Janez Janša nocoj gost v oddaji Trenja
kle se pa kar strinjam….čeprav mi ni preveč všeč…….ker ko se zakulisni igralci zaratijo, prihaja do lobiranja kako prtegniti na svojo stran še tiste, ki za zakulisne zgodbice ne vedo……potem pa nastane eno veliko sr*nje…..
noup…..ker domnevam, da tako ti, kot ninejlover, stojita vsak za svojimi političnimi okopi, se bojim edino strel in groma, ter vsega ropota, kadar bi zaratila…..tisti pred kulisami pa ne bi bli čist zihr ali naj v ognjemetu uživajo, se nad njim naslajajo ali pohitijo kateremu od vaju na pomoč…..pa saj vse to že veš…..sam ne škodi, če ti napišem:))))))))
Kar se loverjev tiče, se z njimi ne fajtaš, samo žaluješ (malo preveč, če sem lahko odkrita)
kar se Piranskega zaliva tiče pa:
Živi bili, pa videli……..
Jaz se z loverjem, kakorkoli so bile stvari predstavljene vam navzven, nisem sfajtala niti enkrat samkrat, niti na odru (forumu), še manj za kulisami (zasebno). Fajtala sem se z nekom drugim in še to samo zato, ker se je nenehno spravljal name in ker se je vtikal tja, kjer mu mesto nikoli ni bilo. Če tega ne bi počel, bi ga jaz imela čisto rada.
luštn…. a na piransk zaliv si pa čist pozabila?;)
Kar se tiče ostalega….ravno zato, ker se opravičuješ in zagovarjaš, si za publiko tako zanimiva….saj veš: kruha in iger…..tega se odvadi čimprej, ker ti ne koristi, ampak kvečjemu škodi…….
pa še nasvet mojega očeta v obdobju, ko sem šizila zarad ex in njegovih prebliskov: Takšni ljudje so kot pasji drek, moraš jih prestopiti, kajti če začneš vanje drezati te usmradijo (upam, da big boss tega ne bo bral)….
p.s.: konc koncev jaz ne vem, če poznaš ninejloverja al ne, ampak sama si načela temo;)))))))