Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Jamie Oliver

Jamie Oliver

včeraj sem videla knjigo od jamie oliverja, stane 10.000, ali jo ze kdo ima, ali je dobra, predvsem uporabna

Jaz je nimam, so mi pa povedali, da je tiskarsko zelo kvalitetna. Morda celo preveč, če upoštevaš, da kuharico ponavadi valjaš na pultu, medtem ko med kuho vse šprica okrog in se deset čukcev lahko kmalu sprevrže v tenstano čebulo. Malo se hecam, da ne bo zamere.

Mi smo knjigo kupili in smo tudi že kuhali iz nje. Meni se zdi dobra, res ni tista klasična kuharica, kot jih poznamo, vendar sem že videla precej kuharskih knjig, ki niso samo kuharske knjige, temveč se čitajo kot “prave knjige”. Pač, tudi trendi pri kuharicah se spreminjajo! Sedaj, odvisno kakšne so prehranjevalne navade tvoje družine in koliko se vam zdi v redu uporabljati olivno olje in množico začimb. Kar smo skuhali – je bilo odlično in preprosto!

Knjigo sem kupila v prednaročilu, jo tudi že uporabila in je zelo simpatična. Ker sem pa gledala celo serijo njegovih oddaj, sem bila malo razočarana, ker so recepti čisto drugi. Je pa to baje že njegova tretja knjiga, pa prva, ki je pri nas prevedena. Naj bi pa izšli tudi ostali dve.

Super je! Četudi ne kuhaš natančno po receptih, je knjiga napisana tako prijetno, da se je pri nas na glas režala vsa familija.
Kdor pa išče še več njegovih receptov, dobi v založbi Vale Novak še dva angleška dela.
Lp, S.

Sonja! A ste že kakšen recept poskusili?

ooo.. ko sem jo videla v knjigarni se 10min nism premaknila od police. vendar pa je cena res pretirana. ampak vseeno, težko se ji bom uprla 🙂 je res najbolsi in najzabavnejsi kuhar kar jih poznam

Definitvno najboljša kuharska knjiga (za mojo malenkost). Faca kuha točno takšne jedi, kot jih jaz obožujem. Sem nabavil knjigo in vse kar sem napravil (do zdaj Chilli con Carne in svinjska ribica z omako iz koromača) je bilo peklensko okusno :))

CE PA OBVLADATE ANGLEŠKO JO DOBITE V ORIGINALU ŽE ZA 880 SIT (mehke platnice). Pa še bolj lušna je!

Kje?

New Report

Close