, kako je bila oblečena.
Morda zato, ker sem se osredotočil na vsebino – kar govori.
Nekateri so pa bolj na zunanjost narejeni, njih pa to najbolj zmoti.
Taki postanejo potem ulični komentatorji, se postavijo na verando/klopco in se vtikajo v vsakega, ki gre mimo. Ulične pokveke.
“Fuj od babe” lahko zapiše zgolj mali zagrnjeni šovinistek, verjetno goreči pripadnik kulta SDS, ki ne prenese, da ima ženska glas in si upa povedati stvari na glas. Obstajajo ljudje, ki ti lahko pomagajo pri tvojih frustracijah. Ne bodi jezen na tiste, ki jim zavidaš, niso oni krivi za to, da si nesrečen.