JANI……
Dokler še zmorem se vama pridružujem….Lubje sem vama potalala že v prejšnji temi …
P.s. ugotavljam,čeprav gmajno v teh dneh spremljam z enim ukom,da se je v gmajno priteplo en kup novih živalc.Očitno jim bo treba en hudo močen krst napravt,če že ne povedo kdo je kdo…
Muca je doma…zato plesa in podobnih zvijač ne bo!!!
Hm izteka čas…hja en del časa se je iztekel,če tisto misliš..drugače pa sej sama veš stalno dirkam naokoli zdej sem zdej tja..še najraj me pa imajo in ponucajo doma..No tko!!Bom še malo tuki v vaši družbi,dokler se nočni bolniki in razgrajači ne zbudijo in pocingljajo…
Orka dindijo… kakšna čast….. Tema samo za mene in zajčka….. Jest pa takole zbluzim :(((( Se globoko opravičujem ker sem vas pustil na… prepihu, vendar mi danes v službi čas ni naklonjen…. Obljubljam, da se bom potrudil in bil bolj priden!!!!!
Jani ma res, čist zares, full polno dela…. ku da je jutri zadnji dan :)))))
Hja..heheh sesa ze,k je to njegovo področje…no ja tko mal po vrhu..hihihi..fasngo nakupuje ah kje pa…ker pravi sej tega pa ne rabimo,aaja tega tudi ne..no sej to ni nujno..hja pol pa lahko od zraka zivimo.zato hudiča ma pa mene!!Viš k sme ga posrala k sme mu ogromnokrat dokazala.da se v teh stvareh lahko zanese name…