JANI…
A veš, zajčka, da sem tudi jaz mislila, da je to 17. aprila. In … a to ima seba jutri praznik?
Ja, zdej grem do konca, pol pa NAŠMU JANIJU … DA NAU KEŠNGA ŠPETIRJA, samo NAŠMU JANIJU … izpišem voščilo!
Hitr podatek – a ima juti seba RD?
Jani, moje voščilo k tvojemu današnjemu prazniku, kot ___-letniku !!! in kot človeku, ki ga poznam kot humorno in dobrovoljno razpoloženega, večji del nasmejanega, dobre volje tudi takrat, ko prekle z neba padajo, ko sneženo svinja iz vseh nebeških lukenj, kot človeku, ki je vesel tega dne, ki je prišel, kot vseh ostalih ki so odšli in kot vseh tistih, ki prihajajo, je takšnole in prepričana sem, da se boš ob njem nasmejal, četudi TI NISI TAK ! In predvsem, da ga boš razumel tako, kot ga razumem jaz, tega našega R.K. (upsa, samo kratice ne bodo dovolj, ker se jih da razumeti na dva načina,četudi obrnjene !), torej, ponovi vajo: Rudija Kerševana, ki pravi:
————–
“Kdor še ni videl kralja, a si to želi, naj obišče mene. Na ogled sem pred majhno kamnito hišo, ob kateri je razpadajoča kostanjeva klop, na nji pa vedno košček kruha, košček sira in kozarec vina.”
—————-
In, Jani, zdaj ko razumeš, kakšen je “moj” Rudi, še tisto njegovo voščilo, ki bi ti ga on posredoval:
—————
“Z nenormalnim človekom noče nihče živeti. zadnja ženska, s katero sem se družil, me je zapustila samo zato, ker sem ji predlagal, da bi telesi, ki sta bili polni strasti, pustila v postelji, midva pa bi odšla v bližnji lokal na večerjo.”
—————–
In še ena je taka, ki ti jo moram posredovati:
————-
“Pred dnevi sem podpisal pogodbo za ponovno rojstvo leta 2033. Do prepira je prišlo pri drugem členu, ki določa poklic. Hoteli so, da bi bil še eno življenje pisatelj. (Upsa, ne vem, kaj si ti in ne vem, kaj bi si izbral ti, Jani . OP: Mariči). Uprl sem se in sprejel oklic čistilca mestne kanalizacije.”
————–
JANI, ISKRENE ČESTITKE IN ČE SI SE OB VSEM TEM NASMEHNIL, SI MI DAL NAJLEPŠE DARILO.
🙂 Marija, men je nasmeh tko al tko… več ali manj.. spremljevalec, pa čeprav včasih izgine 🙂 Zdej, v tem trenutku ga je.. veliko 🙂
Oprosti, ker ti šele zdej odgovarjam, ampak, dopoldan ne morem več normalno na net in čakam da mi spet zrihtajo stvar :))
hvala Marija za lepe želje in… če bi se še enkrat rodil bi bil po poklicu najrajši…. Jani 🙂
Lep večer Mariči in enga veliiiiiiiicga cmoka!!!
:)) vsi so prijazni razen naših sistemcev, ki so usrali motko in neki sfižili proxy nastavitve in sem dopoldne 2x napisal odgovor na tvojo čestitko pa obakrat je vrag odnesu post.. nekam .. n ziher je tud to za neki dobro, čeprav ne vem :)) zakaj 🙂
vseeno, hvala SeVEkoMu in enga veliiiicga cmoka za bohlonej :)))