Jan Plestenjak in njegova preprosta Tadeja
https://svet24.si/clanek/zabava/678bc799a3e1c/jan-plestenjak-tadeja-majeric-ljubezen
Če izgubiš občutek za realnost, je tudi Tadeja preprosta.
Jan je dober dečko, vrhunski pevec in profesionalni ustvarjalec romantičnih balad. Ima v sebi tisto, kot Nole, Dončić, kar se ljubezni tiče pa ima smolo. Verjetno v kopici plastike išče svojo res pravo ljubezen Martino Kajfež. Škoda, da ju je mladost razdelila. Morda jo Jan išče v pesmih. Tudi njegov videz kaže, da postaja lep in zrel, a Tadeja res ni zanj. Z nobenega vidika. Škoda. Drugače pa ga obožujem. Od nekdaj.
Anonimno708, 21.01.2025 ob 20:23
Verjetno je fejst dečko, dober pevec pač ni. To mu je povedal že Oliver Dragojević.
Ne samo to, to si je povedal kar sam!
Spomnim se časa, ko je začel peti – v spominu je ostal s pesmijo o kremšnitah – in je postal zanimiv za medije in so začeli padati intervjuji. No, v enem je kar sam povedal, da ve, da ne zna peti. Ne spomnim se točnih besed, spomnim pa se, da so bile zelo nedvoumne v smislu “ne znam peti”, ne neko nakladanje, da bi moral še kaj izpiliti ipd. Jasno je rekel v pomenu, da “ne zna peti”.
Za Jana sem vrgla karte. Tadeja mu veliko pomeni, razmišlja celo o nekaj več. Ampak samo razmišlja, ker ga vedno potegne nazaj v udobni samski stan, ki mu je najbolj pisan na kožo. Edina oseba, ki jo ima brezpogojno rad, to je vez, ki transcendira vse posvetno, je mati Dora. Punce so pač za sproti, ni pa resnične vezi duše z dušo, zato so le za kratek čas.
Preprosta po čem? Cela je umetna in izumetničeno…
Na internetu so slike od prej in sedaj. Bila je zavaljena uboga debela deklica, sedaj pa je cela shirana in plastična plastik fantastik…. Tako je isto v Plestenjak cel plastičen, ima celo plasticno dušo, je nima ali jo je prodal HUDIČU že zdavnaj….
Samo še k plastičnimu kirurgu se naroči, da mu naštela oči in zobe in ga nafila se filerji in zategne…
Da bi kot te njegove plastične Ančke, ki jih preganja
Koliko je ta Jan Casanova , že žensk zamenjal?! Več kot …. Misic, kvazi pevk , starleta vse so bile plastične ….in vse so bile plastik fantastik ljubezen in ….to je vse ŠUND za časopise….reklama za POZORNOST…
Nekateri imajo svoje DELO za pokazat con se pa hvali z temi babami …. Verjetno bi rad bil one, pa nemore bit …
Človek bi pomoje rad bil Bejba pa žal ni
Kje on išče pravo ljubezen???? Na tekočem traku, vseh teh kvazi starlet, plastičnih lutk in kvazi ŠUND pevk…. Dej ne seri stari in sploh neve kaj je to ljubezen, še slišal kot videl je ni ……
Kaj šele obcutil MODEL je cel zlagan
Odpri oči, živi samo za medije in časopise vse da se PRODAJA …. prostitutka
Slogarca ste pogledali, se za vseh ostalih 1395 s katerimi se postavlja in hvali po medijih…zbira svoje ” trofeje” in jih razstavlja kot razstavni eksponat…..
In še za vseh ostalih 999999 ….za katere ne vemo in jih lovi pod krinko ….. kot nek Casanova , ki mu pomahas z rdečo cunjo….on pa se zaganja kot bik v nove gâté…..
Tudi tole nebo trajalo dolgo, iz te moke nebo kruha….
Stari vedno isti vzorci….
slogarca, 21.01.2025 ob 23:16
Za Jana sem vrgla karte. Tadeja mu veliko pomeni, razmišlja celo o nekaj več. Ampak samo razmišlja, ker ga vedno potegne nazaj v udobni samski stan, ki mu je najbolj pisan na kožo. Edina oseba, ki jo ima brezpogojno rad, to je vez, ki transcendira vse posvetno, je mati Dora. Punce so pač za sproti, ni pa resnične vezi duše z dušo, zato so le za kratek čas.
Za tole pa res ne rabiš blefirat, da si karte vrgla, ti jaz povem na pamet. Sem odkrila nov talent jasnovidnost? Ali pa ker znam nakladat? Zdaj lahko še pa jaz drugim začnem zaračunavat.