Jani
dobr, da si me spomnil!!
To bom pa na vsak način morala upoštevati.
za v bodoče!
Ampak..si mi pokvaril dan…
Zdej bom pa cel dan na prste štela, koliko jih je že bilo, ki so se hotl poljubljat, pa so še zmerej imel v ustih modrostni zob……:-)))
P.S.
a ga ti še maš?
saj to ni res !
začnem nedolžno in spodobno o nekih pivskih hlapih, končam pa tako, da stojim v kopalnici pred ogledalom in štejem modrostne zobe.
Glede na to, kakšen vpliv imajo na mojo pamet, bi rekla , da jih imam najmanj 20.
eden gor ali dol .-)))
A IMAŠ TOLIKO DOMIŠLJIJE, DA SI PREDSTAVLJAŠ, KAJ VSE BI OBVLADALA, ČE BI IMELA ŠE KAKŠEN (TVOJ) MODROSTNI ZOB VEČ?!?
.-))))))))))))))))))))))))))))))))))
žal mi je, resnično mi je žal, ampak, ne boš verjel. če imaš domišljijo, me strašno znaima, kakšno?
Zbolela bi, če ne bi poskušala vsaj par stvari izvedeti :-)))
verjetn bi dobila ošpice
vse.
od menjave žarnic do stepanja tepihov, do parkiranja avtomobila, do britja brade, nošenja kravate, vse našteto, pa še tisto vmes.
oh, to pa sploh ni tako.
Recimo, da grem na “teren”, pa mi začne avto nagajat. Ustavim, pol ure gledam v mašino, da se mi bo kaj posvetilo, toda nič.
in potem se domislim: vsedem se dol, pa začnerm jokat.
Takoj se kdo ustavi in mi avto spravi v red.
hm…
ampak….a je to še v stilu moškega modrostnega zoba?
napaka.
prvič sem Gorenjka, in bi me tist koštal .-))
drugič je pa velik lep, ko ti nežne moške ročice popravljajo avto, potem te pa še na sok povabjo, ker se jim zdi tako ubog, preplašen, pomoči potreben, hehehe
Jest vsazga, ki se mi zdi kolkr tolk uredu, svarim in opozarjam, da so Gorenjke namest vraga…..
ampak večina ne verjame, potem pa ima hudiča
.-))))
a pod rjuhco? Kaj pa če bi bla tista Gorenjka kot princeska, ki je ležala na zrnu graha?!
Celo noč bi ne mogla spati, skakala bi sem in tja, pa gor in dol, in ti ne bi mogel zatisniti očesa, ubošček.
HEHEHE, KOLIKOR POZNAM MOŠKE, SKOČJO ENKRAT, PA ŠE TO NA POL, POTLEJ PA ZASPANČKAJO, PA NI VAŽNO, A JE POD MODROCOM CEL VAGON GRAHA ALI CELO FIŽOLA :-)))))))