JAMES BOND
Vse pohvale filmu!!!!! Ceprav so nekateri kadri prav za lase privleceni,je film super – nonstop akcija,nic dolgovezenja,dobra igralska zasedba in zanimiva zgodba.Eden najboljsih filmov,kar sem jih gledala 🙂
Aja pa tudi velik navala je – s fantom sva komaj dobila 2 vstopnici.
Film je res vreden ogleda!!
Tale bond bi pa lahko bil dosti boljši (precej je nedodelan)
Vsakemu svoj okus – meni je bil čist ok – tipični Bond, ki si lahko privošči svojo exploatacijo, svoje klišeje, saj ga to dela njega samega. Med drugim je tud drug režiser. So pa noter asociacije na čisto vse do sedaj posnete Bonde (Dr. No, Diamonds are 4ever, Moonraker, Man With the golden gun, Goldeneye, Tomorrow never dies, Octopussy, The spy who loved me, Thunderball, You live only twice, A view to a kill, Goldfinger, From Russia with love,….) Poleg tega so v tem filmu dobri negativci, sploh oba korejca ;). John Cleese (novi Q) pa itak vedno briljira s svojim jedkim angleškim humorjem. Od prejšnjega filma se je popravila tudi M (Judi Dench), ki ni več tako materinska do Bonda 😉
Dejstvo pa je, da je Bondiada namenjena izključno zabavi in ne nekemu globokoumotvornemu intelektualnemu tornadu na filmskem platnu.