Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek JAN Plestenjak

JAN Plestenjak

Izbral si je tak stil življenja, ki mu odgovarja. Mislim, da pesem *Meni dobro je* dobro opisuje življenje poeta.

Pa kaj se tako ukvarjate z njim?

Meni se smili, ker vem, da so ga vzgojili v odličnosti, harmoniji  in teženju k estetiki.

Vse kar se mu ponuja je daleč pod tem.

Moral bi iskati, ampak on nima časa.   Moral bi iskati nekoga ki je prav tako tankočutno vzgojen, kot je on. Samo takšne punce se mu pač ne bodo nudile na pladnju.

In zato ne najde prave…

On je večno samski,ker je težak tip in je z njim nemogoče živei, sklepati kompromise, ter tudi neploden pri svojih 50+ letih.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9665, 09.11.2024 ob 21:57

On je večno samski,ker je težak tip in je z njim nemogoče živei, sklepati kompromise, ter tudi neploden pri svojih 50+ letih.

Nimaš prav. Težak je za ene – za sebi podobno ali enako bo vse kar on pričakuje več kot normalno.

To ne bom razkrivala kaj sem povedala na policiji, žal.

Jaz nisem na antidepresivih, ne pijem alkohola, ne kadim in nimam psihičnih motenj kot ta osebek.

Odgovor na objavo uporabnika
Eva926, 11.11.2024 ob 22:42

To ne bom razkrivala kaj sem povedala na policiji, žal.

Kaj so ti pa rekli na policiji? Ali so ti verjeli? Imaš kakšne priče ali druge dokaze?

Modronebo, Anonimna, Paranoja in Ne razumem, zakaj vam ne morem odgovoriti? Vsi komentarji  so bili napisani v istem dnevu in to po 17.uri in nekaj minut. Tako reagira samo psihično bolana oseba z narcisoidno motnjo.

JAN EMPORIUM si to bil ti?

New Report

Close