Janez Janša nocoj v oddaji Pogovor z opozicijo na TV Slovenija
hehehe, kje pa si prebral-a, da jaz zagovarjam levico????:)))
evo napisan dokaz, če nisi z njimi, si pač proti njim in na levi, kaneda!!!?:)))) vsak dan mi je bolj smešno tole vaše zagovarjanje desnice (mah kaj desnice, le enga ki se ima za desničarja):)))[/quote]
Golobića?
Ali pa morda koga z levice? Glede na to, da Slovenci nimamo čisto pospravljeno po glavah, da bi vedeli kaj je desnica in kaj levica
Se strinjam.
Za večino je vprašanje levo in desno le vprašanje ‘za in proti’ cerkvi, pa ‘za in proti’ neke čudne iluzije kdo so in kdo kao niso bivši komunisti.[/quote]
V Sloveniji danes ljudje povečini razvrstijo stranke tako:
LEVICA: SD, LDS, ZARES, DESUS
SREDINA: SDS, SLS
DESNICA: NSI, SNS
…. kar je pa seveda napačno
“Slovenski kontinuum levo – desno pa nič kaj ne spominja na sodobnega evropskega, prej na slovenskega, kot je bil zamrznjen ob začetku druge svetovne vojne. Danes se Slovenija diskurzivno spet deli na klerikalno desnico in komunistično levico, nekje ob strani pa so tudi liberalci. Slovenci pač ne znamo preseči starih delitev. Očitno se zaenkrat še počutimo dovolj udobno umeščene v slovenski kontinuum levo – desno.”
http://www2.arnes.si/~ljass3/ld.doc
Drugače so pa o tem prav tu že debatirali:
hehehe, kje pa si prebral-a, da jaz zagovarjam levico????:)))
evo napisan dokaz, če nisi z njimi, si pač proti njim in na levi, kaneda!!!?:)))) vsak dan mi je bolj smešno tole vaše zagovarjanje desnice (mah kaj desnice, le enga ki se ima za desničarja):)))[/quote]
Golobića?
Ali pa morda koga z levice? Glede na to, da Slovenci nimamo čisto pospravljeno po glavah, da bi vedeli kaj je desnica in kaj levica[/quote]
ha, kje???