Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jani……….

Jani……….

Kar je preveč, je preveč. Zdaj me ne bo več ! TKO!

???????????? ma.. mal tavam v temi, pa mi ni nič jasno… zajček…. zakaj?

evo ga, na cmoka, beri mail !

Uh, zajček ne gre, ker nisem v službi… a lahko še enkrat na [email protected]?

Ja!

Zajček, iz tvojih besed veje jeza, srd, naveličanost,
zgodilo se je res nekaj hudega. Prosim te, lepo te
prosim, pojasni, te negotovosti ne prenesem. Če
tebe ne bo več tukaj, potem tudi mene ne bo več,
TKO!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ti pa res takoj zagrabiš ,…heheheh
Cmoka

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

Ej, Štumpi, zagrabi, dokler je vroče, ampak
tuki nekaj je, jebela cesta, v to sem prepričana!
Če ne drugo, si ti tuki! Pa tam tudi, vem, sem
te zasledila!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Malo se zabavam na mladih , lepo mi jih je brati, sem ter tja kako tudi sam napišem ter se spomnim naših časov na tistemu forumu
Mačka ,kaj delaš ,Še pereš ??

Ej, crni, ne, zdaj sem tukaj in samo študiram,
kako bi ti kakšno zagodla, verjameš?
Tudi jaz sem malo pokukala na mlade in veš
kaj me čudi. Sprašujejo, zakaj se briše določene
teme in ko sem malo pokulala navzdol, ugotavljam,
da so brisane same take teme, ki jih je načela ena
špela? Vendar nisem niti ene prebrala, sem se oglasila bolj zato, da sem samo replicirala na tisto o našem forumu. Drugače sicer prebiram, odgovarjam pa ne!

…. študiram neumnosti in poslušam sentimenti
glasbo in celo na našo muco malo mislim, zajček
mi pa tako ne gre in ne gre iz glave. Bojim se, res!

Verjami ,da ni nič res, kajti Janija dobro poznam in verjamem da se on ne zna zamerit
Tam na mladih pa :
Špela je tudi hčerka od naše Orhideje (saj veš o kateri)
miha pa naj bi bil po moje XMIHA

Ej, mačore, saj ne gledam na to, kot da bi se
Jani komu zameril, to sploh ne, on se res ne
more zamerit. A si ga sploh predstavljaš v taki
situaciji. Saj bi se v vsej svoji veličini sklonil,
široko nasmejal in skušal zgladiti vso zadevo,
če bi le začutil, da ni šla stvar v pravo smer.

Bolj me skrbi zajček. Njemu, njemu se je nekaj neprijetnega zgodilo, verjemi. Nekaj, kar je povezano s tem našim forumom. Bog mi je priča, da slutim, v kosteh to čutim, nekaj je, pa me ne bo nihče prepričal, da ni!

Mladi naj s med seboj pomenijo, kar si imajo povedat, naj si povedo, saj si znajo, brezskrupulozno, vse, kar jim pade na pamet, prelijejo na ekran. Kdo ve, če ni bolje tako?

hahahahahah….štumpi za crknt, seveda vse peremo 🙂

Ne, ne moja ljuba Mariči zlata !
Nič ni narobe. Če bi bilo, bi napisala razlog tukaj pred vsemi, samo Jani je izparel, pa sem ga poklicala .

zajček bo še kar malo težil tuki na forumu :))))))))))

LUPČKA velicga, zate !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Muca je oki, septembra ima novo službo, zajček pa je tudi oki in ti lima cmokije****************************

A ti pereš , jas`t sem pa mislu da Mari, hahahahhahahah

Pismo rosno, ej, tako si me preplašila, tako,
da ti ne znam povedati. Tiščim robec na gobec
(ej, koko se to dober rima, pa še u resnic to
štima, pa je spet rima) in smrkam, kiham, se
potim, ej, to ni za nikamor, sredi poletja tako
prehlajena, da si ne morem nič več pomagati.

Štumpi, pridi k meni in pomagaj! Samo ti me še lahko rešiš te nadloge!

Zajček, ti pa nikoli, nikoli, nikoli več tako, ker sem se skori posr……. od strahu, bemtiš!
Res, le zakaj mi to delaš, moje srce ne prenese takih šokov, moje hlače še manj!
Skori sem se u …………, res no!

Jani, ti se boš pa zagovarju, veš, tko se ne dela, k’ bom od vsega hudka obležala, te bo pa vest pekla, bela cesta.

Muci pa sporočite, da mi je dolgčas po njej, da so mi tisti sestanek, na katerega bi morala dol k morju v septembru preložili, ha, ha, ha, tkole, so dejali, da brez mene pač ne gre in meni na ljubo prmaknili srečanje in izgleda, bogami, da bom lahko šla na obe srečanji, gori in doli! Sam da ta moj rilec pozdavim. Že tko je dolg sedem centimetrov, zdej, ko se kar naprej brišem, sem si ga še podaljšala za centimerer!
Nooooooooooosssssssss, fantje, da nau pomote!

Ma sej Štumpi, sej če češ, pol tudi jaz perem,
sej tudi bi prala, tebi glavo, pa ..po hrbtu bi te
tudi oprala, heh, heh, he!

Evo se že pelem k tebi ,hahaha

Moja mala Eva , bi sigurno rekla ;;JA JA JA TO MI DELAJ , hehehehehe

Joj, Mariči, evo, če bi kaj narobe bilo, bi ti zajček takoj zajavkal, pa še kako hitro !
Sicer pa si nekaj le prav čutila v kosteh. Je bilo nekaj, pa ne na tem našem forumu, me je hotel eden/ ena sprovocirat na življenje oj življenje forumu, pa ni naletel/ a na pravi naslov, ker jaz se pa ne skregam tako hitro…..vedno poskusim najprej zlepa, četudi mi kdo kaže zobe. Šlo se je samo zaradi nicka, pa se je le izpletlo dobro. Oj kako je včasih dobro biti strpen. Tema o picolu je tam bila, pa se je ena jana oglasila in sem jo prosila če menja nick. Ker kdor hitro bere ne loči veliki in mali J, pa je lahko hitro nesporazum. Pa imam jaz tak nick od začetka, pa me vsak pozna, pa tudi moderator, ki se hitro vpraša lahko če postalo mi je slabo, ker take kvasim čeprav tisto ne bi bila jaz. No tam je samo to bilo, pa me je vseeno malo oneraspoložilo ): Zdaj je dobro, ni pa dobro preveč se sekirat vem ,ker net je net, samo jaz sem pa smotko in se včasih vseeno , uh zajček…

Ja, Jani pa res ne more nikogar prizadet. Ne zna, je dober fant :)))))))

Jaz pa banjo polnim s toplo vodo,
vanjo sem vlila kapljice peneče kopeli
“sa mirisom pa jagodama”, ob banji
pa stoji čašica šampanjca! Zdej pa
….. do daske in poleti ko ptica !

Uf, obljubim da nikoli več ne strašim takole. Ja, kriv je pa Jani :))))) , kar on naj se ven izvleče, kaj je pa izginil brez besed.

No , običajno mi večkrat drugi perejo…..( glavo ) brain…..

hehehehehe…

New Report

Close