Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jamrati, da ni denarja, zapravljati za nadstandard

Jamrati, da ni denarja, zapravljati za nadstandard

Kamorkoli grem, folk jamra kako je vse drago, kako nimajo denarja za to ali ono.

Po sili razmer sem prejšnji teden preživela na morju, kjer sem komaj dobila prosto sobo. Pa to ni ravno poceni hec. Za eno cenejših sem odštela 1400 eur za en teden, soba z zajtrkom. Res je noro lepo, hudo dober zajtrk, pa vseeno cena je huda. Tam pa cele družine. Si tekstava s frendico, ki je v tujini na dopustu in piše, da so sami Slovenci povsod, pa tudi ves Instagram je poln te hvale kje je kdo bil. Kaj je v današnjih časih nujno, da se kam gre za več dni med počitnicami? Vem, da ta prijateljica, ki sem jo omenila, si je kar precej zvišala limit zato, da sin ne bo izobčen v šoli, ker je cel teden sedel doma, med tem ko so bili vsi sošolci razkropljeni po svetu. Meni so te stvari zelo kontradiktorne. Po eni strani jamrati kako ni denarja, po drugi strani zapravljati za nadstandard. Kaj želijo taki ljudje dokazati? Ali večina srednjega razreda fejka in živi preko svojih zmožnosti?

Odgovor na objavo uporabnika
Javljanje z dopusta, 04.11.2024 ob 18:46

Kamorkoli grem, folk jamra kako je vse drago, kako nimajo denarja za to ali ono.

Po sili razmer sem prejšnji teden preživela na morju, kjer sem komaj dobila prosto sobo. Pa to ni ravno poceni hec. Za eno cenejših sem odštela 1400 eur za en teden, soba z zajtrkom. Res je noro lepo, hudo dober zajtrk, pa vseeno cena je huda. Tam pa cele družine. Si tekstava s frendico, ki je v tujini na dopustu in piše, da so sami Slovenci povsod, pa tudi ves Instagram je poln te hvale kje je kdo bil. Kaj je v današnjih časih nujno, da se kam gre za več dni med počitnicami? Vem, da ta prijateljica, ki sem jo omenila, si je kar precej zvišala limit zato, da sin ne bo izobčen v šoli, ker je cel teden sedel doma, med tem ko so bili vsi sošolci razkropljeni po svetu. Meni so te stvari zelo kontradiktorne. Po eni strani jamrati kako ni denarja, po drugi strani zapravljati za nadstandard. Kaj želijo taki ljudje dokazati? Ali večina srednjega razreda fejka in živi preko svojih zmožnosti?

Kako zmorejo. Pomoje kradejo. Pri nas ena plača gre za obrat.stroške in hrano. Drugo si delimo 4je. In kaj naj zdaj..avto bi morala menjat že prejšnje leto, klima bo 20let stara-za menjat,poletja so vedno bolj brutalna, smučke bi morali že zdavnaj menjati. Karte so drage za vse. Smo na enodnevnih izletih. Nam NE znesejo nočitve plus benz plus vstopnine plus hrana. Eni so p..pa gresta partnerja sama. Men je point, da otrokom čim več omogočmo pa tud če na račun sebe. Že dve leti sem brez bunde pa še kar živim. Na dopust gremo za 2t poleti. Nisem pa prav prav nič ponosna ne na vlado in ne državo. Splača se fejkat, da si ločen, samohranilec, prati denar tako in drugače. A to hočejo ogabe groteskne? Kako bo en mali brez družine razumel delitev incoma na več članov. Kaj temu kralju elektro natega, ločencu z droljompar excellence mar za družine (steber družbe mimogrede! Od gejev, drolj, muslijev ..ne bo obnavljanja SLO družbe, naroda). Še nikoli nismo tako životarili kot pod tem narcisom. Še nikol.

🐑🐑🐑🐑🐑🐑

New Report

Close