Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek jajčka

jajčka

mene pa zanima, če katera kaj naredi in da vmes jajca in to hrano potem zmrzne in jo pogreje čez nekaj dni…

sprašujem ker bi naredila neko stvar v katero gredo notri tudi jajca, to bi potem v pečici spekla in dala potem zmrznit, da bi lahko naslednjič samo odtajali in pogreli…pa me skrbi zaradi jajc…

Kaj pa če daš zmrznit surovo mešanico, potem pa odtajaš in spečeš?

Si ze videla zamrznjene panirane zrezke? Si ze kdaj zamrznila potico? Tudi tam so jajca.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Ne vem zakaj bi bila pečena jajca bolj občutljiva na zamrzovanje kot surova?
Pri nas zamrznemo oboje.

hvala punce…bolš prej vprašat kot pa da kje okol urgence skačem…

Jaz bi tudi zmrznila surovo hrano, šele potem spekla. Mislim, da bi bilo bolje, kot prej spečeno, potem zmrznjeno in potem ponovno segreto.

potem bi morala hrano pustiti v modelčkih modelčkov imam pa samo 8 in ne bi mogla delat naprej…edino če bi dala v tiste “listke” v katerih se delajo mafini

New Report

Close