Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek jaje

jaje

haj…folk mirkajte še nasplošnem deklice ,žene ,babe,babice…………kako bosste štrihale jajca .hm hm..samo s špehom dobr namažita.:))))

************************************** "ništa kontra splita" :))))

Čemu to opozorilo? A se morajo letos poštrihana jajca svetit kot predsedniške pleše al kaj?

Ljubezen je drugo sonce, ježek

kaj pa…….vse v stilu…;)))))

če si desc boš mogu mirkat u kašne roke jajca :))))….mislim pirhe daješ če se bojo preveč svetile se bojo znucale:))))))

hehehe.. Jajca so navadno v nežnih ženskih rokah povsem na varnem.. Se pa vcasih zgodi, da bi vcasih katera rada ptičku vrat zavila, jajca podrobila in gnezdo zažgala.. Takih se je treba mirkat in se jim dalec na okrog izogibat..

Kar pa se tiče svetenja, pa Ježek prisega na klasike slovenske literature ala:
“Ni vse zalto, kar se sveti”..

jaz nebi zaupala niso vse ženske enake he he…….

Sem pozabil vprašat, kaj je top model za jajca letos Glankof al Drni? Pa še to to, glede da se glih ne poznava, al pa tud, bi rad vedel, če ti spodnji verzi kaj povedo:

“Dalmatinka, Dalmatinka
Tri ljubavi svoje ima
Prva mi je gospe moja
Druga mi je ljubav tvoja
A treća je bila moja..”

Saj zato so najprej potrebni psiho testi… Ježek ima te stvari naštudirane, vendar ima vedno pred očmi, da je tudi pot v pekel tlakovan z najboljšimi nameni…

Torej ali si tudi ti:
samo za jednog blejskog mornara cvala,
I kad si procvitala,
zbog toga si tužno zaplakala…
Jel si previše virovala,
lipoj riči tog mornara…

a gospe moja ti znaš sve …gospe ti lipe vidi ti njega on mi zna i zapivat pismu…dobro to tebi ide …ala merakula a joj svitu moj a šta neču još doživit.:))))

Drži se veliko srce in naj te nocoj preveč luna ne nosi… Ko nekoga spoznaš, se ti hitro svita, sam zares pa ne zveš njegovih misli nikoli… Polena v kaminu življenja morajo biti vedno dovolj narazen…

strinjam se s teboj …….ampak mene luna večkrat nese.takav ti je život .:)))

Res smo odvisni od sil narave in mislim, da je edino prav tako.. Življenje je treba živeti, se je pa treba tudi občasno malce pribremzati, mar ne?

..ja ja jezek.. kakorkoli se ze bremzamo je narava vedno mocnejsa….in vedno najde tisto pravo pot..

*********************************** realizem,nam v sanjah nic ne pripomore.. brez sanj pa,realizem ostaja brez smisla.. ****************************************

Viš , to si pa zelo modro napisal !

he he he a tebe luna nosi….:)))))

po mojih spoznanjih je vedno bilo tako in tudi najbrz bo tako tudi v prihodnje… Narava ima božjo moč in človek se ji težko upira, čeprav si sicer domišlja, da je njen gospodar…

New Report

Close