Jan Oblak dekle
A kdo kaj ve o njegovi punci. Baje je bil ali pa še je z eno barsko plesalko. Ariadna hafez na ig. Ma tudi story iz slovenije
Vedno je deloval normalno pa je tipičen nogometaš. In na svojo jahoto vozi ženske, ki inajo sumljiv sloves.
Baje je tudi hodil s pleh pi… Evito Čelešnik ženska tok prazna, da kar boli. Pa na IG fotkah zgleda res lepo, ampak na fake insta profil je prav grda. No pa ronaldovo bivšo je tudi imel na jahti.
Pa ne govori nikakršna foušija iz nene ali kaj podobnega ampak sem mislila, da je vseeno vsaj malo pametnejši. Deloval mi je tak zrel, da ve kaj hoče… no sej najbrž ga je sram iti v javnost z njimi, ker nikjer ni z nobeno žensko, razen s sestro.
Jaz občudujem dončića, ker je ostal s svojo anamarijo kljub vsemu kar je dosegel in bi lahko inel katero koli bi hotel, ampak je z njo že od otroških let in upam, da ostaneta skupaj za vedno.
Sploh ne. Samo zares se mi je zdel človek z nogami na tleh in mislila sem, da bo najdel neko “normalno” dekle. Sej to je čisto moj pogled na to ampak jaz bi mu privoščila luštno punco tipa “girl next dor”
Ampak valda je to čisto njegova stvar. Meni ne spremeni in naj ima kar je zanj najbolje.
Pač deloval mi je pametneje
matias, 28.05.2022 ob 19:10
Lepo te prosim, katera 20-letnica je “grda”!? Večina moških bi takoj pristala v postelji z mladimi ženskami kakršnega koli slovesa, le če bi imeli možnost.
omojbog
blagor vsaki ki te zgresi
to govorijo le povprecni ljudje ki bi nategnili vse kar ima noge
ce ima zenska 20 let ne pomeni da je dobra se manj pa lepa
da o tem kasna ji je spodaj luknja ne govorimo
smrklje naskakujejo tipi ki mislijo da so zaradi tega se vedno dobri da se bols pocutjo
ne ,taki ste za odpad pa nc druzga
popisam se nate
Meni pa je vedno deloval prevzeten, vzvisen, vse v njegovem vedenju je kazalo na to, da doolgo ne bo imel navadne, lepe, pamentne punce. Ker on je pać prevelika zvezda za kaj takega. Njemu pripadajo celebrities, wanna be celebrities, to mu je prvi kriterij, ostalo pa…. če je zraven, toliko bolje, če ni , pa nić strašnega. Tudi nima prizemljenosti in duhovno je bolj plitek.
No Veliki Jan zgleda imaš ti prav in sem se jaz motila.
Sploh pa, če je resnično tak bedak si neke fajn punce niti ne zasluži in naj hodi s sestroo na okrog (to je res bedno za “uspešnega” nogometaša)
Meni sta zato luka in njegova anamarija tako fajn. Se mi zdi, da je verjetno Luka res skromen fante dobrega srca.
Jan pa misli, da je več kot v resnici. Ampak tudi, če je tako nadut ne razumem kako ga ne moti, da njegova punca pleše zgoraj brez in z rito miga pred obrazi ostalih moški, ker hodi tudi med mizami z ritjo trest.
Sem šel prav pogledat to žensko na instagram.
Jah ženska je barska plesalka dobesedno. Nisko je padu tale naš Janček. Sej ne, da je bil kdaj visoko. Ženska ima hudo rit… bi jo še jaz. Jošk nima v glavo je pa kot ovca potrebnacstrženja. Koliko las… no saj so meni všeč gosi lasje na ženski ampak to je pa res kot ovca.
Anonimnica500, 28.05.2022 ob 18:39
A kdo kaj ve o njegovi punci. Baje je bil ali pa še je z eno barsko plesalko. Ariadna hafez na ig. Ma tudi story iz slovenije
Vedno je deloval normalno pa je tipičen nogometaš. In na svojo jahoto vozi ženske, ki inajo sumljiv sloves.
