JAN Plestenjak
Žal ,enkrat smo nekaj malega delali z njim, deloval je kot scrkljan ,serigast razvajen otrok. Takega partnerja ne bi hotela imeti nikoli. Pa verjemi ali ne. Pa če še tako noooorroooo dobro zgleda.
Seveda, na odru zgleda božansko..Pa ne mislim nikogar užaliti, povedala sem svoje mnenje, kakšen feeling sem dobila o njem. Lahko se motim. Taki ljudje meni žal ne potegnejo.
Boh, kje pa to sploh najdete? A sledite vsak intervju in to?
zatežen je,
Na primer zakaj scrkljan, kaj je hotel imet?
Sama sem poslušala njegova 2 intervjuva v zadnjih nekaj let in se mi zdi človek ok.
kako je z mamico ne vem, ampak tudi spoštovanje do mame pove na nek način kakšen bo tudi do tebe.
Ne poznam vira za to z mamico.
Ja se vidi, želi da mu punca kuha na žlico 🥄 in se sprehaja z njim po sprehodih , samo za svoje potreben še mu gre, kot otroku….
Zrela odraslar oseba ne daje v prednost svojih potreb ampak drugo osebe sprejme v celoti in tudi upošteva potrebe druge osebe… Tukaj pa je zgleda vse enosmerno, narcistično usmerjeno…
Realno si otrok pomoje ne zeli, ker drugace bi jih ze imel. Ce bi si jih res tako zelo zelel, kot govori verjamem da je v 30 letih bila vsaj ena zenska primerna za mater njegovih otrok. Ker ce temu ni tako bi se gospod moral zavedati da izbira zenske po nekem vzorcu, ki mu ne dajo tistega kar dejansko rabi. In to bi moral ozavestit. Moski pac vedno, sploh ti ta “slavni” mislijo, da jim pripada nekaj vec, boljsega oz lepsega, novejsega, ti ta “znani”.
En nasvet imam in sicer, ne lajkate njegovih objav, niti ne komentirajte. In to govorim s tehtnim razlogom, ker vas bo enkrat poiskal kot je mene. Slej ko prej bo izvedel vse o vas in vam otežil življenje. Takrat si boste odprle vrata v pekel, saj bo imel vaše življenje pod strogim, totalnim nadzorom. To vam bo dal tudi vedeti s svojimi objavami, ki so vse prej kot prijazne. In ne, ne bo vdrl samo v vaše življenje, ampak tudi v različne profile. Toliko hujše je, če imate otroke ne glede na spol in starost, ker je to njegova naslednja tarča. Pišem iz izkušenj, ki jih prej nisem nikoli doživela in jih še vedno doživljam. Bojim se za svoje življenje od kar sem šla na policijo zaradi njega in njegovih zasledovalcev. Vem, da me hoče likvidirati, a bo imel pri tem svoje pomočnike in na koncu bo opran vsake krivde. Po eni strani piha ženskam na dušo kaj bi brez njih, po drugi strani jih pa prezira. Sploh tiste, ki imajo več kilogramov in so navadne delavke. Še enkrat, glejte njegove objave, če hočete a ne puščajte sledi s všečki in komentarji. Mogoče me nekatere od fenic razumete, mogoče tudi ne. A nekoč bo vse jasno, verjemite..
Ali jaz prav razumem, da se Jan zapiči v neko no name osebo, ki lajka njegove objave? Tole pa močno dvomim, da bi imelo smisel. Mi ni posebno všeč, še nikoli nisem bila na njegovi strani, a ta naše razmere je slaven in mu po moje tega ni treba. Kaj pa drugi pravijo na to, ko si jim povedala? Kaj pa so rekli na policiji?