Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek jakna za tek na smučeh

jakna za tek na smučeh

Zdaj, ko je skoraj konec sezone in so verjetno večja znižanja , bi si kupila eno v redu jakno za tek na smučeh,, pravzaprav tako, ki bi bila po možnosti uporabna tudi za druge športe. V trgovini v Ratečah je moja številka razprodana, drugje pa ne vem, kje naj še iščem.
Bom zelo vesela za vsako idejo, pa rada bi kolkr tolk dobro in seveda kar se da ugodno ceno.
Hvala.

Poskusi Den Sport v Domžalah, sicer pa ti bo dobro služila tudi vsaka vetrovka za kolesarjenje ali tek oz. katerakoli druga športna jakna kvalitetnih proizvajalcev (Karpos, Sportful, North). Med oblačili za tek in kolesarjenje je zelo malo razlike, razen če si nek vrhunski športnik, ampak potem tudi denar ni problem 🙂

Poskusi, hvala. Ja, saj jaz bi imela tako jakno, univerzalno, za vse športe, itak da nimam denarja za afnanje.
Pri vseh možnih trgovinah ne vem, v katero naj se napotim, da kaj od teh firm najdem. V Domžalah mi pa sploh ni znano, kje bi bila kak športna trgovina, pa sme iz neposredne bližine.

Sorry, Den se je očitno preselil v Maribor

http://www.den.si/

Če veš, kaj bi rada, jih pokliči, pa ti bodo poslali po pošti, vsaj običajno so to naredili brez problema.(znamko, model, velikost)

New Report

Close