Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Jan plestenjak in punce

Jan plestenjak in punce

Kakšen je ta Jan Plestenjak ga vpraša novinarka v oddaji pop in, če bo mogoče namesto svoje psičke dobil sedaj kakšno novo punco pa se začne smejat.
No očitno on ne govori o tem ampak jih ima za sproti kar dosti se mi zdi, mislim, da ne rabi nubene redne zato pa nikoli ne spregovori, da nebi izpadel kakšen ku..ir hehe :)))

…po moje, da jih tudi za sproti ne dobi.

Glejte bejbe!
Ima dobro musko – kva je dobr ta najnovejši komad – drži se na sceni že več kot 20 let.

Okoli njega se spletajo neverjetne zgodbe. V resnici je pa on tako preprost, prijazen, vljuden, duhovit.

Zame je najboljši! Največji! Naj naj ….<3 !

Izgled: nič posebnega
Glasba: prav tako
Med množico cvilečih, potrebnih žensk, se ne znajde.
Razmišlja pa ful dobro. 🙂

…rok uporabe mu je že potekel 🙂

Plestenjak je pač posebne sorte, cajt mu pa prav tako teče, kot nam vsem.
Musko zna delat, zelo dobro, to mu je treba priznati, [b][u]za pogledat je šarmanten[/u][/b], samo ne smem ga slišati, ko se začne smejat. :))

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

https://www.youtube.com/watch?v=6LfP0OnnYJk

Ko bi ga videla v živo, z njim poklepetala, bi spremenila (ali celo počepnila) mnenje!! NE lapaj!

Meni se je vedno zdelo, da ima on raje moške.

Ko bi ga videla v živo, z njim poklepetala, bi spremenila (ali celo počepnila) mnenje!! NE lapaj![/quote]

Ga poznam, če te že glih zanima. Pa ne mi bit zdaj folž. :)))

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

Njegova muska ni nič drugega kot kopiranje italijanskih komadov.

Tip je kot mulc začel z brezvezno musko, slabi komadi, nič od nič. Potem ga je naskočila milfa Spagna in začel je dobivati komade od njenih piscev muske. Potem je dojel, kje je point prodaje muske in zdaj pač dela na tem, da prenaša italijanske štikle na slovensko sceno. Eni pevci jemljejo z Balkana, on pač iz Italije.
Nekdo, ki posluša italijansko musko, bo vedel o čem govorim.

Ni pa to nič slabega, še zmeraj bolje “špageti”Jan, kot “dalmatinac” Werner, ane?

Caruso v njegovi izvedbi je čudovit. Čeprav je original seveda boljši.

Caruso v njegovi izvedbi je čudovit. Čeprav je original seveda boljši.[/quote]

Tip dejansko štanca italijanske pop štikle. Kopira, pravzaprav. Saj ne rečem, Babi Spagna mu je pravilno pokazala, kaj folk rabi. Melodijo, ki gre v uho, dober ritem, easy besedila. Pravi balzam za ušesa, če primerjaš s kakšnimi jogo-melos, govejimi ali zateženimi komadi, ki jih delajo naši pevci.

ne samo tebi, punce so krinka .

punce, sanjate, da bi bile krinka.Potem bi bile tihoo??
Jan je čudovit fant, rad ima živali, je dobrega srca, več me ne briga.
Pa vas??Hja, zloba dela svoje!!!

Vse, ki tukaj prbijate čez Jana – sigurno ga ne poznate.
Je pa res, da se čist vsaki ovci posebej ne more posvetit.

Ko se je kdaj sprehodil (pa že pred leti) čez Mestni trg v Škofji Loki ….. vse je utihnilo. Pa si tega sploh ni želel.
Samo prišel je, kot vsak pešak mimo Homana do EU. 🙂

To je Človek, je sposoben in vse čveke okoli njega so ena sama laž! Pa ta najnovejša muska – TOP TOP TOP!

Saj veš kaj, ane?
Čudno, da so vse čveke okoli njega laž.
Zakaj pa takih čvek recimo ni od kakšnih drugih pevcev?
Sicer pa , človek samo prebere tisto njegovo knjigo izpred desetih let…in direkt dobiš vtis enega važnega umetnika.
Upam, da ti nisi ovca in da se ti je dobro posvetil.

New Report

Close