Janez JANŠA se obnaša kot pubertetnik
Tudi jaz si želim vrabčkovo pojasnilo kaj neki ga je g. Janša “ušpičil” – predvčerajšnjih Odmevov nisem videla. Pošteno bi bilo, da nam vrabček pošlje vsaj kakšen link na to temo. Iskala sem po forumih pa nisem nič našla.[/quote]
Ja seveda Janja po forumih si zaman iskala. Jaz nisem ničesar napisala o forumih.
Temveč sem jasno in razločno napisala, da je to bilo v “včerajšnjih odmevih”, kar pomeni, da si poglej rtv (ker Odmevi so samo na Ljubljani 1 program) odmevi od 18. 7. 2007. Pa boš vse našla in lahko prebrala kar te zanima.
Je pa zares vroče, ….. Upajmo, da bo kmalu osvežitev. Tudi v glavah.
Tudi jaz si želim vrabčkovo pojasnilo kaj neki ga je g. Janša “ušpičil” – predvčerajšnjih Odmevov nisem videla. Pošteno bi bilo, da nam vrabček pošlje vsaj kakšen link na to temo. Iskala sem po forumih pa nisem nič našla.[/quote]
Ja seveda Janja po forumih si zaman iskala. Jaz nisem ničesar napisala o forumih.
Temveč sem jasno in razločno napisala, da je to bilo v “včerajšnjih odmevih”, kar pomeni, da si poglej rtv (ker Odmevi so samo na Ljubljani 1 program) odmevi od 18. 7. 2007. Pa boš vse našla in lahko prebrala kar te zanima.
Je pa zares vroče, ….. Upajmo, da bo kmalu osvežitev. Tudi v glavah.
[/quote]
Vrabček,
prosim naredi link, sama ne bom iskala. Če že začneš temo jo tudi dokončaj in jo podkrepi z dokazi, ne samo zaradi mene ampak tudi zaradi ostalih forumašev, ki jih zadeva zanima. Daj poskusi o zadevi spregovoriti tehtno, če že nekaj sprožiš in sodeluješ tule.
Tvoj odgovor naj bo v stilu linka; več tudi ne pričakujem. Hvala.
Tebe sem mislil JANja.(dobro poglej, boš mogoče opazila, čeprav, se ne bi nič čudil, če ne bi). Zato sem tudi namenoma tako izpisal tvoje ime. Potem pa si si ti sposodila moj nick in sama sebi pisala in pravilno izpisala tvoje ime (janJA)!!!!. Kar dobro poglej.
Ta vrabček pa ti jih je očitno dobro dal po nosu, ker se toliko opikuješ vanj, vendar mu nisi dorasla, saj kar dobro čivka. In to še kar pametno, za razliko od tvojih neumnosti, ki jih brenkaš. Dan, na dan.
Sedaj pa res nič več ne razumem. A ste vsi na mamilih ali vam je tale vročina skisala možgane? Vrabček nekaj čivka o nagajivosti predsednika vlade, o linkih se ji ne sanja, pove nič… Po drugi strani pa Kranjski Janez obrača poste tako, da to ni več res. In poleg tega trdi, da vrabček pametno čivka. Jao jao, saj sploh ne ve o čem čivka. Ljudje, vsi skupaj v senco, eno hladno pijačo v roke in počakat da tahujše mine.
…pa mimogrede naj pogleda še združbico ježek-vrabček- etc.
ni treba delat “doktorata”, da pogruntaš o čem je beseda, kajne vrabček, naj ti ne bo nerodno.
Če te vrabček tako motim se pa lahko tudi nehaš oglašati na moje poste, mene tvoje oglašanje čisto nič ne moti. Te nisem opazila prej, te ne bom opazila v bodoče. Ti kar piši v svojo bedno zabavico pa srečno frcaj in pazi se limanic in ježkovih bodic:-))
PS: ampak- kaj vendar je mislil Jankovič??:-)))))
Združbico si boš potem lahko ogladala sama. Ti, jaz in vsi ostali. Imaš težave? Nimaš? Sva že dva, torej apel moderatorjem!
Kar pa se tiče Jankoviča, čeprav dvomim da nisi sledila zadevam, opozarja vlado, da pred predsedovanjem EU ne more jemati občini sredstev in istočasno zahtevati od te iste občine kaj vse mora postoriti pred predsedovanjem, katero kot vemo je zelo blizu. Okrog denarja draga JanJA se plete. Kot vedno.
Pri “mmml” ne bo istega IP-ja kot pri Janji… garantirano… in ne vem zakaj je to narobe, če se nekdo celo strinja z njo.
Aja, kakor sem jaz razumel tole zadevo z Jankoviće je bilo pa tako, da je Janković jamral pri Janši, kako je težko biti glavno mesto države, ki bo predsedovala EU drugo leto. In menda mu je grdi Janez Janša odgovoril, da naj si ne beli glave s tem, ker da bo predsedovala Slovenija in ne Ljubljana. Tako sem jaz razumel. Če sem pa narobe je kriv vrabček, ki niti po vztrajnih moledovanjih noče prilimati nobenega linka.
Hvala mml za pojasnilo! – Če samo pomislim koliko bedarij, krivičnih obtoževanj, psovk, skratka vsega kar si umazani človeški um lahko izmisli, je že moral, mora in bo še moral prenesti v svojem življenju Janez Janša, je tole kar se dogaja ob tejle temi z mojim nickom ena sama revna abota:-))
Še enkrat hvala.
Saj bi bila čisto taprava… argumentirati svojih trditev ne znaš ali nočeš, tako da si izpolnila prvi in edini pogoj za predsedniškega kandidata z levice.[/quote]
Kaj pa naj argumentiram??? Jaz osebno nisem ničesar trdila. Napisala sem samo…. “je v včerajšnjih odmevih povedal župan Ljubljane g. Janković”.
Torej je trdil gospod Janković in ne jaz. Če pa te slučajno zanima, ali je to res, pa si poglej v Odmevih 18. 7. 2007. Seveda, če te zanima.
Torej je glede na tvoje mnenje odpadel tudi moj prvi in edini pogoj za predsedniškega kandiata. Kaj pa sedaj??? Bom počakala na DZ volitve. Tam bo še bolj vroče.