Baje je tudi hodil s pleh pi… Evito Čelešnik ženska tok prazna, da kar boli. Pa na IG fotkah zgleda res lepo, ampak na fake insta profil je prav grda. No pa ronaldovo bivšo je tudi imel na jahti.
Pa ne govori nikakršna foušija iz nene ali kaj podobnega ampak sem mislila, da je vseeno vsaj malo pametnejši. Deloval mi je tak zrel, da ve kaj hoče… no sej najbrž ga je sram iti v javnost z njimi, ker nikjer ni z nobeno žensko, razen s sestro.
Jaz občudujem dončića, ker je ostal s svojo anamarijo kljub vsemu kar je dosegel in bi lahko inel katero koli bi hotel, ampak je z njo že od otroških let in upam, da ostaneta skupaj za vedno.
Tudi Dončič ne bo večno z Anamarijo, počakaj da malo odraste.
Ja pa je Slovenc, tako kot Dragić, Dončić in ostali iz mešanih zakonov. Po enem staršu je Slovenec, po drugem Srb.
Misliš, da oni ne vedo kaj so. Njiovi deda in pradedje so bili Slovenci in imeli so tudi dede in pradede Srbe.
Za nih ( nas spadam v isto katrijo) ne moreš reči, da niso Slovenci so, ne morjo srbi rečt, da niso srbi, ker so…
Pravzapdav je to izredna mešanica…. ko fajn prmešaš slovenske in srbske gene.
Pa, da se ne boš vsajal, da je Oblak bosanc, vedi da je njegova mati srbkinja iz bosne…
jain364, 28.05.2022 ob 19:19
omojbog
blagor vsaki ki te zgresi
to govorijo le povprecni ljudje ki bi nategnili vse kar ima noge
ce ima zenska 20 let ne pomeni da je dobra se manj pa lepa
da o tem kasna ji je spodaj luknja ne govorimo
smrklje naskakujejo tipi ki mislijo da so zaradi tega se vedno dobri da se bols pocutjo
ne ,taki ste za odpad pa nc druzga
popisam se nate
Ne, to ne govorijo samo podpovprecni ljudje. Tudi kaz in vecina mojih prijateljev je taksnega mnenja. Pa smo vsi magistri in nekateri z doktoratom. Vsi super uspesni in bogati. Nekateri z zenami in familijo, nekateri pa s partnerkami. Vsi pa imamo skupno to, da se z mukami upiramo mladim dekletom. Pa se to le zaradi morale. Drugacesi jih vsi ogledujemo in komentiramo. Pac taksna je narava ljudi in ce zrelemu moskemu ni vsec ze povprecna 20+ letnica (kaj sele lepotica), potem je s tem moskim verjetno nekaj narobe (bolezen, depresija, custvene motnje). Naravno je, da so nam vsec mlade zenske.
Sem nadpovprecen. V bistvu najboljsi, 30.05.2023 ob 20:46
Ne, to ne govorijo samo podpovprecni ljudje. Tudi kaz in vecina mojih prijateljev je taksnega mnenja. Pa smo vsi magistri in nekateri z doktoratom. Vsi super uspesni in bogati. Nekateri z zenami in familijo, nekateri pa s partnerkami. Vsi pa imamo skupno to, da se z mukami upiramo mladim dekletom. Pa se to le zaradi morale. Drugacesi jih vsi ogledujemo in komentiramo. Pac taksna je narava ljudi in ce zrelemu moskemu ni vsec ze povprecna 20+ letnica (kaj sele lepotica), potem je s tem moskim verjetno nekaj narobe (bolezen, depresija, custvene motnje). Naravno je, da so nam vsec mlade zenske.
V vecini primerov. Vsi te uspesnezi. Lepe tipe vidimo na ulici dobesedno ne pa vas k mislte d ste hudi podjetniki a zgledate k pedri. Kot receno.. ce so vse mlade lusne je jasno da gledate le postavo ker obraza ne gleda vecina moskih zato jaz moskih ki prvo ne vidijo ksihta sploh ne porajtam. Eh kok jih ima lepo postavo in pol se revezi slinite okoli njih bu hu hu luzerji