Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jan Plestenjak

Jan Plestenjak

On hoče žensko, ki mu bo rodila otroka, ne partnerko.

To ubije vso privlačnost.

Sem pa že dolgo, dolgo nazaj slišala od njegovih glasbenih kolegov da ima izjemno lep značaj.

Mogoče je pa to krivo.

Naivno si zbira neke lepotičke ki  so  verjetno že kar pokvarjene.

Bo res moral odrasti in  se naučiti videti pod masko.

Ne pa ljudi ocenjevati in gledati iz sebe.

Neznosno samovsecen, sem delala v njegovi reklami, neznosno razvajen, kot mali otrok. Kaj pa vem kaj je z njim narobe, da se z nobeno ne prime. Možno da je mahnjen na oba spola. Vsekakor pa mora biti zasebno zelo tezek

No ja…glede njegove istospolne usmerjenosti sem marsikaj izvedel od medicinske sestre, ki dela v UKC, kjer so ga imeli v obravnavi zaradi določene odprtine.

Ampak koga navsezadnje briga njegova spolna usmerjenost in mladost partnerk. Razen zavistnih tipov, ki ne morejo osvojiti 20 letnic pri 50-ih.

Mene moti pri Janu , da je bil s Tuno Gaber. Ona ima tak konjski moški  obraz, on pa kar ne najde in ne najde ljubezni. Naključje?  Zanj se je že tolikokrat namigovalo da je mahnjen na isti spol. To ve samo on, ampak najstnice pa vse mislijo da ga bodo omrežile.

Zame je slab pevec. In ja, imam par let glasbene šole za seboj.

Je lušten postaven moški, a ni moj tip. Manjkajo mu življenjske izkušnje pravega moškega, manjka mu karizma.

Že prevec medicinskega osebja je povedalo, da so ga v  UKC že parkrat sprejeli zaradi nujnega zašitja določene odprtine. Tako kot Maria Galunič, samo on se ne skriva za lepimi mladimi deklicami

Res je Jan odličen pevec, njegovi koncerti pa nabito polni. Hm le zakaj?

Tu pri nas na Obali ga imamo vsi radi, je skromen in nič kaj zvezdniški. Preprost in priljubljen. Pri 50 tih ni nič kaj drugačen kot vsi ostali, vse nas že moti. Težko bo s prilagajanjem, ko pa bo mlada z otrokom želela osvajati svet. Jana ne briga Dubaj, Zanzibar. Njemu je raj njegov dom, pod staro oljko.

Aja, še to Goodlife, zate se tudi govori, da so te imeli na kliničnem v obravnavi zaradi določene odprtine.

Samovšečen, njemu bolj sede steklenica viskija (v moški družbi), kakor pa ženske. Če si lepa in mlada, si lahko v njegovi družbi za imidž, druge ste odpikane. 😉

Lep.

Odgovor na objavo uporabnika
Medlega, 30.03.2023 ob 20:16

Že prevec medicinskega osebja je povedalo, da so ga v  UKC že parkrat sprejeli zaradi nujnega zašitja določene odprtine. Tako kot Maria Galunič, samo on se ne skriva za lepimi mladimi deklicami

Medicinsko osebje ti je povedalo? In zdaj trobiš laži naprej?

me ne briga, 30.03.2023 ob 19:44

Ne vem in me sploh ne zanima… meni je on že od otroštva dalje tako hudo antipatičen kot malokdo iz sveta slavnih…. Mi ni za pogledat in njegova glasba prav bruh.

A dej? Njegova glasba ti je bruh? Tudi jaz nisem njegova fenica, da bi pa takole trapasto pretiravala, da mi je njegova glasba bruh….

Ma japajade. Ni on nobena žrtvica ali gej. To je tak kurbir,ženskar da ni večjega. Mislte da si on želi trajno zvezo pa stabilno pa otroke pa poroko? Hahaha. Ja,zdej ga je začel mal zvijat,drgač pa je to en velik fukač. On se full druži tam na obali s Hrvatičem. Do i need say more?

Haha. Plestenjak,bogi nima sreče v ljubezni? Ajahahahaha vic meseca. Tipični kurbir in ženskar.

Jana Plestenjaka je lepo poslušati in tudi gledati. Je visok, postaven, olikan in prijetnega obnašanja, vendar je to, vsaj po mojem, bolj všeč starejšim poslušalcem.

Mislim, da tudi na njegove koncerte ne prihaja mlada publika, odštekana, temveč tisti bolj umirjeni.

Je narcis, hudo samovsecen perfekcionist, nepripravljen na kompromise in prilagajanja v zvezi in mamin sinko.

Karakter celo malo otroski, ni slab po srcu, a zelo zahteven partner, ki zdaj neumorno isce mater svojim otrokom.

In pri 50ih se je tezko vezat, tezko se je predat in ljubit.

