Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jani, a ti še zmeri ……

Jani, a ti še zmeri ……

…… študiraš? Če boš preveč študiral, boš
postal ……….

Le malo pazi, veš!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

hmm boh ve kajJani študira..hahahah anatomijo perhapse..hihihihi

Pr men pa dišiiiiii..muca peče piškotke pa potičko…juter je spet služba tko da…….cajta boljmalo..zvečer pa dobim spet ene deset mandeljcov na večerjo,tko da bo pestro…

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

A jutri zvečer, ali nocoj?
Jaz sem pa zjutraj hladilnik dala na tajanje,
potem me je spomin zaradi drugih težav zapustil
in zdaj stopi mož direktno v poplavo v kuhinji. Bog
ve, zakaj je to dobro, bi dejala …….. severnica, se ve!
Ja, dobro je zato, ker je hladnik spet v stanju funkcionirati, pa očiščen je, pa vse je lepo po reglcih pospravljeno in naloženo, kar veliko prostora je naenkrat v njem, pa tudi zato, ker sem mimogrede šo po tleh pomila. Dve muni na en mah, anede?

Pri meni obiskov najbrž ne bo, pladenj skutnega zavitka je izmaglio, jutri grem na potovanje, v torek bom pa že spacala spet kaj skupaj, če me ne bodo ti presneti želodčni popadki spet zvili v klobčič na kavč!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

ja juter ja…..delam do 5 popoldan..ob osmih bodo tuki….Tko da..pestro ni kej…

Uh jest bom pomivala jutri zjutrej..mam sluzbo ob pol desetih šele…
Zdej grem pa gledat če se je testo že dvignilo kej…

Marička enga jegerčka rukni..za zelodček..kam pa potuješ?

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Mariči , ne ga lomt , tale prileten možiček
me spominja malo na … bele menihehehehehe .

OOOO NIOOOOOOOOOBAAAAAa kje se potepaš?

Če bo prav in da me to moje telo ne zj..e,
grem v Laibach!

Ja tak bo Jani, če bo sam študiru, anede?

Muca , kaj si daš opraviti toliko , vse kar
rabite je veliko dobre volje ,pa malo hrane .
Ti boš pregorela , če se boš tako gnala .

Muck , jest … tulele te pozdravljam !

…ja , men se zdi , da preveč študija more
zdravju škodit , pa , pa ,pa … sploh ne
bo porajtu , kdaj mu je brada zrasla …

Ja, Niobči, tudi jaz tebe pozdravljam ….. tulele!
Ha, ha, sem že boljša, koj ko se ti pojaviš od kod,
mi je bolje. Pa muca, pa ….. le kje hodi revež mali ?

… piškote gleda , da se ne skurjo .

Je , Mariči ,
a te še križ boli ?
Masaža menda pomaga …

Masažni stroj leži pokvarjen v kmečki
izbi, križ mi je malo, ampak res malo
popravil kosmodisk, bela cesta, še dober,
da sem se spomnila nanj, in pa seveda
dve voltaren forte tableti. Bolj me skrbi
moj želodec, ta mi dela preglavice!

Mislila sem na mucka pa še na enega
uhljatega prijatlejčka!

Hja, tule tudi mene skrbi, za kom le
se bomo morali ozirati, ko se spet snidemo …..

Meni bo strašno všeč,ker ga bom prvič videla !?

Sicer so mi pa všeč takile “strici” dobrohotni in pametni .

Hahaha , kaj pa “ta živi” stroj tvoj ? Ta pa
menda ni pokvarjen , pa ne leži tam … dejdejdej , haha

Pobrala sem tole čudovito misel na netu:

————-
Bodite sočutni, kajti resnično videti življenje skozi oči nekoga drugega je lahko najdragocenejša izkušnja in pomeni tudi živeti bolj polno življenje. M. L.
————

Ta ja, ta ta “živi” leži kukar “mrtvi” ……. mu
je ravno vse od tuki do tam in od tam do
tuki ……. za masažo ve samo iz knjig ……
oz. po pripovedovanju ali ustnem izročilu …….
heh, heh, heh …….

Misel je podobna kopanju vodnjaka: voda je najprej kalna, pocasi pa se zbistri.

Ta je pa superca za bodoče, he, he, he,
e………eeee………..eeee…….. managemente:

Ko ugotoviš, kaj so tvoje vrednoste, boš uspešen
celo pri prodajanju peska v puščavi!

Pa težko tudi .

Sočutje včasih bolj boli , kakor človeka lastna bolečina .?

Pokaži mi , kako se to dela !

… najprej se mora pobrati s kavča ….. kole …

Če mu začnem to kazati, bo to
“self-masaža” in stvar rešena, anede!

Arabci so to napisal , zihar !

New Report

Close