Janez Janša – privat
konec oktobra, 29.10.2021 ob 11:03
ni ji lepo, 29.10.2021 ob 10:59
Tisti, ki malo pozna situacijo bi vedel veliko povedati.
Kar pride ven, so samo drobtinice. Zadnja je, da je šla konec oktobra do psihiatra, pa so jo janševi varnostniki odvlekli stran. Obstaja avtentičen posnetek.
Katerega oktobra? Sedaj smo konec oktobra.
Tudi jaz sem brala, da je želela te dni do psihiatra in so jo odvlekli stran.
Pa iz dopusta pred leti so tudi prišli prej, ker je kao en otrok zbolel, bilo pa je nekaj čisto drugega.
ali je lahko karkoli pomembnega po njeno, 29.10.2021 ob 12:28
Tudi jaz sem brala, da je želela te dni do psihiatra in so jo odvlekli stran.
Pa iz dopusta pred leti so tudi prišli prej, ker je kao en otrok zbolel, bilo pa je nekaj čisto drugega.
kje si pa to brala? vem, da so množično govorili, da ima prvi sin downom sindrom, dokler ni začel objavljati fotografij. Moj sodelavec je imel o tem celo čisto verodostojne informacije iz prve roke.
V začetku Oktobra je soproga pacienta nameravala obiskati psihiatrinjo v zasebni ordinaciji v Celju. Pred vhodom jo je počakal varnostnik pacienta in ji fizično preprečil, da bi prišla do psihiatrinje. Posnetek dogajanja, kjer varnostnik na silo odvleče soprogo pacienta do parkirišča, je pristen, “nezmontiran” in naprodaj. Jančič, pokliči. Zate zastonj, če boš objavil.
vir- mikstone blog
Tisti, ki malo pozna situacijo bi vedel veliko povedati.
Kar pride ven, so samo drobtinice. Zadnja je, da je šla konec oktobra do psihiatra, pa so jo janševi varnostniki odvlekli stran. Obstaja avtentičen posnetek.
V začetku Oktobra je soproga pacienta nameravala obiskati psihiatrinjo v zasebni ordinaciji v Celju. Pred vhodom jo je počakal varnostnik pacienta in ji fizično preprečil, da bi prišla do psihiatrinje. Posnetek dogajanja, kjer varnostnik na silo odvleče soprogo pacienta do parkirišča, je pristen, “nezmontiran” in naprodaj. Jančič, pokliči. Zate zastonj, če boš objavil.
gotovo je vse res, vira sta res verodostojna:-)))
podobno res, kot provizije, ki jih je Janša prejel od prodaj in nakupov orožja, ki jih je sicer vložil v gradnjo klinike, nekaj milijard mu je pa ostalo še za kavice in hamburgerje.
Sem tudi jaz brala na Mikstone blogu. Tip je bil janšev pospravljalec. Veliko ve, večinoma ima prav in on je tudi pisal, da bi bilo dobro videti Urških zdravniški karton.
Če ima polovico prav, se ji ne piše dobro.
Sicer pa ni treba imeti visok IQ, da znamo sešteti ena in ena. Ne more biti doma drugače kot je v javnosti. Lahko je samo še mnogo slabši.
psiho je povsod psiho, 29.10.2021 ob 14:08
Sem tudi jaz brala na Mikstone blogu. Tip je bil janšev pospravljalec. Veliko ve, večinoma ima prav in on je tudi pisal, da bi bilo dobro videti Urških zdravniški karton.
Če ima polovico prav, se ji ne piše dobro.
Sicer pa ni treba imeti visok IQ, da znamo sešteti ena in ena. Ne more biti doma drugače kot je v javnosti. Lahko je samo še mnogo slabši.
Pod točno katerim naslovom na Mikestone blogu – kateri mesec je objavil- oktober,21 ali prej?
naslov objave pa je, 29.10.2021 ob 14:46
Pod točno katerim naslovom na Mikestone blogu – kateri mesec je objavil- oktober,21 ali prej?
Najdeno – pod tazadnjim 25.10.2021, naslov Slovenski pacient, zadnji odstavek:
.https://mikstone1.blogspot.com/2021/10/slovenski-pacient.html
Grandebig, 29.10.2021 ob 18:11
Lahkoten stil pisanja ima ta mikstone. Kdo pa je to? Ocitno se z Janezom kar dobro poznata.
Mikstone pač ni nek verodostojen vir.
Kar se tiče informacij izpred desetletij (depala vas ipd.) zadeve držijo, ni lagal. Tiste dogodke dobro pozna, saj je bil zraven.
Kar pa se tiče teh novodobnih “informacij”, s katerimi fila svoj blog, gre pa za čisto natolcevanje. To se je izkazalo že pri tistih “info” o prizadetem otroku, ko je ravno tako pisal, da pozna zadeve iz prve roke in se je kasneje izkazalo, da je šlo za čisto nakladanje.
