jakuzi, sauna…
Pozdravljene!
Mene pa zanima kje v MB se da najeti sauno ali pa jakuzi, da se lahko zaklenes? Gre namrec zato, ker se ful rada poseksam v vodi in ni ravno prijetno, ce te kdo zraven opazuje ali te celo ven vrzejo.:-)
A ste to ze kdaj kje prakticirale?
A malo provociraš s tem vprašanjem? A si predstavljaš, da greš s svojim dragim v tak jacuzzi, kjer sta že prej dva orgirala?? A na tiste, ki se namakajo za teboj, te pa boli k….? Misliš, da kar zamenjujejo vodo ali kaj?? Te to nebi nič motilo, da se namakaš v jacuzziju v tako mali količini vode, polni sokov in izločkov drugih? Ej, punca – mej se no rada, pa higieno tud spoštuj! Zaradi takih, ki tako razmišljajo kot ti in se naskrivaj švalijo po savnah in bazenih, nima človek dobrega občutka, ko obišče savno ali bazen. Začni šparat za svoj jacuzzi, ga postavi kjerkoli doma in se zakleni, pa bosta s tvojim dragim počela, kar se vama bo zljubilo. Javne savne in bazene pa pustita raje pri miru! Ali pa se abonirajta v kak hedonistični klub !
Pa ne še to, ne bi o tem, kaka svinjarija gre vate pri ordiniranju v kakem javnem bazenu ipd… Ogabno, nagravžno… Fuj!
Tinkara, tisti ki to delajo, seksajo v “jacuzziju”, pol to enostavno delajo, uzivajo in ne obesajo tega kle po forumih.Zato predvidevam, da le provociras;) in zakaj potrebujes jacuzzi, da bos seksala u vodi, doma natoc vodo u banjo in seksi, pa te ne bo nihce motil, vsi tisti mehurcki pa znajo bit moteci, se posebno ce so nastavljeni do fula,jao,jao,kaj se ljudje vse ne spomnejo kle pisat;)!
Al pa je genij spet mal uzival kle.
Genij ima zate odgovor!! Smer Celje-Laško v Tremarjih je gostišče Hochkraut,lahko najameš sobo v kateri je jakuzi.potem pa veselo na delo…….
Hochkraut-če že greš na kavo tja se vidi, da čistoča ni ravno njihov moto, tako da niti nočem vedeti, kake so sobe in kolikokrat menjajo vodo…
vse, ki kritizirate tinkaro: smo v DEMOKRACIJI!!! naj sexa kjer pač hoče, če imate druge vedno običajne, dolgočasne sexe, pustite saj drugim, da uživajo in da zadovoljijo svoje fante.
tinkara: sm prakticirala v toplicah-noro….
Isabel, jasno naj sexa kolikor hoče, dokler s svojimi bacili in potencialno še čim, ne ogroža drugih je o.k., ko pa gre za zdravje in varnost ostalih pa se ta toleranca in svoboda nehata.
Hochkraut- kdo tu o čistoči. Saj si vendar sam naliješ vodo in to svežo v jakuzzi:)). zraven pa malo penic in veliko užitka.
PS: Cena je pa 7000 sit za tri ure!!
Pa se raje kr’ hitr’ učlan u kako swinger savno ali klub! Tja taki tud’ spadate!!
Jaz sem samo sklepala, v sobi še nisem bila (še je tu čist odveč), pa sem sklepala, ker je lokal tako zapacan, povsod vse zapacano in polno prstnih odtisov. za sobo pa sorry-nisem vedela.Potem pa kar veselo v Hochkrut…
Katja ja veš, bacili pridejo tudi od drugod. a to je pa vse prov, ko starši pustijo otrokom, da se polulajo v javne bazene??? bacile imaš tudi na javnih prevoznih sredstvih, lokalih, hrani….
če te skrbi vsaka malenkost, bodi celo življenje doma v sobi, pa 24ur na dan čisti, da se ne boš s čim okužila!!!!!!!!!!!!!!
Jasno da se otroci polulajo v bazen-zato pa v bazenih ne seksamo-saj si predstavljaš, pri seksu(ne, mi še slediš?) omogočiš bacilom da …saj si predstavljaš kajne…
Ljudje v bazenih seksajo. Prav tako v morski vodi, pa tudi ni priporocljiva. Infekcijo lahko dobis ze od lulanja v morsko vodo. Pa mislim, da ni nobene, ke se ne bi se nikoli polulala v morsko vodo (NE GOVORIM O BAZENSKIH VODAH). Zato Katja, oprosti, tvojim namigom nisem uspela slediti.
Hm, v savni se nisem in se mi zdi prevroce, da bi, vsekakor pa naju pogledi in pogovori drug na drugega prijetno razgrejejo.:-) In tudi za vroc pogovor potrebujes malo intime.
Katja torej ti opravičuješ lulanje v bazene, sexa pa ne-čudno…
predstavljaj si, majhni otročki čofotajo po bazenih, kjer je kar nekaj scalnice, nato pa dajo roke v usta…
ne bodi tko zadrta
živi in pusti živeti
hey mene zanima kje je dober ambient za dve osebi, za savno pa jakuzi itd za darilo!
Forum je zaprt za komentiranje.