Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek jahanje + kopanje v času jesenskih počitnic

jahanje + kopanje v času jesenskih počitnic

Pozdravljeni,

malo že razmišljam o jesenskih počitnicah in vas prosim za kakšen predlog in pomoč. In sicer bi radi šli z našim 6 letnikom nekam, kjer lahko jahamo – bi se vključili v šolo jahanja, ker smo popolni začetniki, hkrati pa bi želeli v bližini tudi kakšen bazen, da se lahko še skopamo, ker otrok tudi obožuje vodo.
Lahko je to kakšna turistična kmetija, ki ponuja tudi jahanje in je v bližini kakih term ali obratno – da gremo nekam v terme, kjer je v bližini tudi možnost jahanja.

Ali morda kdo pozna kakšno tako ponudbo (po možnosti ugodno) in bi nam lahko svetoval iz prve roke – posredoval svoje izkušnje.

Sem že iskala po netu, pa nič pametnega ne najdem

Hvala za pomoč,

Lp,

Zdravo!
Smo manjši ranč v bližini Bleda in lahko se oglasite pri nas za jahanje. Imam sedem pridnih konjičev in tudi ograjen prostor za učenje začetnikov. Za prespati imate kje na Bledu (10min z avtom) ali kje vmes. Poleg tega je tukaj ogromno lepih stvari, ki vam bodo pričarali lep dopust.

Ranč marcina v Bohinju- sam povprašat bi mogla,mislm da je vaš šest letnik malo premlad še.Kopanjepa v vodnem parku. Nastanjeni ste pa lahko v našem apartmaju.:)lp

nova
Uredništvo priporoča

Lipica mogoče?

Se bom pozanimala v Bohinju glede jahanja, zanima pa me še ali je vodni park odprt tudi jeseni – v času počitnic in kako se imenuje vaš apartma oz. kje vas lahko kontaktiram za nadljnje dogovore.

Hvala in Lp

Letos za 1. maja bili na ranču Mrcina, sin star 4 leta in sam jahal konja, imajo pa kar zasedeno tako da pokliči prej.

Na ranču mrcina imajo islanske konje in po moji inf.tudi navadne, kar se pa tiče šole jahanja se pa pozanimej pri lastniku 041 790 297 robi, glede apartmaja mi pa pusti mejl in ti sporočim.

Vodni park v Bohinju je odprt celo leto. Apartmajev je dosti v Bohinju in bližini, na ranču Mrcina pa bo komot jahal tudi vaš šestletnik.

lp

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

New Report

Close