jammmmi
take dobre nachose sem naredla, da moram še vam mal luštov nardit.
malo spajsi, mmmm …
medtem, ko sta moja dva deca hrlila – like father like sun ;)))
sedaj pa bom res gledala nedeljsko popoldne al kak se že oddaja imenuje —
potem pa misice pri Boštjanu :/
drugače pa … sem misla glih začet temo, kaj naj naredim, da se mal poredim … jo bom.
enostavno kot pasulj (oz. pasulj je kar kompliciran proti temu 🙂
narediš paradižnikovo omako: na oliv. olje vržeš malo rdeče čebile, pa konzervo pelatov, ščepec soli, ščepec sladkorja, poper, tabasco, čili … po želji
v drugo posodo daš malo oliv. olja in rdeč fižol (iz konzerve, prej ga fino odcediš in spereš z vodo), ga malo popražiš, potem pa z vilico zmečkaš, da dobiš gosto maso
naribaš sir (več kot ga je, boljše)
v naoljen pekač natreseš tortillla chips, gor namečeš plast fižola, poliješ s paradižnikovo omako (naj ne bo preveč tekoča, da čips ne razpade) in posuješ s sirom
v pečico – za 5-10 min
če imate rade tuno, koruzo … dodate še to;
če imate kak zrel avokado, lahko imate kot prilogo še guacamole (avokado, oliv. olje, sok limone, česen)
dober tek!