Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Janez Janša krčevito brani svojo blejsko napako

Janez Janša krčevito brani svojo blejsko napako

ja vem, omenjal si dve, ampak jaz hočem vedet v kateri sem, ker pač tega ne vem sama!!!:)))

Glede na to, da je LDS namenjen likvidaciji, ti ostane Zares kar pa je eno te isto.

ti se lahko dereš kolikor češ to vlado boš imel ves mandatz

Se nič ne derem. Kar ste pa izvolili bomo pa na žalost vsi morali požreti.

hehehe boss, na tvojo žalost tud tam nisem!!! Je pa res, da zaenkrat pobira moje simpatije!!!:)))

To ni res. Res je le, da je Janševa vlada trdila, da je na Bledu izpostavila načelo pravičnosti. A ga ni.[/quote]

Poslušaj novinarsko konferenco pa boš slišal.[/quote]

A greva stavit? Prepis novinarske konference z Bleda najdeš na spletu. Lahko ti jo tudi jaz poiščem.

Poslušaj novinarsko konferenco pa boš slišal.[/quote]

A greva stavit? Prepis novinarske konference z Bleda najdeš na spletu. Lahko ti jo tudi jaz poiščem.[/quote]

Ker je nekdo len ali pa pač le noče navajati dejstev, ki niso njemu v prid, sem se jaz potrudila. Novinarska konferenca po srečanju Janše s Sanaderjem na Bledu. Novinarsko vprašanje: “Ali sta govorila tudi o načeli pravičnosti in ali bo slovenija pri tem načelu vztrajala?”

Odgovor Janše: “Torej, modalitete razsojanja – tiste, ki jih morata državi predložiti haaškemu sodišču – bo predlagala oziroma skušala skupaj določiti ta skupna komisija pravnih strokovnjakov.”

Ker že tako rad bereš besede pa se potrudi in preberi cel stavek. Rečeno je bilo, da je ena izmed možnosti tudi Hag. Zato pa so se dogovorili o ustanovitvi komisij ki naj bi pregledali o čem in kje naj bi se razsojalo o meji. Od tukaj dalje pa gre tvoj odgovor.
Če bi Janša podpisal kateri koli obvezajoči dokument bi razumel gonjo zoper njega. Nasedli ste Hrvatom ki jim je še enkrat uspelo razdeliti javnost predvsem pa politiko tako, da se kregamo med seboj namesto, da bi obtožili Hrvate ki se do sedaj niso držali nobenega dogovora pa čeprav je enega celo parafiral pokojni predsednik takratne hrvaške vlade.

no sedaj so pa hrvatje krivi, ker smo razdvojeni, hahaha kdo bo še kriv?:)))

Joj ninej. Pa povej kdo se ves čas sklicuje na blejski dogovor, katerega edini rezultat sta bili komisiji? Kdo naseda tem besedam in kdo izrablja za politični boj? Pa da vidimo.

Žal to ne drži. Janša sam je izrecno omenil Haag, in to ne le kot eno od možnosti, ampak kot načelni dogovor.
Podpisano na srečo res ni bilo nič, a tudi izjave imajo v mednarodnih odnosih veliko težo.

bistvo je da je porušil vse, kar je bilo že dogovorjeno! Ja boss saj sem rekla, da so vedno drugi krivi!!!:)))

Ena izmed načelnih možnosti je tudi sodišče v Hagu. Še enkrat, poslušaj konferenco slišal boš kaj je izjavil. Podpisano pa ni bilo nič ker za to ni imel mandata.

Ninej , isto velja tudi zate.

Znam jo skoraj na pamet. Tebi pa ne bi škodilo, če bi jo poslušal.

New Report

Close