Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Janez Janša nocoj gost v oddaji Trenja

Janez Janša nocoj gost v oddaji Trenja

Predsednik SDS Janez Janša bo nocoj ob 20.00 gost v oddaji Trenja na POP TV.
Tema bo urejanje odnosov s Hrvaško.

Vljudno vabljeni k ogledu!

Danes ob 20.00 bo na sporedu zadnja četrtfinalna tekma v hokeju skupine A. Vljudno vabljeni. Dovoljeni so tudi tajkunski proizvodi za gašenje hude žeje ali pa lakote.

Hvala za informacijo!!

Hmmm zanimivo. Vladni veljaki so v ogenj poslali Žbogarja. Tako so spet pokazali svoj umazan in hinavski obraz.

Luštn, na tem forumu nas nekdo obvešča o vsakem Janševem koraku.

Zakaj se pa ne bi smelo obveščati? Morda s tem kršim ustavo? Zakonodajo?

A nisem rekla, da je luštn? Sem ti očitala kršenje zakonov in ustave?

Tako lepo pišeš, lepo še beri. 🙂

luštn….da ne bereš malo preveč ninejinih komentarjev?….imaš podoben slog pisanja, edino hahahahaha na koncu manjka…..

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

Luštn ni ninej, luštn je Žogca. 🙂 Ne, ne berem preveč njenih komentarjev, v bistvu ne berem nobenih komentarjev tukaj. Pridem enkrat na teden in napišem par sporočil, potem pa se naveličam. Politika mi je zadnje čase zelo boring.

love is in the air:))))))))

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

A ljubezen do ninej? Raje vzamem ninejloverja, veš. 🙂 Mislim, moški je. 🙂

a ne ne……ta je virtualen…..razen če……;)))))

A virtualni moški zares niso moški? Tale ninejlover je po moje fejst fleten. Lahko pa se motim. 🙂

hja kaj pa vem…pocukaj ga za rokav, pa ga povabi na kavo (ups coca colo):))))

Nič bat, nič skrbet, bo on povabil mene. 🙂

optimizem ali pač zakulisne igrice…le kdo bi vedel:))))))

Če smo na političnem čveku, potem morajo biti vmes zakulisne igre. 🙂

kle se pa kar strinjam….čeprav mi ni preveč všeč…….ker ko se zakulisni igralci zaratijo, prihaja do lobiranja kako prtegniti na svojo stran še tiste, ki za zakulisne zgodbice ne vedo……potem pa nastane eno veliko sr*nje…..

A te skrbi, da bi jaz s svojimi ženskimi čari iz desničarja naredila levičarja? Ta nevarnost pa ne obstaja.

noup…..ker domnevam, da tako ti, kot ninejlover, stojita vsak za svojimi političnimi okopi, se bojim edino strel in groma, ter vsega ropota, kadar bi zaratila…..tisti pred kulisami pa ne bi bli čist zihr ali naj v ognjemetu uživajo, se nad njim naslajajo ali pohitijo kateremu od vaju na pomoč…..pa saj vse to že veš…..sam ne škodi, če ti napišem:))))))))

Z loverji se jaz ne fajtam. Me pa kdaj napade kakšen, ki to ni mogel biti. 🙂

Kaj bo zdaj s Piranskim zalivom, naš, njihov, čigav?

Kar se loverjev tiče, se z njimi ne fajtaš, samo žaluješ (malo preveč, če sem lahko odkrita)

kar se Piranskega zaliva tiče pa:
Živi bili, pa videli……..

Jaz se z loverjem, kakorkoli so bile stvari predstavljene vam navzven, nisem sfajtala niti enkrat samkrat, niti na odru (forumu), še manj za kulisami (zasebno). Fajtala sem se z nekom drugim in še to samo zato, ker se je nenehno spravljal name in ker se je vtikal tja, kjer mu mesto nikoli ni bilo. Če tega ne bi počel, bi ga jaz imela čisto rada.

Aja, še to, jaz pojma nimam, kdo je ninejlover.

luštn…. a na piransk zaliv si pa čist pozabila?;)

Kar se tiče ostalega….ravno zato, ker se opravičuješ in zagovarjaš, si za publiko tako zanimiva….saj veš: kruha in iger…..tega se odvadi čimprej, ker ti ne koristi, ampak kvečjemu škodi…….
pa še nasvet mojega očeta v obdobju, ko sem šizila zarad ex in njegovih prebliskov: Takšni ljudje so kot pasji drek, moraš jih prestopiti, kajti če začneš vanje drezati te usmradijo (upam, da big boss tega ne bo bral)….

p.s.: konc koncev jaz ne vem, če poznaš ninejloverja al ne, ampak sama si načela temo;)))))))

New Report

Close