Jan Plestenjak
Nekatere že s kakšnim sivim laskom, malo starunkljaste, ampak drži, vseeno najstnic. 🙂 Zato sva pa midva tu, da se kaj naučijo od starejših, zrelih moških, če so seveda vsaj malo razumne, da deliva bogate življenjske izkušnje z njimi. 😀 Sem slišal, da Antilopa kar požira lekcije. Ti jo kar zgrabi na trd(n)o, pri DS pa imam jaz manj sreče, je bolj trdoglava. 😉
Antilopa, omenjena informacija zgoraj v 1. postu je iz prve roke, preverjeno. Ljudje pač padamo na šminko Tako kot je bil Michael Jackson všeč ogromno ljudem, ki bi dali roko v ogenj, da ni pedofil – ker glasba pozitivno vpliva na naša čustva, tudi zamegljuje resnično podobo človeka, ki jo poznamo le, kakor se predstavlja in prodajajo v medijih, iz njegovega zasebnega življenja pa pricurljajo le tu in tam kakšne informacije, ki mogoče mečejo povsem drugo luč na istega zvezdnika, ampak oboževalcem to ponavadi ne pomeni veliko.
Drugic ga v zivljenju se strinjava 😉 Norma za letos izpolnjena.[/quote]
Torej vidva menita, da je gej…pa ga tudi osebno ne poznata?[/quote]
Moje mnenje je, da je vse mogoče. Kaj je res in kaj absolutno ne, ve le on sam in najbrž še nekaj posameznikov.
Ma dejstvo je, da mu večina dedcev zavida, da lahko okoli paradira z bejbami za katerimi se lahko nevoščljivci samo slinijo od daleč kot pes za kračo. Da to stori, mu ni treba storiti veliko več, kot migniti z mezincem.
Večina žensk pa če bi jim le pomignil z mezincem takoj postane mehkih in vlažnih, če pomežikne pa hlačke kar same dol padejo. Pa ne bit nevoščljive, če ne pomigne vam no.
Mim grede, tiste z malce višjim EMŠO bi si pa tudi roko in nogo odgriznile, sam če bi ga dobile za zeta.
To pa je tudi edini razlog, da nekateri glodate to kost… stara slovenska nepriznana olimpijska disciplina, v kateri smo svetovni prvaki – “NEVOŠČLJIVOST.” :-))
Watamaro, tebi se on kot moška ikona dopade? Si že bil kdaj na njegovem koncertu? Sigurno se najdejo takšne ženske kot si opisal. Zadnjič sem brala, da celo 15-letnice padajo na njega.
Ampak po moje je to enako kot z idoli. Če nekoga idealiziraš, povzdiguješ v zvezde, ga kuješ v zlato in ne vem kaj še vse…res rataš povsem vodljiv in obdan z obsesijami. Ampak za takšno stanje moraš biti v posebni sferi (ali je to določeno noro življenjsko obdobje ali težave s hormoni ali psihične motnje, kjer ljudje več ne ločijo kaj je normalno in kaj ne…). On je le ena pot, kamor se ljudje zatečejo.
Ah, dvomim, da je ‘sladkec’, ki lepo sestavlja besede in ima lepe odnose z materjo, nekakšen simbol moškosti. Kak bolj mrk in tih možakar tipa Heath Ledger bi marsikateri deloval bolj možato [img]http://www.monologuedb.com/wp-content/uploads/2011/09/Heath-Ledger-as-Ennis-Del-Mar-in-Brokeback-Mountain.jpg[/img]
za kakšne najstnice že, ja… 😉
V tej temi takoj vidiš kdo je najmanj uspešen pri ženskah. Taki so svetovni prvaki v nevoščljivosti do tipov na katere se ženske lepijo :). Kot ‘pravi’ deci potem odpirajo teme in blatijo svojo konkurenco :).
Zenska naivnost je pri moskih zelo iskana in cenjena 🙂
V tej temi takoj vidiš kdo je najmanj uspešen pri ženskah. Taki so svetovni prvaki v nevoščljivosti do tipov na katere se ženske lepijo :). Kot ‘pravi’ deci potem odpirajo teme in blatijo svojo konkurenco :).[/quote]
Ma kakšna konkurenca boh te nima rad. Tile nevoščljivci so navadna vaška liga in lahko le sanjajo o njegovih “ostankih”, ki jih pušča za seboj. Tisti njegovi ostanki takšnih luzerjev tudi z mikroskopom opazijo ne. :-))
Aja, če pa katera pade na tega tipa (ali podobnega, kateri se okoli ne hvali s trofejami kot da je sam bog za babe) je pa na zalogi vedno argument da je takšna baba naivna, glupa, nezrela… jaz pa pravim sam sreča, da ne padajo na te vaške luzerje, ker potem bi pa res bile glupe, da jim boh pomagi.
Zanj pa da je to ali ono. No zgodbice pa ponavadi nastajajo takole… nočeš katero kresnit ali pa več brusit in evo ti govorice… potem pa vsi vse vedo. :-))
Watamaro, bingo :).
Pravi moški ima grde odnose z materjo, kateravdobi še po kepi. Bravo.
Samičke se res slinijo in mislijo, da ga bodo ujele. Moški pa so mu fauš, prav iz tega razloga.
Kaj ima pa ta kvazi pevka z Janom? Aja, zaradi josk si jo pripel.
Ja to je bil edini vzrok. Saj mi privoscis 😉
Dokler jo samo gledas ne bom ljubosumna. ☺
Malce butasto vprašanje. Kaj je bolje stojišče al sedeži v dvorani Tabor?
Forum je zaprt za komentiranje.