Janez Janša – privat
Čarovnica s Kleka, 30.10.2021 ob 14:09
nekatere smo bile načrtni plen, 28.10.2021 ob 22:33
Sponzoruse, 28.10.2021 ob 19:02
nekatere smo bile načrtni plen, 28.10.2021 ob 18:11
Primerjaj, 28.10.2021 ob 13:52
…slike Urse na zacetku njune veze in sedaj. Opazna razlika.
Govorice so, pa hitro utihnejo, se ga vsi bojijo kot hudic kriza.
Drug primer je Zmagotova Monika. Na zacetku vsa cvetoca in ponosna potem pa….… in v nadaljevanju… vsi poznamo zgodbico.
No to se z Urso ne bo ponovilo. Zmago je vseeno en prdec brdec napram dark lordu.
Je pa res nekaj. Kar so iskale to so fasale.
Ma ni res, da so ravno one “iskale” in dobile, kar so iskale- taki moški, k ijih z leti prevzmae nek položaj, ego, megalomanija, so “lovci, predatorji” psihotsko že v štartu, pa se ne azačetku lepo nazaj držijo, prikrivajo, lepobesedičijo, samo da ulovijo plen, na katerega so usmerili tarčno “muho”:
zase želijo samo najboljše, najlepše tisto česar ne privoščijo drugim, kot samo sebi. Ego pohlep.
Pišem iz lastne izkušnje – tudi bilamlada, naivna in padla na besedičenje, šarm enega takega. Se tudi giblje in stolčka po gospodarstvu sicer. Pa dvakrat ločen, ne zmore sobivat, nikakor, sploh pa z najstniki ne. Vse na živce, izogibanje – kospoznaš kruto resnico, da taki imajo samo familijo za fasado, da se v njihovih “krogih” reče: aha, saj ti pa imaš nekako urejeno družinsko življenje – v ozadju pa vse to žene, partnreke furamo, njim je samo za kuliso.
Zagotovo
khm..khm…bullshit
Jada jada jada…
Lepa mlada …ce je sposobna ne rabi vplivnega desca. Ki jo potem ko rata stara odvrze kot piksno pira.
Ne rabis jadikovat. Kolk si revca nasedla in kolk si sedaj boga. Realnost je taka da marsikatera je navadna sponzorusa ki ima bore malo v butici. S tem ko klobasac naklepa sponzorusi mulce si je marsikatera mislila da je zagarantirana in preskrbljena do konca. Pa se je sfizlo ko je uletela druga mlajsa sponzorusa. Tip je bil bedak in plehek ze takrat ko je medil.
Za pametnim moskim stoji vedno se pametnejsa zenska!
Takih parov imas kar precej, tudi v gospodarstvu. In zacuda se ne gonijo okoli in zakoni ne razpadajo. Kompatibilnost mora biti tudi v intelektu, ne sami v riti.
Priveski in obeski slej ko prej odpadejo.
Bullshit je samo tvoje nakladanje, če se spustim na tvoj nivo komunikacije.
Me ne poznaš, zato ne moreš vedeti. Moj ni bil prepoznavni stolčkar niti z nobeno prepoznavno kariero, ko sva se spoznala. Še manj pa s kakršnimkoli premoženjem. Od začetka je bil normalna oseba, prizemljen in moralen človek. Kar se je izpridilo potem v nadljnjih 15ih letih, gaje kolesje koritarstva potegnilo vase.
Glede sponzoriranja pa: toliko, kot je na meni prihranil in priškrtaril vsaleta zakona, tudi poskrival, ne bo na nikomur več. Torej, če je bil kdo že “sponzoruša”, je bil to on. Tako da nehaj vrtet filmske scenarije pa vse take zakone v en in isti koš metat – ker so tudi izjeme. In jaz ne pišem o “gonjenju”. Moj se ni “gonil” Mi je pa lahko še kako hvaležen, da sem ga naučila, kako se seksualno zadovolji žensko. Nekateri taki zakoni ne razpadejo zaradi “gonjenja”,ker nekateri taki še doma komaj poštimajo – razpadejo zaradi vzišenega ega, zasvojenosti s komandiranjem in nadrejevanjem npr podrejenim v službi, kar potem čisto lagano preneso za domače stene, nonšalantno, češ ker mi uspeva v službi, bom pa še doma tako. Odnese moralo in spoštovanje do partnerja, s katerim imaš potomce. Z vsem prepričanjem, da si lahko vzamejo to pravico dirigiranja in ukazovanja tudi za domačimi stenami . In se jim ščasoma, ko jim to dopaminsko zasvaja možgane in pozvroča določeno zadovoljstvo in tovrstno potešenost, dobesedno glede tega ( excuse my French) odfuka v glavi in jim pod nogami megalomanija spodnese realna tla.
Take zakone lahko prešteješ nekje do 10 prstov v Sloveniji.
Kot bi nekdo pisal mojo zgodbo.
Uh, verjamem – morda pa imata tvoj partner in moj bivši istega “poslovnega učitelja” in nastavljevalca na službene položaje , za njegovo rit… Tudi to je možno, Slovenija je še vseeno zelo majhna. Taki hobotničarji beloovrtniški, ki si celo načrtno izberejo take moške za svoje “učence”, da jih šibajo tja, kjer se sami ne smejo morda več stegovati v gospodarstvu, in imajo “naučene fantke” svoje učence, ki zjebejo tako tudi družine – ker njih njihove družine, partnerice ne brigajo oni rabijo samo njihove partnerje za vsako ceno; imajo pa dolge lovke,ker so jim lahko rastle po 20 let in več, brez da bi jih dobili po priseskih.