Sicer pa je vsakemu normalnemu človeku jasno, da neka Urša Janša ne bo rinila v javno ambulanto nekega psihiatra in bila vsem na očeh. Tudi ni logično, da bi rabila psihiatra, ženska ni zmešana, ni ji hudega, lepo se afna s študiranjem, dela praktično ne, denar zapravlja z lahkoto, potuje, z lopovom hodita naokoli…. ni ji hudega.
Ne bojte se zanjo, ni ona neka nedolžna ovčica, ki je padla volku v kremplje. Je dobro vedela, kdo in kaj je Janša in kje se ga lahko ujame ter tudi, kako se ga lepo pomolze. Nič bat!
ste naivni, 29.10.2021 ob 19:04
Mikstone pač ni nek verodostojen vir.
Kar se tiče informacij izpred desetletij (depala vas ipd.) zadeve držijo, ni lagal. Tiste dogodke dobro pozna, saj je bil zraven.
Kar pa se tiče teh novodobnih “informacij”, s katerimi fila svoj blog, gre pa za čisto natolcevanje. To se je izkazalo že pri tistih “info” o prizadetem otroku, ko je ravno tako pisal, da pozna zadeve iz prve roke in se je kasneje izkazalo, da je šlo za čisto nakladanje.
Sicer pa je vsakemu normalnemu človeku jasno, da neka Urša Janša ne bo rinila v javno ambulanto nekega psihiatra in bila vsem na očeh. Tudi ni logično, da bi rabila psihiatra, ženska ni zmešana, ni ji hudega, lepo se afna s študiranjem, dela praktično ne, denar zapravlja z lahkoto, potuje, z lopovom hodita naokoli…. ni ji hudega.
Ne bojte se zanjo, ni ona neka nedolžna ovčica, ki je padla volku v kremplje. Je dobro vedela, kdo in kaj je Janša in kje se ga lahko ujame ter tudi, kako se ga lepo pomolze. Nič bat!
Ne vem. Ne glede na to kakšen kreten je, se ne bi spuščal na nivo napadanja na njegovo familjo, čeprav oni to zlahka počnejo, ko jim ustreza.
wd40713, 29.10.2021 ob 19:23
Ne vem. Ne glede na to kakšen kreten je, se ne bi spuščal na nivo napadanja na njegovo familjo, čeprav oni to zlahka počnejo, ko jim ustreza.
On ima Janšo v želodcu, ker ve, kakšne svinjarije je počel in koliko mladih ljudi je zjebal in tudi pospravil. Ampak ker tega ne more dokazati, politika – tudi leva – skrbi, da zakonodaja in pristojne inštitucije (policija, sodstvo) pri nas ne deluje (vidimo, da fantje vzorno sodelujejo, ko je treba krast), bo najbrž do smrti prcal Janšo…. saj ima prav, naj ga drka, škoda samo, ker je to vse, kar lahko naredi.
mikstone je bluzič da ga ni večjega. tolk je točen kukr kaka šlogarca. pol mu pa še kdo plača da se še mal bolj kreativno razpiše. pol pa pridejo ven bajke o kliniki v Avstraliji pa o raznovrstnih sindromih. tko da na koncu dneva so sami ustvarili mitološki lik JJ. pol naj pa še srpajo kar so skuhal. aja sj res pr dnarju ni več delitve na leve in desne.
Saj celo največji janševik na forumu včasih napiše, da je Janša prodajal orožje legalno, z dovoljenjem. Po tem sklepam, da preprodajanja orožja potem niti nima smisla zanikati. Pa ker je takrat bil embargo na orožje, je verjetno ves denar šel preko bančnih nakazil direktno na ministrstvo in je vsaka marka bila zabeležena, če verjameš pravljice za lahko noč.
Kar se Patrie tiče, v Avstriji je lobist Patrie sedel zaradi podkupovanja (na vseh inštancah potrjeno), ker je predal 900 jurjev Zagožnu (SDS kolegu), tako avstrijska sodišča pravijo, sem prebral na njihovih straneh v nemščini. Janše naši s tem niso mogli na sodiščih utemeljeno povezat, čeprav, da je Riedl imel razlog sedet, je spet moralo verjetno pomeniti, da je razpis bil prirejen (Janša je hodil na pričanja v avstrijo, da so to ugotavljali, ker je takrat vladal). Zanimivo, da je potem Janša od države za odškodnino za zapor zahteval ravno 900 jurjev.
