Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Janez opraviči se na sledeči način !

Janez opraviči se na sledeči način !

Od janše zahtevajo babe zblojene opravičilo za resnične besede.

https://x.com/JJansaSDS/status/1859647580042379461?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1859647580042379461%7Ctwgr%5E1d7fa906855384f6df4cf148ab4dbf385c14bb9b%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fsiol.net%2Fnovice%2Fslovenija%2Fv-sodniskem-drustvu-jansev-zapis-na-x-vidijo-kot-seksisticen-649174

Janez opraviči se na sledeči način

Preklicujem resničene besede katere sem zapisal na omrežju x.

Vse kar sem zapisal je resnica, čista resnica  in samo resnica !

Mislim da bodo kure zmešane opravičilo sprejele z razumevanjem in empatijo do  nemočnih.

Človek je za v DSO, pa telefon mu vzet

Malo več ponudi za njegove srajce na dražbi, pa bo upošteval tvoj nasvet. Drugače bo moral iz svojega žepa plačat, ker bolj bogo kupujete njegovo kramo.

🤣🤣🤣

Če bi se meni krivica delala, tudi ne bi jezika šparala. Kaj si zdaj te sodnikarske  babnce mislijo, da jim bo žrtev sodnega nasilja poslušna in tiho? Večina ljudi iz pogovorov itak ne verjame  v pravično sodstvo, ampak JANŠA pa res ni kriv za to, kaj si folk misli o sodniji!

Ena redkih stvari, ki so mi pri Janši všeč, je njegovo obnašanje, ko neapologetsko užali jezikava babišča, ki so razžalitve vredne.

Meni je pa všeč, da takemu nabijejo kazni, pa tudi da so njegove ovčke tk fuknene, da še one plačajo za krivosodje preko dražb. 😀 😀 😀

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno437, 25.11.2024 ob 18:54

Od janše zahtevajo babe zblojene opravičilo za resnične besede.

https://x.com/JJansaSDS/status/1859647580042379461?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1859647580042379461%7Ctwgr%5E1d7fa906855384f6df4cf148ab4dbf385c14bb9b%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fsiol.net%2Fnovice%2Fslovenija%2Fv-sodniskem-drustvu-jansev-zapis-na-x-vidijo-kot-seksisticen-649174

Janez opraviči se na sledeči način

Preklicujem resničene besede katere sem zapisal na omrežju x.

Vse kar sem zapisal je resnica, čista resnica  in samo resnica !

Mislim da bodo kure zmešane opravičilo sprejele z razumevanjem in empatijo do  nemočnih.

Janez ne pusti se golazni pokvarjeni, vsi vemo da te bodo za Trento strpali v arest, tokrat pa bo drugače dobil boš več in ne manj glasov kot bi jih sicer !

Pred zakonom vsi enaki……hahahahaha

Janković se samo smeji

DRŽI SE JANEZ CELA SLOVENIJA JE S TABO!!!

loooooooool, 3/4 Slovenije je proti gargamelu, tako kot vedno

meni je pa več, 25.11.2024 ob 23:05

Meni je pa všeč, da takemu nabijejo kazni, pa tudi da so njegove ovčke tk fuknene, da še one plačajo za krivosodje preko dražb. 😀 😀 😀

Meni je bolj kot smešno, nerazumljivo, zakaj sploh te dražbe. Človek je dobil kazni, naj jih plača. Kako, je njegova stvar. Kaj to sploh vlačit v javnost? Saj ni javnost kriva, da je dobil te kazni.

Itak reakcija človeka k se non stop vlači po sodiščih. Poznam take, vse so drugi krivi, samo oni ne. Tale majmun iz pamtiveka pa itak hoče imet srbsko pa kosovsko sodstvo, beri vse v rokah politike, da ga lahk serje. PA ni edini. Seveda k na sodiščih delajo kuharce pa kelnarce, pa one pišejo odločbe ane, majmun, žalsot pa je da mu 20% folka vsaj stoji ob strani, una vas k je leta 1991 toliko bila proti socializmu in delavstvu, je sedaj za totalitarni režim, kaj? Aja sej res, v Boga veruješ brezpogojno, tako kot v Janšo anede?

