Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Janez Janša – privat

Janez Janša – privat

Odgovor na objavo uporabnika
Mojca9, 28.10.2021 ob 17:09

wd40713, 28.10.2021 ob 16:17

Vprašaj tiste, ki pri njem fluktuirajo, pa zdajšne sosede. Mam sodelavca, ki domuje par sto metrov stran, so zgodbe, da crkavamo od smeha. No ja, nam vsaj dolgcajt ni.

ce cesa ne prenesem, je to rekla, kazala, natolcevanje skrito za nicki.

Pogumna  si, da takole klevetas. Res pogumno zaenkrat

Na rit me kušni. Če misliš, da bom zgodbice pisal za tvoje boljše počutje se pa močno motiš.  Folk zaradi manjših bedarij ostaja brez služb pri teh bedakih. Vprašaj šoferja, ki je 5 minut prekmalu prišel ponj.

Specializirala je družinsko medicino (ki jih kot vem obupno manjka), pa si je potem gospa premislila, ker rabi nove izzive in zdaj dela specializacijo iz interne.

Primerjaj, 28.10.2021 ob 13:52

…slike Urse na zacetku njune veze in sedaj.  Opazna razlika.

Govorice so, pa hitro utihnejo, se ga vsi bojijo kot hudic kriza.

Drug primer je Zmagotova Monika.  Na zacetku vsa cvetoca in ponosna  potem pa….😄… in v nadaljevanju…  vsi poznamo zgodbico.

No to se z Urso ne bo ponovilo.  Zmago je vseeno en prdec brdec napram dark lordu.

Je pa res nekaj.  Kar so iskale to so fasale.

Ma ni res, da so ravno one “iskale”  in dobile, kar so iskale- taki moški, k ijih z leti prevzmae nek položaj, ego, megalomanija, so “lovci, predatorji” psihotsko že v štartu, pa se ne azačetku lepo nazaj držijo, prikrivajo, lepobesedičijo, samo da ulovijo plen, na katerega so usmerili tarčno “muho”:

zase želijo samo najboljše, najlepše tisto česar ne privoščijo drugim, kot samo sebi. Ego pohlep.

Pišem iz lastne izkušnje – tudi bilamlada, naivna in padla na besedičenje, šarm enega takega. Se tudi giblje in stolčka po gospodarstvu sicer. Pa dvakrat ločen, ne zmore sobivat, nikakor, sploh pa z najstniki ne. Vse na živce, izogibanje – kospoznaš kruto resnico, da taki imajo samo familijo za fasado, da se v njihovih “krogih” reče: aha, saj ti pa imaš nekako urejeno družinsko življenje – v ozadju pa vse to žene, partnreke furamo, njim je samo za kuliso.

Zagotovo

Lehleh, 28.10.2021 ob 17:22

Specializirala je družinsko medicino (ki jih kot vem obupno manjka), pa si je potem gospa premislila, ker rabi nove izzive in zdaj dela specializacijo iz interne.

Ob takem žvljenjiu grem jaz študirat kriminologijo in preganjam kriminal beloovratničarjev, da sem žena današnjih gospodarstvenikov, politikov. Ker imaš ob sobivanju z njimi  desetletja, ko se kalijo med sojimi dobre izkušnje, poznaš dobro njihovo delovanje. , mišljenje, postošanje, po čemu se zgledujejo, katere televizijske serije in nadaljevanke so njihov navdih. Paziti pa moraš, ker se v teh krogih delujo po “botrsko”. Da te ne pospravijo potem, ker si jim moteč faktor.

nekatere smo bile načrtni plen, 28.10.2021 ob 18:11

Ma ni res, da so ravno one “iskale”  in dobile, kar so iskale- taki moški, k ijih z leti prevzmae nek položaj, ego, megalomanija, so “lovci, predatorji” psihotsko že v štartu, pa se ne azačetku lepo nazaj držijo, prikrivajo, lepobesedičijo, samo da ulovijo plen, na katerega so usmerili tarčno “muho”:

zase želijo samo najboljše, najlepše tisto česar ne privoščijo drugim, kot samo sebi. Ego pohlep.

Pišem iz lastne izkušnje – tudi bilamlada, naivna in padla na besedičenje, šarm enega takega. Se tudi giblje in stolčka po gospodarstvu sicer. Pa dvakrat ločen, ne zmore sobivat, nikakor, sploh pa z najstniki ne. Vse na živce, izogibanje – kospoznaš kruto resnico, da taki imajo samo familijo za fasado, da se v njihovih “krogih” reče: aha, saj ti pa imaš nekako urejeno družinsko življenje – v ozadju pa vse to žene, partnreke furamo, njim je samo za kuliso.

