Jani…
Jani,hvala tudi tebi…SonceK ima komad…..in zelo sem važna! Ne, saj to sploh ne znam biti…vesela sem in ravnokar se vrti…in dlake gredo pokonci…in veš kaj…grem raje stran od računalnika…ker lahko napišem kaj preveč čustvenega…lepo jutro, lep dan…in uživaj ne;))!
Cmoka pa tudi tebi Barbara, za lepo jutro, lep dan in pika!Hvala…
Ja uboga reveža…premalo sta tulila…no mijavkala…in vaju žal nismo slišali…kajti drugače sem prepričana…da bi vaju marsikdo z veseljem pocrkljal…ko sta tako cortano jamrala tukajle…no vsaj jaz bi že to naredila…za prijatelje-prijatelja…Saško, tebi želim…da se ti tačka lepo zdravi…Sprevržko, tebi pa še zašepetam kaj ti privoščim v današnjem dnevu.
Obema pa eno veliko cmoko…ker sta res kot dva mačka…;))!
p.s. ampak ………. maček Franci ……. je pa zakon…pa lahko vidva še tako mijavkata…Franci je pa le taprav in pika!
Ja…lepo je poslušati take pesmi…ampak kaj ko me…pa saj sam veš…saj čutiš enako…ko poslušaš to pesem…!
Evo tukaj sem…še malo…potem šibam dol po moj kofi in nato se začne…kot vsak dan…Jani, si že pil kofija…naj bo dober, takšen kot ga imaš rad, naj ti paše!
Cmoka in pa-pa…..pa pridem nazaj kot vedno, saj ne zdržim za dolgo brez kompjutra.