Ma,k sem vidla neki časa nazaj kao njegov izpovedni interviju o osamljenosti in razočaranju v ljubezni sm mislna da bom počla od smeha. Prodaja folku predstavo o sebi kakšen romantik pa nežna dušica je,skladno z baladami ki jih ima. Omg v resnici isti k Leonardo diCaprio. Velik velik womanizer,ženskar na kvadrat. Babjek. Že od nekdaj. On pa resna zveza lol. Ja,dokler se jo “manekenček” ne naveliča. To so vedno nedorasli moški. Za vedno obtičani v časih srednje šole. Da kozlaš. On pa ljubezen ja.. ne me smejat.

Jana cenim kot glasbenika in človeka, ki si prizadeva za slovensko glasbo in slovensko govorjeno besedo. Žal mi je, da razmišlja glede žensk preveč mačistično, celo nezrelo. Videz in mladost nista vse oziroma sta itak minljiva. Žal lahko to opazi že tudi pri sebi.

Tudi veliko mlajši partner te ne reši lastnega staranja. Mislim, da se sčasoma počutiš še bolj starega zaradi tega. Če bi iskal neko normalno žensko do največ deset let mlajšo, bi mogoče že imel družino. Lepe in mlade ženske so danes v večini oportunistke. Najde se kaka izjema, a res redko.

Najde si naj preprosto žensko vsaj približno svojih let, pa mu ne bo treba več izlivati žalosti v pesmih. Mladenke zanima samo njegov denar in to, da je pač znan. Tudi za ego bildati z njimi je že prestar.

Firbec799, 30.03.2023 ob 13:01

Razmišljam. Vse njegove big fatal love se zaključijo po letu ali dveh. Njegove bivše so modro tiho. Nikoli se ne izve, zakaj in kdo je bil tisti, ki je vezo zaključil. Pusti on njih ali one njega? In hmmmm…zakaj? Se naveličajo drug drugega? Pa ne mi spet, da je peder, ker baje da ni.

Taka drista ne more biti čisto pravi desc, pravi desc ni nikoli kot plestenjak, golob, murko…

Po svoje ga razumem. Eni enostavno nismo ustvarjeni za dolge veze in ni nam usojen samo en partner. To še ne pomeni, da smo površinski in nismo zares ljubili. Zavedamo se, da nimamo pravice nikogar priklepat nase.

On ni povprečen, zato ne more povprečnega življenja živet. Verjamem, da bi se rad zavezal, vendar bi šel preko sebe in svoje narave. Takega človeka ne smeš omejevat, pustit mu moraš dovolj svobode.

Anonimno 3788, 30.03.2023 ob 20:15

Zame je slab pevec. In ja, imam par let glasbene šole za seboj.

Je lušten postaven moški, a ni moj tip. Manjkajo mu življenjske izkušnje pravega moškega, manjka mu karizma.

Nisem njegova fenica, lahko pa zatrdim, da ni slab pevec.In par let glasbene šole imaš, zdaj je pa tvoje mnenje kar  bog i batina? In koliko let imaš solopetja? Jan je dovolj dober pevec.Ni pa material za družinskega človeka.

Za Anonimno 3788, 31.03.2023 ob 07:19

Nisem njegova fenica, lahko pa zatrdim, da ni slab pevec.In par let glasbene šole imaš, zdaj je pa tvoje mnenje kar  bog i batina? In koliko let imaš solopetja? Jan je dovolj dober pevec.Ni pa material za družinskega človeka.

To se pa tudi jaz strinjam. Nparam mnogim slovenskim pevcem in skupinam daleeeč okol on izključno od svoje pevske kariere živi,kar drugi ne,morajo še imet redne službe,pa še nima slabe muzke. Sicer ni moj tip glasbe njegove pesmi,ampak on je za slovenijo tko k Madonna za ameriko. Znal je stržit vse svoje komade,imidž,grejo sunkovito res v uho,koncerte pa razproda tako kot on samo še Sidhharta.

Lahko pišete, kar želite, vendar nekaj drži in to je, da je Jan Plestenjak zelo čeden moški, dobri geni po očetu in mami.  Zmerjati nekoga, ki je vizuelno veliki večini moških huda konkurenca s pedrom je pač edino kar lahko nekdo reče. Če pa to počnejo ženske je pač zavist, ker nikoli ne bodo prišle niti  blizu moškemu kot je on. Pa ne da bi bila njegova fenica, dejstva so pač taka.

Naj mi nekdo pove, kateri solo pevec v Sloveniji je boljši od J. Plestenjaka.

Ni moj tip človeka a mu želim vse dobro.

Za moj okus je povprečen, tako po izgledu, kot po petju. Zdi se mi precej nesamozavaesten ( ne verjet vsem intervjujem), težko dobi žensko. Čisto tudi moških ne bi izključila.

New Report

Close