Zagotovo

khm..khm…bullshit

Jada jada jada…

Lepa mlada …ce je sposobna ne rabi vplivnega desca.  Ki jo potem ko rata stara odvrze kot piksno pira. 😏

Ne rabis jadikovat. Kolk si revca nasedla in kolk si sedaj boga. Realnost je taka da marsikatera je navadna sponzorusa ki ima bore malo v butici. S tem ko  klobasac  naklepa  sponzorusi mulce si je marsikatera  mislila da je zagarantirana in preskrbljena do konca. Pa se je sfizlo ko je uletela druga mlajsa sponzorusa.  Tip je bil bedak  in plehek ze takrat ko  je medil.

Za pametnim moskim stoji vedno se pametnejsa zenska!

Takih parov imas kar precej, tudi v gospodarstvu. In zacuda se ne gonijo okoli in zakoni ne razpadajo.  Kompatibilnost mora biti tudi v intelektu, ne sami v riti.

Priveski in obeski  slej ko prej odpadejo.🙄

Podprimo Janšo, 28.10.2021 ob 15:59

Čeprav nekateri govorijo, da na vsake toliko časa razbije kuhinjo in kuharico vemo, da so to navadna podtikanja. Gospod Janša je dober kot kruh zato je že skrajni čas, da pustimo njegove roke, da delajo za nas. Mi pa si mirno privoščimo počivanje in ležanje na kavču. Ali nam lahko kdo ponudi več od tega?

🤣🤣🤣🤣

Ma đes bio, brate?

On nikakor ne more biti dober človek! On ima samo sebe rad!

Sam poglejte njegov resen obraz…

Sponzoruse, 28.10.2021 ob 19:02

khm..khm…bullshit

Jada jada jada…

Lepa mlada …ce je sposobna ne rabi vplivnega desca.  Ki jo potem ko rata stara odvrze kot piksno pira. 😏

Ne rabis jadikovat. Kolk si revca nasedla in kolk si sedaj boga. Realnost je taka da marsikatera je navadna sponzorusa ki ima bore malo v butici. S tem ko  klobasac  naklepa  sponzorusi mulce si je marsikatera  mislila da je zagarantirana in preskrbljena do konca. Pa se je sfizlo ko je uletela druga mlajsa sponzorusa.  Tip je bil bedak  in plehek ze takrat ko  je medil.

Za pametnim moskim stoji vedno se pametnejsa zenska!

Takih parov imas kar precej, tudi v gospodarstvu. In zacuda se ne gonijo okoli in zakoni ne razpadajo.  Kompatibilnost mora biti tudi v intelektu, ne sami v riti.

Priveski in obeski  slej ko prej odpadejo.🙄

Bullshit je samo tvoje nakladanje, če se spustim na tvoj nivo komunikacije.

Me ne poznaš, zato ne moreš vedeti. Moj ni bil prepoznavni stolčkar niti z nobeno prepoznavno kariero, ko sva se spoznala.  Še manj pa s kakršnimkoli premoženjem. Od začetka je bil normalna oseba, prizemljen in moralen človek. Kar se je izpridilo potem v nadljnjih 15ih letih, gaje kolesje koritarstva potegnilo vase.

Glede sponzoriranja pa: toliko, kot je na meni prihranil in priškrtaril vsaleta zakona, tudi poskrival, ne bo na nikomur več. Torej, če je bil kdo že “sponzoruša”, je bil to on. Tako da nehaj vrtet filmske scenarije pa vse take zakone v en in isti koš metat – ker so tudi izjeme. In jaz ne pišem o “gonjenju”.  Moj se ni “gonil” Mi je pa lahko še kako hvaležen, da sem ga naučila, kako se seksualno zadovolji žensko. Nekateri taki zakoni ne razpadejo zaradi “gonjenja”,ker nekateri taki še doma komaj poštimajo – razpadejo zaradi vzišenega ega, zasvojenosti s komandiranjem in nadrejevanjem npr podrejenim v službi, kar potem čisto lagano preneso za domače stene, nonšalantno, češ ker mi uspeva v službi, bom pa še doma tako.  Odnese moralo in spoštovanje do partnerja, s katerim imaš potomce. Z vsem prepričanjem, da si lahko vzamejo to pravico dirigiranja in ukazovanja tudi za domačimi stenami . In se jim ščasoma,  ko jim to dopaminsko zasvaja možgane in pozvroča  določeno zadovoljstvo in tovrstno potešenost, dobesedno glede tega ( excuse my French) odfuka v glavi in jim pod nogami megalomanija spodnese realna tla.

Take zakone lahko prešteješ nekje do 10 prstov v Sloveniji.

Qiqqe, 28.10.2021 ob 16:14

Njegova zena je zdravnica. Dela v bolnici, nocna dezurstva, nadure, kovid oddelek in majhni otroci.  Vse to in se stres se verjetno prej ali slej poznajo.

