Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jani in slika

Jani in slika

Ker so se pojavile težnje po videti mojo sliko, da ne bi vsakemu posebej pošiljal slike, evo vam eno tukaj.. samo za vas :))))

je al ni kul?

pa lep dan in ne mi zameriti, ker slika ni preveč ostra :)))))))))))))

hahah..cepo :)))))))))))))))

cmoka !

hahahahaha :)))))))))))) ja, cmoka nazaj :)))))

cepo :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ajjej 🙂

Glih tak si, kot sem se te predstavljal ha ha ha

no viš :)))) sem vedu, da me pozna skoraj cel svet :)))))))))))))))))))

zauh seba!!!

Jani, zauh razloži?

seba, saj ti je pismo rosno. V enem prejšnjih postov. Zakaj nikoli ne bereš malo za nazaj?
čak sej ti bomo še enkrat povedal !

Ker mi konzerva ne dela tolk hiter kot tebi porko dijo

mislim, da ti je že zajček razložil :))) grem gledat 🙂

seba, ker skos vpijemo puncam … cmok pa cmok pa cmok pa cmok… fantom pač tega ne moreš reći in je naš Saško pogruntu pozdrav za fante… Zauh!!! Edino nioba pravi, da ji paše tud zaug :)))))

Si bo zapomnu. Thanks

hja, naš sebo se zgovarja na konzervo..ampak zajec (pardon, zajček, nisi ti mišljen) grmi v drugem grmu..

Sebo je včeraj šlatal elektriko…in..se vidi,..effetti colaterali..haha..luknja v spominu..ma ne mu zamerit…samo..če se prav spomnem, jo misli ta teden spet šlatat..da se ne bo zgodilo, da nas bo en dan vseh po vrsti spraševal “kaj, kdo, kako, zakaj”…
Sem že prej gledala…da so vsi njegovi današnji posti sestavljeni iz vprašanj…
Evo..obrazložitev je tu :o))

A, še by te mimo: če zrežem slikco iz ekrana in se z njo sprehodim po tvojem lepem mestecu: mi bojo znali mimoidoči povedat, kje te najdem?
Sicer..mi ne nuca prav dosti, no…
Cmokaaaaaa
(kako je šel izpit – al sem tudi jaz spregledala kakšno reportažo na to temo?)

gaia, pri sebi in priseben. Ta škatla mi res kri pije. Sej drugač sem fejst fant.

A je tut tebe kaj stresl, gaia. Hecam se, tut mene zanima.

SE VE RNJAK (((:::))))

kva sem jest klever, sm že prej vedla čgav je Jani
prpopam cmoka

hehe, ja, problem je to ..
torej ti gre počasi ? :))))))))))

cmoka**

Seba, mene drma že od pondelka..z eno samo izjavo mam totaln konfužjon..če bi imela žarnico v ustih, bi po vsej verjetnosti svetla…hehe

(tako, med nama, potihce, da kdo ne sliši: jaz prau ne razumem vsega, kar napiše severnica..ziher je kul…ma štekam pa ne prav dosti.. :o))

En kup cmokov in zauhov in zaugov tebi, češnjica. Te moti, če ti tako rečem?

hahahahaha :))))))

paše cmok ja :))))

S tisto žarnico si me spomnila na tistega pri Adama familly. Tistga strica. Jaz ga pa razumem, ker stavek parkrat preberem – fejst je ta severnica.
Zdej vem zakaj te drma. Šefica a? Mislim, da te bolje drma kot mene, oštja. Si se že pozanimala kaj za net?

pol pa res ni … panike :)))))))) se bo fant že spomnu :))

Ne, ker vem da me imaš rad **

Super stari moj :)))))))))

Sam še kozu bi moral bit poleg :)))) Šluk šluk

New Report

Close