Na podlagi tega si lahko vsak misli svoje. Če kaj od tega ne drži, pa napišite.
nekatere smo bile načrtni plen, 28.10.2021 ob 22:33
Sponzoruse, 28.10.2021 ob 19:02
nekatere smo bile načrtni plen, 28.10.2021 ob 18:11
Primerjaj, 28.10.2021 ob 13:52
…slike Urse na zacetku njune veze in sedaj. Opazna razlika.
Govorice so, pa hitro utihnejo, se ga vsi bojijo kot hudic kriza.
Drug primer je Zmagotova Monika. Na zacetku vsa cvetoca in ponosna potem pa….… in v nadaljevanju… vsi poznamo zgodbico.
No to se z Urso ne bo ponovilo. Zmago je vseeno en prdec brdec napram dark lordu.
Je pa res nekaj. Kar so iskale to so fasale.
Ma ni res, da so ravno one “iskale” in dobile, kar so iskale- taki moški, k ijih z leti prevzmae nek položaj, ego, megalomanija, so “lovci, predatorji” psihotsko že v štartu, pa se ne azačetku lepo nazaj držijo, prikrivajo, lepobesedičijo, samo da ulovijo plen, na katerega so usmerili tarčno “muho”:
zase želijo samo najboljše, najlepše tisto česar ne privoščijo drugim, kot samo sebi. Ego pohlep.
Pišem iz lastne izkušnje – tudi bilamlada, naivna in padla na besedičenje, šarm enega takega. Se tudi giblje in stolčka po gospodarstvu sicer. Pa dvakrat ločen, ne zmore sobivat, nikakor, sploh pa z najstniki ne. Vse na živce, izogibanje – kospoznaš kruto resnico, da taki imajo samo familijo za fasado, da se v njihovih “krogih” reče: aha, saj ti pa imaš nekako urejeno družinsko življenje – v ozadju pa vse to žene, partnreke furamo, njim je samo za kuliso.
Zagotovo
khm..khm…bullshit
Jada jada jada…
Lepa mlada …ce je sposobna ne rabi vplivnega desca. Ki jo potem ko rata stara odvrze kot piksno pira.
Ne rabis jadikovat. Kolk si revca nasedla in kolk si sedaj boga. Realnost je taka da marsikatera je navadna sponzorusa ki ima bore malo v butici. S tem ko klobasac naklepa sponzorusi mulce si je marsikatera mislila da je zagarantirana in preskrbljena do konca. Pa se je sfizlo ko je uletela druga mlajsa sponzorusa. Tip je bil bedak in plehek ze takrat ko je medil.
Za pametnim moskim stoji vedno se pametnejsa zenska!
Takih parov imas kar precej, tudi v gospodarstvu. In zacuda se ne gonijo okoli in zakoni ne razpadajo. Kompatibilnost mora biti tudi v intelektu, ne sami v riti.
Priveski in obeski slej ko prej odpadejo.
Bullshit je samo tvoje nakladanje, če se spustim na tvoj nivo komunikacije.
Me ne poznaš, zato ne moreš vedeti. Moj ni bil prepoznavni stolčkar niti z nobeno prepoznavno kariero, ko sva se spoznala. Še manj pa s kakršnimkoli premoženjem. Od začetka je bil normalna oseba, prizemljen in moralen človek. Kar se je izpridilo potem v nadljnjih 15ih letih, gaje kolesje koritarstva potegnilo vase.
Glede sponzoriranja pa: toliko, kot je na meni prihranil in priškrtaril vsaleta zakona, tudi poskrival, ne bo na nikomur več. Torej, če je bil kdo že “sponzoruša”, je bil to on. Tako da nehaj vrtet filmske scenarije pa vse take zakone v en in isti koš metat – ker so tudi izjeme. In jaz ne pišem o “gonjenju”. Moj se ni “gonil” Mi je pa lahko še kako hvaležen, da sem ga naučila, kako se seksualno zadovolji žensko. Nekateri taki zakoni ne razpadejo zaradi “gonjenja”,ker nekateri taki še doma komaj poštimajo – razpadejo zaradi vzišenega ega, zasvojenosti s komandiranjem in nadrejevanjem npr podrejenim v službi, kar potem čisto lagano preneso za domače stene, nonšalantno, češ ker mi uspeva v službi, bom pa še doma tako. Odnese moralo in spoštovanje do partnerja, s katerim imaš potomce. Z vsem prepričanjem, da si lahko vzamejo to pravico dirigiranja in ukazovanja tudi za domačimi stenami . In se jim ščasoma, ko jim to dopaminsko zasvaja možgane in pozvroča določeno zadovoljstvo in tovrstno potešenost, dobesedno glede tega ( excuse my French) odfuka v glavi in jim pod nogami megalomanija spodnese realna tla.
Take zakone lahko prešteješ nekje do 10 prstov v Sloveniji.
Kot bi nekdo pisal mojo zgodbo.