Ona bolj malo dela.  Študira in afne gunca.

hhm, 28.10.2021 ob 16:34

Zgubana, 28.10.2021 ob 16:09

dolgčas mi je, 28.10.2021 ob 13:05

A mislite da je veliki vodja tudi v privat življenju tako aroganten in zajedljiv?

Mater more bit težko s takim človekom živet. Ga kdo pozna?

Njegovo žensko poglej. Kot bi ji nekdo izpil vso življenjsko energijo. Izgleda pa 50+. Zadovoljna ženska ne izgleda tako. Pa taka lepotica je bila…

ti tazgubana, vedi da znamo moški to precej bolje ocenit.

in lahko ti povem, da v Sloveniji ni prav veliko žensk, ki bi bile lepše od Njegove Žene.

Jaz sem gospe Urški nevoščljiv, da ima tako lepega in dobrega moža.

Mislim, da je dober mož in oče.

Tako kot večina slovenskih moških, ki do petdesetega leta tega absolutno niso sposobni.

Zato je pametna tista ženska, ki vzame starejšega , dobro situiranega moškega.

Varal jo ne bo, končno spozna vrednost družine in mlado ženo spoštuje.

Edino  kakšnih  starokopitnih  idej jaz ne bi mogla prežvečiti…bi kar rekla, da je Zmago Jelinčič omejeval Moniko z nekim starokopitnim klasičnim  oblačenjem in premalo fleksibilnim odnosom.

To je pa tisto glavno, česar tudi jaz ne bi mogla prenašati…

slovenski domoljup, 29.10.2021 ob 02:14

Jaz sem gospe Urški nevoščljiv, da ima tako lepega in dobrega moža.

ga je vredna.

mnogi prebivalci Slovenije pa ne tako dobrega predsednika vlade!

hhm, 29.10.2021 ob 10:44

ga je vredna.

mnogi prebivalci Slovenije pa ne tako dobrega predsednika vlade!

A reseees? ;))).

a res, 29.10.2021 ob 10:52

A reseees? ;))).

RES!

imaš razlog, da bi lahko dvomil?

čudovit je, njegove grehe bomo plačevali, kot smo po prvem predsedovanju, odgovarja za nič… iz države je naredil kolonijo. Ampak, važno da ste oblede zadovoljne.

Tisti, ki malo pozna situacijo bi vedel veliko povedati.

Kar pride ven, so samo drobtinice. Zadnja je, da je šla konec oktobra do psihiatra, pa so jo janševi varnostniki odvlekli stran. Obstaja avtentičen posnetek.

Njegovo ptivat življenje me ne zanima. Tega  javnega pa skušam čim manj spremljati.

ni ji lepo, 29.10.2021 ob 10:59

Tisti, ki malo pozna situacijo bi vedel veliko povedati.

Kar pride ven, so samo drobtinice. Zadnja je, da je šla konec oktobra do psihiatra, pa so jo janševi varnostniki odvlekli stran. Obstaja avtentičen posnetek.

Katerega oktobra? Sedaj smo konec oktobra.

Psihopat je psihopat. Naj bo privat ali kjerkoli drugje.

Bom pisal brez žaljenja s(d)s greznice. Pa bom tako napisal. Ko malo analiziraš njegovo psiho opaziš neverjetnen pohlep po aablasti in, kdo si tako želi tako manjačno imeti aaablast celo življenje ne more bit tudi v teoriji čist v glavo.

Če bi živel v času hitlerja in stalina, bi bila oba vajenca za njega.

o my god, 29.10.2021 ob 04:13

Mislim, da je dober mož in oče.

Tako kot večina slovenskih moških, ki do petdesetega leta tega absolutno niso sposobni.

Zato je pametna tista ženska, ki vzame starejšega , dobro situiranega moškega.

Varal jo ne bo, končno spozna vrednost družine in mlado ženo spoštuje.

Edino  kakšnih  starokopitnih  idej jaz ne bi mogla prežvečiti…bi kar rekla, da je Zmago Jelinčič omejeval Moniko z nekim starokopitnim klasičnim  oblačenjem in premalo fleksibilnim odnosom.

To je pa tisto glavno, česar tudi jaz ne bi mogla prenašati…

Hmnja, zelo relativno: dobro situiran po 50em; ( pa čeprav denar prilepljen na prste morda nepošteno, kajne?)

Iskreno povedano, da pošteni in vredni zveze so v takem primeru  samo vdovci pri okoli 50ega. Ločenci ali celo dva ali večkratni ločenci, pa nikakor. Enkrat ločen “premožen in uspešen”, ni zaman ločen -alarm pa, če je že dvakrat ločen.  Cin cin – vam mora zazvont v glavi, da nekdo, ki je dvakrat ločen pomeni, da je bil poročen npr. z dvema popolnoma različnima karakternima partnericama, pa mu “ni šlo, ni zmogel”, ker ni zmožen dorasti življenskim situacijam in razmeram in odgovornostim. Tak ni sposoben, čustveno in moralno zrel za neko pošteno in dolgotrajno vezo. Tak bo v nadaljevanju svojega življenja samo za občasno zvezo i vsaka naslednaj partnerica mu bo morala biti podrejena; nevidna, obvladljiva, nikakor ne nad njim, boljša, neopazna, pol nižja in bližje tlom, kot oni.

