Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jani

Jani

ne.. samo pihal sem … v eno .. svečko :)))

dobro jutro gabi 🙂

Dobro jutro Jani

Za razliko od nekaterih hehehehehehehe

A spet moped ni vžgal ;o))))))))))))))))))

a si že končal z delom al kaj?

Dobro jutro,dober dan gmajnca !
Malo zamujam,ker
še kar malo v leeepi nedelji živim….

Lep,lep za gmajno z lepim naprej !

Ne, sem mogu najprej na provokacijo odgovort hehehehehehehe

Bi pivo

heheheh:))

Res ne bi

Ej Nioba; PONDELK je

Dan

od piknika pa od solz se je treba mal odpočit…pa od štrudlna, gledanja 1. lige v košarki, pa od ajdove kaše z jurčki……
pa od gretja zelenga stola.
že moški bi bil zmatran, kaj šele ena uboga nebogljena ženska
:-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

česa?????

vse mi je še nekako jasno, ampak, od kje solze?

oooooooooooooooo nioba 🙂

živjo!!!

nioba!!!

Uniončka

čebulo je sprot rezala al pa hren ribala

logična razlaga ja, samo jest glih ne verjamem v to 🙂

Sej jest tut ne. Al jo je pa košaska v jok spravla

Živjo Jani!!!

Kako se vse spreminja,kaj?Še lani smo bili tule skupaj npr. eno uro,pa 2 minuti ne,pa spet eno uro,sedaj je pa ravno obratno.Skoraj.?

Jaz bi šla kar v penzijo !!!
Si še zaposlen tudi s biiip priročniki?

Jani !!!

veš kaj je bilo…..
v soboto okrog 11 ure sem spila 2dcl piva točenega, pa ne vem če je bilo staro al kaj, pa sem se zastrupla z njim 🙁

hahahahhahaha kakšen izgovor hahaahahahahaha. S tabo bi šel pa kadarkoli na pijačo hahahahahahaha bi full pocen čez pršu hahahahaha

ne več, ker ne pijem več piva:)))

ja, časi se obračajo… ampak, sila kola lomi in tud mi se še kar pomatramo da se lahko mal pojavimo tukaj 🙂 Ja biip priročniki laufajo, čez en teden mam izpit, pa se že celo dopoldne prepričujem, da bi bilo jako pametno da se že danes lotim priročnika, pa mi drug vragec pravi.. kaj sej se ti ne ljub pa nehi no… in sme zdej v dilemi.. koga poslušat. Upam da me bo un ta brihten prepričal in da v ponedeljek šibam na izpit :))

nioba!!!!!!!

Aha zdej piješ samo pir hehehehehehe

New Report

Close