Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jan Plastelinjak

Jan Plastelinjak

Tisti ki ga poslušate a vam ni beden? Vam ne gre na zivce? včasih se mi zdi da ga poslusajo samo lublancani

Men je osladen, beden, pa površinski.

Odgovor na objavo uporabnika
jfjkfjjjj, 22.06.2025 ob 21:16

Tisti ki ga poslušate a vam ni beden? Vam ne gre na zivce? včasih se mi zdi da ga poslusajo samo lublancani

Glede na to, da je iz plastelina po “novem priimku”, še dober je 😅

Z veseljem grem na njegov koncert.

PLESTENJAK…..Ne norčuj se iz imena in priimkov, ker je to bedaško in primitivno.S tabo vred .

U sobi 102 uu, vse kar se ne sme oo

Vam je zmanjkalo gluposti pa nekaj odpirate u tri krasne. Sej še malo pa tudi tega forumskega dreka ne boš več mela za tvoje frustracije in psihoze

Meni se Plestenjak ne zdi nič posebnega. Nikoli nisem bila njegov fen.

Kaj pa je zdaj s plastično Tadejo Majerič?

Meni je Jan všeč, se mi zdi fajn kot človek. Edina stvar, ki mi pri njem ni všeč je nejgova mama. Ženska, ga je fino zaj…in energetsko tako priklenila nase, da sam, verjetno do njene smrti ne bo uspel imeti družine.

Ja avtor/ca, ko lahko druge potunkaš, si lahko sama navidez boljša. Kako. Pa kaj tvoj priimek? Sramota družini, s  svojim obnašanjem primitivizma.

Želi si družine, čudno, da še nina otrok. Drugače pa je Jan simpatičen in prijeten.

MonsteraMo, 23.06.2025 ob 23:04

Meni je Jan všeč, se mi zdi fajn kot človek. Edina stvar, ki mi pri njem ni všeč je nejgova mama. Ženska, ga je fino zaj…in energetsko tako priklenila nase, da sam, verjetno do njene smrti ne bo uspel imeti družine.

NI mama kriva, ampak sam. Z nobeno ni bil zadovoljen, ker ni bil zadovoljen. Napačen spol. Tega pa v javnost me more, ker vsa glasba in njegovo delo sloni na mačizmu. Če bi se razkril, bi propadel.

Anonimno 6448

Res je, bolj mu paše anusna odprtina od Hrvatića pa Galunića. Kaj češ, balkanska pederska posla.

Metka584, 24.06.2025 ob 06:53

Želi si družine, čudno, da še nina otrok. Drugače pa je Jan simpatičen in prijeten.

Metka584, ne, prav nič čudno ni, da nima otrok. Prav nič čudno.

New Report

Close