Jan Plestenjak
Dober pevec, fajn izgled, lepo razmišljanje o Sloveniji, vrednotah, politično neopredeljen, dobrodelnež, podpira mlade, ni videti zavistnež, … (njegova spolna usmerjenost, ki jo tako natepavate, me pravzaprav ne zanima, čeravno ste nekateri videti zavisti, zato 1001 zgodba…- škoda za vas :-))
Mi dobro sede 🙂
Škoda pa je:
– da si najde vedno tako zelo mlade, počasi mu bodo lahko že vnukinje…. – ne vem če bo šlo na daljši rok, čas mineva…. Škoda.
– zdi se, kot oseba, ki se zaljubi, ko mine zaljubljenost, konec… Škoda.
– res dobiš občutek, da se “išče” neka famozna ženska, ki mu bo rodila, ampak, ali bo Ona potem še vedno enako pomembna (po eni strani tradicionalist, po drugi strani išče torej napačne ženske s tem pogledom) …
Želim mu vse dobro!
- V Sobi 102 lokalu, smo se večkrat družili, popili kak wiski.. Res je da gleda samo punce za čisto 10 tko.. Višina vsaj 176 cm, 55 kg.. Dolgi lasje, oval obraz, lep nasmeh, in zelo ozek pas tam do 60 cm.. Za druge reče, nič posebnega.. Izgleda zelo lep, ima krasne 💙 oči, 199 cm, 75 kg(ne želi imeli 80 kg).. Ne hodi nikamor, uživa doma na Primorskem koncu v družbi ekipe ala Cotič.. Pojejo pijejo jejo pršut.. To mu pomeni več kot pa Pariz London, itd.. Evo to je iz prve roke..
Oh kje,men pa Plestenjak ni lep. Oh kje. No way. Mogoče zato ker palim na drugačne.
Men je zdej Marko took všeč,da ga sanjam dobesedno. Lansko leto je bil na tapeti David Damiano od Maneskin,zdej sm pa rpejšnji mesec njega zagledala sem pa čist konc. Marko jug,zdajšnji predstojnik UKC.
Ker obraz zajeban,lep! Pa kere ustnice OMG!!!
Pa kakšne modre učke. Fakk. Pa še travmatolog. A lohk kr umrem zdjle..
https://postimg.cc/4Hy0tk5N
nisem vidla vsaj 15 let tazga moškega k bi me tok zadel kokr on. Lepotec je omg!!
No tak je pač moj okus evo…
soba 102, 31.03.2023 ob 11:08
Jan ima 50 let. Lahko bi bil dedek.
Je diamant, ampak ne brušen.
Nima ostrine, nima močne energije.
Deluje mi otroško naivno.
Deluje mi, kot da živi v milnem mehurčku, v romantični pravljici brez problemov.
Jan ni srečen, to se čuti!
Je kot princeska na zrnu graha.
Škoda ga je, ker je v osnovi fajn dečko.
To se opazi na fotkah, da ni srečen. Žalostne oči ima. Bo preživel. Je notranje močen človek. Vsaj tako se mi zdi.
Dj, 30.03.2023 ob 19:54
Neznosno samovsecen, sem delala v njegovi reklami, neznosno razvajen, kot mali otrok. Kaj pa vem kaj je z njim narobe, da se z nobeno ne prime. Možno da je mahnjen na oba spola. Vsekakor pa mora biti zasebno zelo tezek
V resnici je biseksualec in njegov partner je starejši Štajerec Hrvatičovih let. To se po MB že nekaj časa govori. Pride v sredo in ostane do nedelje in to vsak teden.