Janez Janša je za Mag priznal: Prodaja Mercatorja je bila napaka
http://libertarec.blogspot.com/2007/11/leviarska-nevtralizacija-maga.html
Še ena teorija zarote?
Ne skrbi, tu ni nobene zarote. Le običajni politični premiki, pospremljeni z ustrezno medijsko kampanjo za ljudi, kot si ti. Včeraj zvečer je bil -kot je članek pravilno napovedal- odstavljen urednik Maga (ki je pod njim povečeval prodajo, medtem ko je npr. Delu upadala) Silvester Šurla. Zato, ker je dovolil objavo intervjuja z Janezom Janšo. Odstavila ga je predsednica nadzornega – stara znanka medijev Adriana Starina Kosem. Le ta je v vojni tajkunov prestopila k Laškemu in na stran SD. Saj se spomniš znamenitega pisma, ki je bilo cena prestopa?
Predvčerajšnjim je Šrot (Laško) potem ko je vez med njim, mediji in SD postala očitna izstopil iz SD. Na za politike povsem običajen način. S Pahorjem sta uprizorila dopisovalno farso “zmernosti proti nezmernosti”, da bi Pahor z izstopom profitiral, namesto da bi mu ta škodoval. Šrot je izstopil v upanju, da ljudje za nekoga, ki postopa okoli kurnika ne bodo pomislili, da je kura (da ne bi kdo mislil, da zveza med tajkuni, SD in Zares drži – kdo iz naroda in ne izmed tistih, ki imamo direkten vpogled v dogajanje v gospodarstvu in politiki in to vemo)
Tako pač politika poteka. Bismarck je rekel, če imate radi klobase in politiko ne glejte, kako se ju pripravlja.
Pardon, sem mislil, da mi jo očitaš. Včeraj zvečer sem bil na živi zvezi z obveščevalci in sem objavljal pred drugimi. Ni pa zelo verjetno, da bodo kaj takšnega objavili Dnevnik, (po novem) Mag, Delo, Mladina in drugi mediji pod političnim nadzorom levice.
Celotna novinarska peticija (570 aktivistov) je bila farsa za uničenje zadnjih postojank novinarske neodvisnosti in ti ljudje ne bodo pljuvali sebi v skledo.