Mislem sLovenija a resno? 2026 so naslednje volitve, pa še zmeraj se ukvarjamo s Kučanom in JAnšo? A tole še ne bo pocrkal, pizda al kaj? A lahko prosim prideta dva politika, ki bosta točno povedala vse kaj se dogaja v ozadju? Recimo Logar z desne in Mesec z leve?? Dej JJ je tud že pr 70 skor amkva no, pizdarija vleče državno joško že od SFRJ halo, kar pomnim je tale majmun na sceno, pa Kučan isto !

NE mormo brez njiju, a??

loll, 26.11.2024 ob 07:34

loooooooool, 3/4 Slovenije je proti gargamelu, tako kot vedno

Saj so volitve vse povedale, SDS bo na naslednjih volitvah dobila več kot na prejšnjih , to je jasno tudi idiotom tvojega kova !

Saj niso bile ovčke…ovni so bili…ovni.

nerazumljivo, 26.11.2024 ob 07:42

Meni je bolj kot smešno, nerazumljivo, zakaj sploh te dražbe. Človek je dobil kazni, naj jih plača. Kako, je njegova stvar. Kaj to sploh vlačit v javnost? Saj ni javnost kriva, da je dobil te kazni.

Jj jevih nastopov v javnosti ne spremljam. To dražbo sem nekje slučajno opazila. Tudi meni se zdi čudno, da se to objavlja. Človek je nekaj zagrešil ,dobil kazen, naj jo še plača.

Saj so volitve vse povedale, SDS bo na naslednjih volitvah dobila več kot na prejšnjih , to je jasno tudi idiotom tvojega kova !

To je dokaj vseeno, če se bjo leve stranke razdrobile, bo dobil, drugače bo zgubil, tak ko vedno, koalicije sestavil ne bo, ker glavni cilj mu je svoj ego filat in ostat relevantene na račun preostale desnice, negativna selekcija je močna

Drugače najboljši rezultat je SDS dosegla 2004. Od takrat naprej vse nižje.

Samo sekta lahko podpira takega bolnika. Je velika, samo premalo za vladanje, pa veča se tudi ne. Nima prostora navzgor

Model zna, vsaka pametna stranka seveda skensla vodje, če imajo volilni polom. In enega največjih je dosegel leta 2022. Edino njegove pripizdine farške so ga izvolile, standard. JAz sem bil sto posto, da bo vsaj ene 40 poslancov na desni, ostalo pa na levi, ampak haha sam 35 al kolk že.

Sicer pa hvala Janša za kolaps z energijo v marcu 2022, ko so te tvoje gospodarske zbornice na kolenih prosile za poseg v ceno in nafte, plina, elektrike in nikol te ne bom pozabil, kakšne probleme sm sam imel zarad tebe od privat s cenami do službe, ko smo skor propadli. AMpak važn, de so dohtarji lahk kupvali stanovanja od tvojih koronskih dodatkov, pa de smo mel tvoje bone, s tem, da so cene turizma tud šle v nebo anede JAnezek? MA se raj drek z malo pišem, kot pa da tebe kadarkoli obkrožm, hvala tud za odločbo o penziji za mojo mat k je bla 889€, pod MEscem ima pa 1230 evrov, tako da odjebi in ti in tvoj Rupar gadn s Tržiča, lopova dva odvratna !

Spomnil sem se južnega pregovora: “Kadija te tuži, kadija te sudi.”

Sicer pa zgoraj piše, da je ponovil, kar so že ‘ljudje’ rekli. Sodišče ni uvedlo postopka proti ‘ljudem’, ampak proti posamezniku, ki je izrekel povzetek javnega mnenja? Sodniki so avtonomni in preveč jih je, vključno s predpisi.

Koliko mnenj oblikujejo trije pravniki o enem problemu? Ko bodo to rešili, bo manj sporov. obravnav in gneva med ljudmi, posledično manj sodnikov in ljudje bodo imeli boljši občutek o pravni varnosti.

samp sekta, 26.11.2024 ob 08:47

Samo sekta lahko podpira takega bolnika. Je velika, samo premalo za vladanje, pa veča se tudi ne. Nima prostora navzgor

Ja, to je reala. Verniki ostajajo, novih ni.

Anonimno437, 26.11.2024 ob 07:51

Volitve v EU parlament nikoli niso bile merilo za državnozborske volitve.

Sicer pa je zadnja anketa pokazala, da SDS glasove pobira satelit Logar.  Torej mu z ustanovitvijo Logarjeve stranke ne bo uspelo pridobiti dodatnih glasov, tudi če bo še naprej igral igrico prepirov z Logarjem.

New Report

Close