Četudi vam bo v obraz lagala, da je samo vaš. Ker če mu prej ni uspevalo, oziroma mu je uspevalo, dokler je rabil kuliso za žlahto, sosede pa za službo, da je bil navzven prikazan kot zgleden”; ker je “poročen in ima doma familijo”, ki pa je velikokrat samo formalna, saj tak ki je uspešen in naloudan s kešem vam mora bit ja jasno,da ga velikokrat ni doma,  ker dela kariero vsaj 10 let in to v času, ko so otroci majhni pa pubertetniki, ko je z njimi največ dela in logistike  do polnoletnosti in da njihove partnerice poštimajo vse vogale doma poleg vsega družinskega logisitičnega življenja.   Pri takih moških je to ustaljen model bivanja med njihovim 30-50im letom. Ker jih slubeno okolje tako zmodelira. Ker nekateri imajo in prevzmaejo delovno okolje za svojo primarno družino, ker jih to izpopolnjuje, ne tisto, kar imajo doma – ker tisto, kar imajo doma, imajo sebi podrejeno in to ni več njihov izziv. Ker morajo imeti podrejeno, ker imajo tako tudi nadelovnem mestu.

Tako da –  lovače in gold diggerke na premožne ločene 50 letnike, da se boste vsedale na kurce dobro situiranih in živele na žuljih tudi njihovih bivših, da boste zadele terno – dream om 🙂 Če boste imele srečo, boste dobile nezapitega in psihično še kolikortoliko normalnega pri 50ih – to je v Sloveniji že redkost – pa ne zato, da bi bila to posledica družinskega življenja, ampak njihove genetike in poslovnega stila življenja. Vse ima svojo ceno. Da ima poln tošl, gre pa lahko tudi za t.i. moško prositucijo na delovnem mestu, če ga drugi nastavljajo in šibajo naokoli. Primer so tudi  moški prostituti, ki so večletni učenci lobistov, t.i. botrov hobotničarjev, ki stegujejo svoje lovke po gospodarstvu ( gradbeništvo, zavarovalništvo, bančništvo, ipd) Tega je v današnjem visokem poslovnem svetu, v svetu vodilnih in beloovratniških ogromno. Ne samo ženska poslovna prostitucija, ko se pleza ženska za položaj in kariero s širjenjem vitamina V, čedalje več je tudi moških prostitutov in to na vodilnih stolčkih – ti se ne prodajajo telesno, ampak se jih da kupit za denar, taki so požrešni za denar, bi še lasten drek prodali zanj.

prav ji je, zakaj pa ni šla s falkonom na svojo kliniko v Avstralijo!!!

hhm, 29.10.2021 ob 11:37

prav ji je, zakaj pa ni šla s falkonom na svojo kliniko v Avstralijo!!!

odgovor namenjen butlu “ni ji lepo”…

Čisto po logiki psihologije:

Tak ego ima zagotovo tudi antisocilane in ali narcisistične elemente osebnosti.

Čisto možno je, da je do svojih zelo prijazen in vredu, je pa vprašanje časa in s čim trčiš ob te elemente. Takim se takrat odpelje. Rekel bi, da ima izvor  njegovih twitov povezavo s temi elementi njegove osebnosti.

Moram pa pripomniti, da imajo naše obsebnosti v večji ali manjši meri te elemente in v primerni meri nam (in soljudem) zagotavljajo relativno normalno življenje, dokler to niso dominantni elementi…

Anonimno 10207, 29.10.2021 ob 11:40

Čisto po logiki psihologije:

Tak ego ima zagotovo tudi antisocilane in ali narcisistične elemente osebnosti.

Čisto možno je, da je do svojih zelo prijazen in vredu, je pa vprašanje časa in s čim trčiš ob te elemente. Takim se takrat odpelje. Rekel bi, da ima izvor  njegovih twitov povezavo s temi elementi njegove osebnosti.

Moram pa pripomniti, da imajo naše obsebnosti v večji ali manjši meri te elemente in v primerni meri nam (in soljudem) zagotavljajo relativno normalno življenje, dokler to niso dominantni elementi…

Ko so te osebnosti obdane z osebki, ki jim lezejo v rit in  jih ne upajo postavit na realno tla se jim itak odpelje. Ni bistvene razlike med raznimi zvezdami in divami, kot sta jajo in barbika.

New Report

Close