Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Janez Janša nocoj v oddaji Pogovor z opozicijo na TV Slovenija

Janez Janša nocoj v oddaji Pogovor z opozicijo na TV Slovenija

Predsednik SDS Janez Janša se bo nocoj, ob 20. uri, na 1. programu TV Slovenija, udeležil oddaje “Pogovor z opozicijo”.

Vljudno vabljeni k ogledu!

hehehe, še dobro da si me spomnil, da se na široko ognem!!!:))))

Tud jest tega gnusaka na mislim gledat, bohonej!

Pa koga briga, kaj bi opozicija naredila pa vlada ne bo, pa tud prejšnja vlada tega ni naredila pa je imela možnost?
Itak bo to spet poceni reklama za Janšo.

Nas bi bolj zanimal pogovor z vlado, da bi izvedeli kaj nas čaka v prihodnje, a ni tko?

čakam. Saj bo Ninej tudi gledala – drugač ne bo mogla komentirat,he he.

Koga še zanima pogovor z vlado,itak so sami nesposobni napihnjenci in če ne bodo kmal padli,bo res šlo vse v maloro…

pomota, Ninej ima delo!!!:)))

Prebiranje elektronske pošte, ki prispe iz Murgel!

Prebiranje elektronske pošte, ki prispe iz Murgel![/quote]

hehehe, a tud od tam prihaja, čak moram mal pogledat!!!:))))))))))

Ninej tebe bo konec od zagovarjanja levice.
Koliko pa si stara?

Pa ji ja ne boš 60 let podlage nabil(o)? Predvidljivo, predvidljivo….

Le kaj bi pomenilo “bohonej”?

Le kaj bi pomenilo “bohonej”?[/quote]

Lahko pomeni

“bohlonej” = zahvala (odgovor na besedo bohžegnaj pri jedi)
“bohnedej” = nekaj česar nočemo, da se nam zgodi (ne želimo)

Lp

hehehe, kje pa si prebral-a, da jaz zagovarjam levico????:)))

evo napisan dokaz, če nisi z njimi, si pač proti njim in na levi, kaneda!!!?:)))) vsak dan mi je bolj smešno tole vaše zagovarjanje desnice (mah kaj desnice, le enga ki se ima za desničarja):)))

eh vi pa voša politika. mne bol zanima kdo bojo ploče vzignali ne pa kiri je levi al pa desni. s toko miloščino jo ne mormo prežvet. ttih bogih 500 evrov ko nam dojo še za kroh ni dost ko šle za položnce

evo napisan dokaz, če nisi z njimi, si pač proti njim in na levi, kaneda!!!?:)))) vsak dan mi je bolj smešno tole vaše zagovarjanje desnice (mah kaj desnice, le enga ki se ima za desničarja):)))[/quote]

Golobića?
Ali pa morda koga z levice? Glede na to, da Slovenci nimamo čisto pospravljeno po glavah, da bi vedeli kaj je desnica in kaj levica

naj nekdo prevedo te albanske stavke :/

Se strinjam.

Za večino je vprašanje levo in desno le vprašanje ‘za in proti’ cerkvi, pa ‘za in proti’ neke čudne iluzije kdo so in kdo kao niso bivši komunisti.

Se strinjam.

Za večino je vprašanje levo in desno le vprašanje ‘za in proti’ cerkvi, pa ‘za in proti’ neke čudne iluzije kdo so in kdo kao niso bivši komunisti.[/quote]

V Sloveniji danes ljudje povečini razvrstijo stranke tako:

LEVICA: SD, LDS, ZARES, DESUS
SREDINA: SDS, SLS
DESNICA: NSI, SNS

…. kar je pa seveda napačno

“Slovenski kontinuum levo – desno pa nič kaj ne spominja na sodobnega evropskega, prej na slovenskega, kot je bil zamrznjen ob začetku druge svetovne vojne. Danes se Slovenija diskurzivno spet deli na klerikalno desnico in komunistično levico, nekje ob strani pa so tudi liberalci. Slovenci pač ne znamo preseči starih delitev. Očitno se zaenkrat še počutimo dovolj udobno umeščene v slovenski kontinuum levo – desno.”

http://www2.arnes.si/~ljass3/ld.doc

Drugače so pa o tem prav tu že debatirali:

http://med.over.net/forum5/read.php?186,4313211

V slovarju slovenskega knjižnega jezika piše:

Levica: progresivna, napredna stranka ali taka skupina v stranki
Desnica: konservativna, nazadnjaška stranka ali taka skupina v stranki

evo napisan dokaz, če nisi z njimi, si pač proti njim in na levi, kaneda!!!?:)))) vsak dan mi je bolj smešno tole vaše zagovarjanje desnice (mah kaj desnice, le enga ki se ima za desničarja):)))[/quote]

Golobića?
Ali pa morda koga z levice? Glede na to, da Slovenci nimamo čisto pospravljeno po glavah, da bi vedeli kaj je desnica in kaj levica[/quote]

ha, kje???

Po glavah, še zlasti pa v glavah.

ja, samo da si človek s slovarjem v resničnem življenju žal ne more kaj dosti pomagat 😉

eno je teorija, drugo pa je naša praksa … ne samo da ljudje ne vedo, kaj sploh je levo in kaj politično desno, tudi našim strankam se mi zdi, da ni čisto jasno … zaenkrat?

včeraj in danes pa je “prilično” jezen.
o ti Janez.

New Report

Close